Ewi82
Fanka BB :)
Malinka takich ludzi strasznie nie lubię. Jak już się uważa za taką etyczną i zgodną z kościołem to dlaczego mieszka z tym facetemi dlaczego uprawia z nim sex? Powinna się wogóle nie odzywać. Mi raz jedna podoba święta zarzuciła że dziecko musiało zostać poczęte przed ślubem i że to nie zgodne z kościołem itd. Odwaliłam jej że powinna się dokształcić i jeszcze raz sobie policzyć. Zczerwieniała i się zamknęła. Pewnie póżniej jej było głupio jak doczytała że ciąża liczy się od pierwszego dnia miesiaczki która miałam akurat tydzień przed ślubem hehe Ja się takimi nie przejmuję już i Ty się nie przejmuj bo szkoda stresu. Ciekawe co ta Twoja znajoma by powiedziała jakby np. guma pękła i zaszła w ciążę a jej facet nie chciałby ślubu? bo przecież może tak być...
Yyyyy... Barbara Ty to jesteś dopiero grzesznica. Na kolanach do Częstochowy powinnaś iść
Ps. Jak ja mam tyle nie tyć jak napiekłam sobie chleba i teraz go jem z masłem bo taki pyszny! Mój nowy wynalazel ze śliwkami. Pycha!
Yyyyy... Barbara Ty to jesteś dopiero grzesznica. Na kolanach do Częstochowy powinnaś iść
Ps. Jak ja mam tyle nie tyć jak napiekłam sobie chleba i teraz go jem z masłem bo taki pyszny! Mój nowy wynalazel ze śliwkami. Pycha!
Ostatnia edycja: