reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam sie i ja

sniadanie zjedzone ale ja nadal w szlafroku zaraz musze sie ogarnąc ahhaah zupka sie juz ugotowała pozniej ziemniaki i męsko zrobie:tak::tak:

jak mnie w nocy kolka dopadła to do teraz umieram i chodze zgarbiona jak stara babcia co to za straszny ból ałaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::szok:

pogoda piekna wiec spacer murowany po poludniu jupiiiiiiiiiiiii uwielbiam niedziele:-):tak:

mamuski uciekam zycze wam spokojnej niedzieli

reklama
u nas daja lucozade (taki napoj gazowany),na test cukrzycowy...:) alle i tak ciezko wypic...

Ja od rana bez sniadania, tylko sprzatam 3 kg lego rozwalone w calym salonie. Mam ochote udusic siostrzenice K. za to przy okazji,ale cos mi sie wydaje,ze on sam to zrobi....

I ja się witam leniwie i pochmurnie niestety :dry: Pogoda nastraja absolutnie do niczego, więc chyba nosa spod kocyka dzisiaj nie wyściubię.
Wczoraj byliśmy na meczu. eMek grał we wszystkich czterech kwartach, a nasze dziecko chyba postanowiło nasladować tatusia, bo skopało chyba wszystkie moje wnętrzności :sorry: No ale P. cały dumny, ze młode juz idzie w jego ślady :-D

A tak w ogóle, to śnił mi się dzisiaj Dzidziuś. Był malutki, prześliczny, grzeczny.. Sielanka w najczystszej postaci :tak: I nagle... zrobił kupę :baffled: Ale słuchajcie taką, że po szyi mu się wylewało.. Chyba moja podświadomość przygotowuje mnie powoli do codziennych uroków macierzyństwa :-D

dzien dobry
wlasnie wstalam ,sniadanko zjedzone , teraz siedze przy kawce.

harsha to w uk robia test obciazenia glukoza standardowo?? bo u nas chyba nie, tzn. ja w ciazy z Bartkiem nic takiego nie mialam.

widac,ze weekend bo nie mam co czytac przy kawce :-D

dzien dobry
wlasnie wstalam ,sniadanko zjedzone , teraz siedze przy kawce.

harsha to w uk robia test obciazenia glukoza standardowo?? bo u nas chyba nie, tzn. ja w ciazy z Bartkiem nic takiego nie mialam.

widac,ze weekend bo nie mam co czytac przy kawce :-D

Nie, ale ja mam cukrzyce :) A poza tym to jeszcze robia, jezeli ktos w rodzinie twojej mial (rodzice, dziadkowie...) i jezeli maja podejrzenie, ze cos moze byc nie-ten-teges.

Mama wysłała mi przepis na super szarolotke i mam taka ochote na nia, ze mi sie w nocy snila :-D A poza tym, to snilo mi sie, ze zalozylam wlasna firme produkujaca ketchup dla niemowlakow.

Witam niedzielnie.
Jestem po kilku poronieniach i nieudanej próbie In Vitro. A tu naturalny cud, o którym dowiedziałam w pierwszych dniach po przylocie do Toronto.
Wierzę, że Kanada będzie to dla nas szczęśliwym miejscem i że w końcu się wszystko powiedzie:)
Podobno na poczęcie dobra jest zmiana klimatu:tak::tak::-), u nas podziałało;-):tak: po ponad roku starań:tak:
Tak zazwyczaj sie dwójeczki kupuje na początek. Ja to sie akurat muszę jeszcze najpierw w 1 zaopatrywać:) Ale Tobie w zupełności wystarczy od tej 2 zacząć:) Pomiedzy nimi jest taka róznica ze 1 są na 2-5kg a 2 są 3-6kg:)
Nie tylko wagowa różnica ale 1 mają siateczkę co rzadką kupkę odprowadza od skóry a w 2 niestety kupka bulgocze w pampku:tak::sorry2:.
Witam:)

Ale dzisiaj pustelnia hehehe, wszystkie tak chyba mężów męczą;) Mój zjadł ze mną tylko śniadanie i poszedł ogladać siatkówkę a teraz czeka na rajdy samochodowe...
Ja byłam w szkole ale telefon M mnie wyrwał, myślałam że zawału dostanę a Pawełek cały czas się kotłował w brzuchu. Ochłonę o napiszę:tak:.
A tak w ogóle, to śnił mi się dzisiaj Dzidziuś. Był malutki, prześliczny, grzeczny.. Sielanka w najczystszej postaci :tak: I nagle... zrobił kupę :baffled: Ale słuchajcie taką, że po szyi mu się wylewało.. Chyba moja podświadomość przygotowuje mnie powoli do codziennych uroków macierzyństwa :-D
Jak się kufno śni to pieniądze będą;-);-):tak::tak:.
Zmykam bo nie mam głowy do niczego:no:.

skoro wsponialma o jedzeniu :p to chciałam zapytac czy znacie cos takeigo jak zestaw do robienia ciasta drożdżowego z Tupperwre miska plus shaker, rzecz niezastąpiona w kuchni - dla kazdego kto uwielbia drozdzowe ciasta i nie tylko znajduje ona naprawde wiele zastosowan w kuchni a jaka pyszna kawa wychodzi z shakera- bomba :D

zabrzmialo jak pseudoreklama ;)

Kurna, mam pranie na dworze i zaczelo lac...I to tak bardzo, ze nie ma sensu ratowac...

absolutnie żadna reklama ! juz wczoraj miałam o tym napisać, dostałam taki zestaw w prezencie ślubnym, sama bym sobie go nie kupila ze wzgledu na cene, ale odkad go mam nie oddalabym za zadne pieniadze- hm.... chyba dalej brzmie jak reklama :D w kazdym razie dobre na zachcianki ;)

reklama
Laski a tak gdybyście miały podać jeden najlepszy waszym zdaniem i najbardziej uproszczający życie i bez niego sobie nie wyobrażacie codzienności wynalazek??
Ale jeden! Co by to było??

Do góry