witam sie wieczornie
ale natrzaskalyscie stron fiu fiu
ja mam dopiero teraz chwilke poczytałam was troszke kolacja zdjedzona i synus szleje w brzuchu a ogólnie padam na pysk normalnie!!!! pogoda do bani leje jak scebra do tego wietzrycho masakra jednym slowem
Milutek- kochana kolka nie mineła i juz mam jej dosc:-):-)
Agnes- ja jzu takie 2 sytuacje przerabiałam i powiedziałam stop niech nawet głodem ludzie przymieraja nie pomoge juz nikomu!!!!!!!!!!!!!!
Barbra- tak troszeczke tylko nosze same lekkie rzeczy reszte brudnej roboty odwala mąż............
Cliford- co do klucia z boku to mnie męczy juz 2 dzien ze ledow chodze ja to nazywam kolką ahahh ale fakt faktem ze bardzo to uciązliwe mam nadzieje ze ciebie tak dlugo meczyc nie bedzie.......
papcia- ale numer eheheheh w takim razie miej zelik zawsze z pogotowiu
Kaienka77 zdrówka dla ciebie dobrze ze juz troszke lepiej a corcia napewno zrozumie ze mama sie zle czuje.........dobrze ze maz byl w domu i cie troszke odciązył...
Katjusza - w takim razie odpoczywaj kobito ile wlezie i graj na tym pianinie!!!!!!!!!!
Malina - dawaj tu troche tego sniegu!!!!!!! ale bez deszczu bo tego mam pod dostatkiem
Sabrina- a wiec czekamy na wiesci!!!!!!!!!!1 tzrymam kciuki!!!!!!!!!!!
Cornelka- co ciekawego kupilas dla maluszka????????
trzebiska- ja mam tak samo jak ty ni wyprawiam urodzin czy imienin bo mi sie nie chce juz z tego wyrosłam jak ktos chce i pamieta to wpada do mnie i jest super...... u mojego męża w rodzinie to kazde imieniny urodziny rocznice są wyprawiane jak dla nie to kosmos
Marcia- i jak prasowanko skonczone??????? ja uporałam ze sie wszystkim w sobote ale co z tego jak juz noa kupka sie zbiera brrrrrrrrrr
ona- nie martw sie tak jak dziewczyny piszą lekarz wie co robi i napewno nie zaszkodzi dziecku ani Tobie.......
KOncia- gratuluje 4 widzisz jak sprawnie poszło??? a tak sie denerwowałas.....
Bosa- jak ja ci zazdroszcze tego urlopu kochana!!!!!!!!! u mnie to dopiero po porodzie cos sie moze wykreuje
a co do slubu to my po 6 latach sie zdecydowalismy...........
ide siku