reklama
truskawkaM
Zaangażowana w BB
Marta1981
Rodzyneczka
Madzik z Julem w ciąży mandarynki jadłam ki-lo-gra-ma-mi.
Truskawka, na ciasto i słodkie ja zawsze mam ochotę;-), ostatnio muffinki z niczego robiłam i wyszły rewelacyjne - przepisu nie podam bo dawałam to co pod ręką miałam.
Truskawka, na ciasto i słodkie ja zawsze mam ochotę;-), ostatnio muffinki z niczego robiłam i wyszły rewelacyjne - przepisu nie podam bo dawałam to co pod ręką miałam.
H
Harsharani
Gość
hej!
asco witam:-)
Chyba poznęcam się jeszcze nad Wami i trzasnę fotę moich wypieków
zajęłam się robotą bo wyję od rana...
...wczoraj się wydawało, że z Zosią lepiej a dziś wylądowaliśmy na dyżurze z cechami odwodnienia...mam kroplówkę doustną w domu i jak nie wypije do wieczora 600 ml to szpital:-( a już raz zwymiotowała...i tak wciskam co 5 minut strzykawkę, ehhhh w tyg. praca w weekend choroby, jestem wykończona
o kurcze, to napisz pozniej (jesli bedziesz miala czas) co z Malutka. Takie choroby sa najgorsze, a w ogole to tego poczucia bezsilnosci zniesc nie moge..Bo widzisz, ze sie meczy, a i tak nic nie mozesz pomoc.
Trzymam kciuki, zeby dopila i zeby szpital Was ominal- chociaz czasami to dobra rzecz...Bo jesli macie sie tak meczyc... Madzik, w kazdym razie! Bedzie dobrze!
Madzik z Julem w ciąży mandarynki jadłam ki-lo-gra-ma-mi.
Ja mam ochote piec, ale nie mam z czego (lubie typowo polskie ciacha, a to nie mam galaretki, a to nie mam sera...a to sniezka by sie przydala...i dupa blada )
Ale fanem muffinek jestem od lat i mam chyba z 15 duzych foremek do pieczenia :-) I co chwila kupuje nowe (ostatnio silikonowe- na 12)...
Pochwale Wam sie moim dzisiejszym zakupem. Mam po Olafie posciel dla dzidziusia...i w ogole..ale byla promocja, to jak moglam nie kupic
Zobacz załącznik 298322
Na zywo bardzo fajnie wyglada, troche mniej pstrokato... Ale wlasnie mi sie podobaly te zywe kolory...I cena 25 funtow ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
truskawkaM
Zaangażowana w BB
do sypanej znow nie mam kaszy mannej >$%#:{)^%$$
mufinki robię strasznie często bo uwielbiam(mam jeden bazowy przepis do ktorego składniki zawsze sie znajdą- jednak zawsze znajda sie jakies gratisowe i za kazdym razem mam innny smak), ale dziś mam taka ochotę na to ciasto.....
Harsharani piękna pościel
mufinki robię strasznie często bo uwielbiam(mam jeden bazowy przepis do ktorego składniki zawsze sie znajdą- jednak zawsze znajda sie jakies gratisowe i za kazdym razem mam innny smak), ale dziś mam taka ochotę na to ciasto.....
Harsharani piękna pościel
K
koncia
Gość
Harsh, świetna pościel. Lubię takie naszywane/obszywane? wypukłe elementy urocza
Oj, za ambitna dzisiaj byłam zdecydowanie! Energię to może i mam, ale z siłami gorzej. Ugotowałam co prawda, co postanowiłam, ale 3 surówki już nie dorobiłam, bo sił zabrakło i brzuch rozbolał. Dopiero M. wziął sprawy w swoje ręce, opie...rzył, położył do łóżka i poi herbatą. Ale co nagotowałam, to mamy :-)
Witam nowe Marcóweczki! Dobrze tu u nas, zadomowić się łatwo :-)
Truskawka, dawaj ten przepis na muffinki! Nigdy jeszcze nie robiłam.
Harsharani, piękna ta pościel!
Witam nowe Marcóweczki! Dobrze tu u nas, zadomowić się łatwo :-)
Truskawka, dawaj ten przepis na muffinki! Nigdy jeszcze nie robiłam.
Harsharani, piękna ta pościel!
reklama
Asco
Fanka BB :)
Erwina - ta ciąża przebiega prawidłowo i jest dla nas wielką niespodzianką i szczęściem, zwłaszcza, że lekarz nie dał nam żadnych szans na potomstwo. Jestem po kilku poronieniach i nieudanej próbie In Vitro. A tu naturalny cud, o którym dowiedziałam w pierwszych dniach po przylocie do Toronto.
Wierzę, że Kanada będzie to dla nas szczęśliwym miejscem i że w końcu się wszystko powiedzie
Wierzę, że Kanada będzie to dla nas szczęśliwym miejscem i że w końcu się wszystko powiedzie