Ruda- z tym mleczkiem to pomyśl ze dostarczasz dzidzi i sobie witaminek
A te pół godzinki chyba jest tego warte
Lepiej w ta stronę niż mdłości cały dzień tak jak ja osttanio miałam bo chciałam zrobic mamie przyjemności i zjadłam talerz zupy warzywnej- bleeeeee nienawidzę rozgotowanych warzyw. Cały dzień mi się nią odbijały i chodziłam do tyłu
Erwina- współczuję opryszczki- ja na szczęście nigdy w życiu jej nie miałam i mam nadzieje ze tak już zostanie
. Co do mdlosci to tez je mam po spozyciu duzej ilosci słodyczy. Tak to nie mam ich wogole ani nie miałam w sumie w całej ciąży
Marta- i jak tam przemeblowanie???...a z tym dżemikiem to sie dwa razy zastanów bo teraz co będziemy robić naleśniki to każda przyleci do Ciebie po dżemik...i tak z miesiąc i Ci braknie tych zapasów
:-) Poza tym trzymaj się nam zdrowo
Bosa- Ty jak strzelisz obiad top człowiek chyba czuje się jak w restauracji- mam nadzieje ze było pysznie i równie miło
;-)
Ola- miłej imprezy- daj potem znać jak było:-)
Asco- witam nową koleżankę:-):-). Ja również będę za Was trzymać kciuki- na pewno będzie wszystko ok
;-)
Madzikim- trzymaj się Kochana dzielnie- trzymam kciuki za szybki powrót córci do zdrowia
Harsharani- śliczna pościel
:-)
Latife- tylko nie zamęcz tego swojego chłopa dzisiaj
Agacina- właśnie mi przypomniałaś ze leci dzisiaj "mam talent", ale M juz ogląda na canal "13 dzielnice" wiec nie będę mu przerywać. Moze zdarzę jutro po szkole obejrzeć powtórkę
Papciarkowa- biedaczku Ty nasz
Głowa do góry będzie wszystko dobrze
- przytalam...
p.s. link nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!