reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam sie i ja

sniadanie zjedzone ale ja nadal w szlafroku zaraz musze sie ogarnąc ahhaah zupka sie juz ugotowała pozniej ziemniaki i męsko zrobie:tak::tak:

jak mnie w nocy kolka dopadła to do teraz umieram i chodze zgarbiona jak stara babcia co to za straszny ból ałaaaaaaaaaaaaa:szok::szok::szok:

pogoda piekna wiec spacer murowany po poludniu jupiiiiiiiiiiiii uwielbiam niedziele:-):tak:

mamuski uciekam zycze wam spokojnej niedzieli

reklama
u nas daja lucozade (taki napoj gazowany),na test cukrzycowy...:) alle i tak ciezko wypic...

Ja od rana bez sniadania, tylko sprzatam 3 kg lego rozwalone w calym salonie. Mam ochote udusic siostrzenice K. za to przy okazji,ale cos mi sie wydaje,ze on sam to zrobi....

I ja się witam leniwie i pochmurnie niestety :dry: Pogoda nastraja absolutnie do niczego, więc chyba nosa spod kocyka dzisiaj nie wyściubię.
Wczoraj byliśmy na meczu. eMek grał we wszystkich czterech kwartach, a nasze dziecko chyba postanowiło nasladować tatusia, bo skopało chyba wszystkie moje wnętrzności :sorry: No ale P. cały dumny, ze młode juz idzie w jego ślady :-D

A tak w ogóle, to śnił mi się dzisiaj Dzidziuś. Był malutki, prześliczny, grzeczny.. Sielanka w najczystszej postaci :tak: I nagle... zrobił kupę :baffled: Ale słuchajcie taką, że po szyi mu się wylewało.. Chyba moja podświadomość przygotowuje mnie powoli do codziennych uroków macierzyństwa :-D

dzien dobry
wlasnie wstalam ,sniadanko zjedzone , teraz siedze przy kawce.

harsha to w uk robia test obciazenia glukoza standardowo?? bo u nas chyba nie, tzn. ja w ciazy z Bartkiem nic takiego nie mialam.

widac,ze weekend bo nie mam co czytac przy kawce :-D

dzien dobry
wlasnie wstalam ,sniadanko zjedzone , teraz siedze przy kawce.

harsha to w uk robia test obciazenia glukoza standardowo?? bo u nas chyba nie, tzn. ja w ciazy z Bartkiem nic takiego nie mialam.

widac,ze weekend bo nie mam co czytac przy kawce :-D

Nie, ale ja mam cukrzyce :) A poza tym to jeszcze robia, jezeli ktos w rodzinie twojej mial (rodzice, dziadkowie...) i jezeli maja podejrzenie, ze cos moze byc nie-ten-teges.

Mama wysłała mi przepis na super szarolotke i mam taka ochote na nia, ze mi sie w nocy snila :-D A poza tym, to snilo mi sie, ze zalozylam wlasna firme produkujaca ketchup dla niemowlakow.

Witam niedzielnie.
Jestem po kilku poronieniach i nieudanej próbie In Vitro. A tu naturalny cud, o którym dowiedziałam w pierwszych dniach po przylocie do Toronto.
Wierzę, że Kanada będzie to dla nas szczęśliwym miejscem i że w końcu się wszystko powiedzie:)
Podobno na poczęcie dobra jest zmiana klimatu:tak::tak::-), u nas podziałało;-):tak: po ponad roku starań:tak:
Tak zazwyczaj sie dwójeczki kupuje na początek. Ja to sie akurat muszę jeszcze najpierw w 1 zaopatrywać:) Ale Tobie w zupełności wystarczy od tej 2 zacząć:) Pomiedzy nimi jest taka róznica ze 1 są na 2-5kg a 2 są 3-6kg:)
Nie tylko wagowa różnica ale 1 mają siateczkę co rzadką kupkę odprowadza od skóry a w 2 niestety kupka bulgocze w pampku:tak::sorry2:.
Witam:)

Ale dzisiaj pustelnia hehehe, wszystkie tak chyba mężów męczą;) Mój zjadł ze mną tylko śniadanie i poszedł ogladać siatkówkę a teraz czeka na rajdy samochodowe...
Ja byłam w szkole ale telefon M mnie wyrwał, myślałam że zawału dostanę a Pawełek cały czas się kotłował w brzuchu. Ochłonę o napiszę:tak:.
A tak w ogóle, to śnił mi się dzisiaj Dzidziuś. Był malutki, prześliczny, grzeczny.. Sielanka w najczystszej postaci :tak: I nagle... zrobił kupę :baffled: Ale słuchajcie taką, że po szyi mu się wylewało.. Chyba moja podświadomość przygotowuje mnie powoli do codziennych uroków macierzyństwa :-D
Jak się kufno śni to pieniądze będą;-);-):tak::tak:.
Zmykam bo nie mam głowy do niczego:no:.

skoro wsponialma o jedzeniu :p to chciałam zapytac czy znacie cos takeigo jak zestaw do robienia ciasta drożdżowego z Tupperwre miska plus shaker, rzecz niezastąpiona w kuchni - dla kazdego kto uwielbia drozdzowe ciasta i nie tylko znajduje ona naprawde wiele zastosowan w kuchni a jaka pyszna kawa wychodzi z shakera- bomba :D

zabrzmialo jak pseudoreklama ;)

Kurna, mam pranie na dworze i zaczelo lac...I to tak bardzo, ze nie ma sensu ratowac...

absolutnie żadna reklama ! juz wczoraj miałam o tym napisać, dostałam taki zestaw w prezencie ślubnym, sama bym sobie go nie kupila ze wzgledu na cene, ale odkad go mam nie oddalabym za zadne pieniadze- hm.... chyba dalej brzmie jak reklama :D w kazdym razie dobre na zachcianki ;)

reklama
Laski a tak gdybyście miały podać jeden najlepszy waszym zdaniem i najbardziej uproszczający życie i bez niego sobie nie wyobrażacie codzienności wynalazek??
Ale jeden! Co by to było??

Do góry