reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Asco, witaj na marcówkach. Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Ja jestem po dwóch stratach (ciąże mi obumierały pomiędzy 6 a 8 tygodniem). Na szczęście udało się za trzecim razem i teraz mam 1,5 rocznego synka, a w marcu ma urodzić się kolejny synek. Wiem, że jest ciężko i że człowiek po takich przejściach cały czas się boi i denerwuje, ale musimy wierzyć, że się uda. Buziaki!

No i jestem juz:-)
Asco witam i trzymam kciuki za Wasza dzidzie:-)
Milutek impra okazała sie urodzinami kuzyna mojego M i zony tegoz kuzyna a jak nas zapraszali to pytałam co to za okazja a oni ze przeciez zawsze jest okazja do napicia sie ''kawy w Waszym wypadku'';-) no dobrze ze przy okazji mielismy kapcie ktore oni zamowili u M to dostali je w prezencie bo tak to bysmy byli z gołymi raczkami:zawstydzona/y:,jak zawsze było pyszne jadło;-) ale strasznie brzuch mnie rozbolał,nie wiem czy dzidzia tak napierała czy zjadłam za duzo ''octowego'' jedzenia.Oczywiscie na wstepie wszyscy podziwiali moj brzuch i mowili ze teraz to juz super fajnie widac i ze ładnie wygladam:-),fajnie sie słucha takich komplementow;-)
Erwina niech ta oprycha da Ci szybko spokuj;-)
Ruda ja tez czasem jak zjem budyn albo za szybko zjem mleko z płatkami to potem czuje sie taaak cieeezkooo a moj M jak zje na sniadanie jajecznice to potem czesto jest mu niedobrze a czasem nawet wymiotuje,ech kazdy ma jakiegos bzika;-)
Marta ja poprosze tego dzemu,ja zawsze na sniadanie musze miec jedna kanapke z dzemem i najlepiej oczywiscie z truskawkowym;-)
Bosa Twoj maz to ma z Toba niesamowicie,tyle dan do wyboru i wszystkie taakie pyszne:-)
Madzik wspołczuje takich ''przebojow'' zdrowka zycze malutkiej:-)

Ola- to szybciutko i kulturalnie wróciliście do domku:):) No to ładnie Was załatwili- taka niezręczna sytuacja- dobrze ze te kapcie chociaż mieliście.....ale też nie ładnie z ich strony ze Was nie uprzedzili!!:( Bardzo mozliwe ze dzidzia się ożywiła po różnych pysznościach- w końcu nie bez powodu się czyta i słyszy ze dzieci już w brzuszku reagują na smaki jakie je mama- może sie mu ten ocet nie spodobał w smaku:)hihihihi Na brzuszek to teraz tylko nam zostało zbierać pochwały:):) Mamy juz wszystkie taki okres- ze nie da sie nic juz ukryc i trzeba to wykorzystac...chocby do słuchania miłych komplementów:)

Masz racje ,teraz bedziemy wszystkie rosnac i sie chwalic;)
Wczesnie wrocilismy przez ten bol(ledwo weszłam do domku i mi przeszło) i tez dlatego ze M dorabia u kumpla i musiał jechac zamknac sklep;)

reklama
Oluś- No jasne - jak się źle czułaś to lepiej być u siebie w domku- człowiek zawsze lepiej w nim wszystko znosi...a i tak jak Ty teraz miałaś: wchodzi się a wszystko znika jak ręką odjął:)hahahahha

Mykam spać...muszę jeszcze stargać mojego ślubnego z kanapy bo się mu kolo mnie drzemło....coś czuje ze z seksowania sie beda nici bo padł jak mucha.....:)może jutro rano...wiem wiem- nadzieja matką głupich:)
A ogólnie to chyba wszystko przez to seksualne poruszenie na BB:)hahaha wszędzie prawie każda tylko o seksie...no i mi sie tez zachciało hihihiihi:)
Kolorowych snów:)

Do góry