reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ewi to tylko jajko na miękko a i tak spać nie idę bo mam małe zamówienie na jutro i ciasto jeszcze nie wyrosło do końca a potem jeszcze ponad godzinę piec:tak:. Jak na razie to waga stoi lub się cofa :-p

reklama
Marta jak waga stoi to możesz małe jajeczko zjeść. Ja mam plus 9 więc muszę się ograniczać. A co to za zamówienia??? Jakieś ciacho dla kogoś pieczesz?

Nie smiejcie sie ze mnie, ale ja generalnie nie jestem taka strasznie...przywiazana do dat...
I przypomnialo mi sie, ze jutro mamy rocznice... Szybko. Caly czas myslalam, ze to za tydzien, dwa... I tak patrze na tym forum..ze dzis jest 7.11.....

Harsharani jaką rocznicę??? Ja 8 listopada rok temu poznałam mojego M;) więc też rocznica nanana;)

Milutek no jak Ci łyso to ja sie juz mniej gniewam hihi:)

Marta ja dzisiaj sobie też chleba napiekłam:) Trzy bochenki razowca w tym jeden ze śliwkami;)

reklama
Witam was kochane Marcjaneczki :-D
Zagladam do was czasem no ale jakos nie odpisuje bo tyle postow ze zanim przeczytam to juz musze uciekac wiec na odpisanie brak czasu :-D
Milutek na kogos zawsze trzeba zwalic :-) przed ciaza na faceta potem na ciaze a na koncu dostaje sie dzieciaka :-D :-D A ja to skleroze mam hohoho moj sie czasem smieje ze mnie ze kiedys to glowy wlasnej zapomne gdzies :-D
Ja to nadal na etapie staranek jestem no i powoli konczy mi sie juz cykl,24dc wiec z kazdym dniem coraz blizej konca az sie boje ze kolejny bedzie nieudany :no: no ale nadzieja zawsze jest,nadal wierze :-D :tak:
Milej nocki wam zycze brzuchatki :-D poglaskajcie brzuszka na dobranoc :-D

Do góry