reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja też chcę przepis na muffinki :-) jest już w wątku kulinarnym?
Harsharani fajna ta pościel, sama z chęcią bym w takiej sobie pospała w szczególności, gdy ostatnio zasypiam na stojąco... Idziemy dziś z mężusiem wcześniej spać, choć najpierw będę musiała go "jakoś" zmęczyć ;-)miłego weekendu brzuchatki

reklama
Ale jestem zmeczona. Za duzo nie pomagalam przy tym malowaniu, ale plecy mnie bola, bo mylam kuwety po farbach. Jutro zobaczymy gdzie trzeba poprawic, bo szybko sie sciemnilo i padalo caly dzien. W livingu mam teraz ciemniejszy kolor. Nawet ladny :) jeszcze tylko panele i jakis fajny dywan, no i komoda na alkohol i bedzie super :) a nie, zapomnialam o stoliku. W koncu trzeba bedzie cos innego zakupic, bo z ikeowskiego juz blat odpryskuje.

Ja tez dzis 'pieklam' ciasteczka z marsow i platkow kukurydzianych. Chcecie przepis?

Chyba po 'Mam talent' padne.
Mam ochote na cos pomidorowego. Wlasnie zupke zjadlam., ale czyms bym sie jeszcze dopchala. Albo ogorka kiszonego bym zjadla.

Witam nowe marcowki i ja :)

agacina- to ja cie moge poczestowac moja sałatką wiosenną bo akurat składa sie z pomidora ogórka kiszonego cebuli i smietany:tak::tak:

Bosa- to odpoczywaj teraz :tak::tak:
Asco- to super ze w koncu wam sie udalo i bedziecie mieli dzidziusia trzymamy kciuki zeby wszytsko było ok do konca!!!!!!!!!!!!!
Milutek- skonczyłas juz swoje prasowanie??? bo ja mam meeeeeeeeeega sterte i po kolacji zaparła sie ze ja sprasuje by jutro leniuchowac jak by co to wpadnij hahah

asco-super i życze z całego serca powodzenia i napewno bedzie dobrze.ja tez jestem po kilku nieudanych próbach,z zajsciem nie mam problemow-póżniej były poronienia,martwa ciąza,wczesne porody-raz odeszły wody a raz łozysko całkiem sie odkleiło ale dałam sobie szanse jeszcze raz i jak narazie wchodze w 21tydz,są lęki,obawy niekiedy ale tak bardzo pragne przytulic mój skarb-moją córkę.Tobie ASCO życzę tego samego i trzymaj sie...

O kurcze jak na sobotę to widze ze wy tu nieźle nawet skrobiecie:):) Ja wymęczona po szkole posprzątałam sobie jeszcze domek i tu wiadomosc dla Pinki- kochana ja w weekend mam wolne od prasowania:)hihihihi bo domek posprzątany i nie ma kurzenia. Teraz wykładam nogi na ławę i poczytam co tam ciekawego dzisiaj pisałyście:)

no i chyba wiem czemu miałam taki humor moja babcia miała4 zawał i leży na oiomie mimo że miała założone specjalne sprezyny w sercu które miały to uniemożliwić pomódlcie sie żeby z tego wyszła, normalnie głowa mi pęka od tego beczenia

Ruda- z tym mleczkiem to pomyśl ze dostarczasz dzidzi i sobie witaminek:) A te pół godzinki chyba jest tego warte:) Lepiej w ta stronę niż mdłości cały dzień tak jak ja osttanio miałam bo chciałam zrobic mamie przyjemności i zjadłam talerz zupy warzywnej- bleeeeee nienawidzę rozgotowanych warzyw. Cały dzień mi się nią odbijały i chodziłam do tyłu:baffled:

Erwina- współczuję opryszczki- ja na szczęście nigdy w życiu jej nie miałam i mam nadzieje ze tak już zostanie:tak:. Co do mdlosci to tez je mam po spozyciu duzej ilosci słodyczy. Tak to nie mam ich wogole ani nie miałam w sumie w całej ciąży:)

Marta- i jak tam przemeblowanie???...a z tym dżemikiem to sie dwa razy zastanów bo teraz co będziemy robić naleśniki to każda przyleci do Ciebie po dżemik...i tak z miesiąc i Ci braknie tych zapasów:):-) Poza tym trzymaj się nam zdrowo:):)

Bosa- Ty jak strzelisz obiad top człowiek chyba czuje się jak w restauracji- mam nadzieje ze było pysznie i równie miło:);-)

Ola- miłej imprezy- daj potem znać jak było:-)

Asco- witam nową koleżankę:-):-). Ja również będę za Was trzymać kciuki- na pewno będzie wszystko ok:);-)

Madzikim- trzymaj się Kochana dzielnie- trzymam kciuki za szybki powrót córci do zdrowia:tak::tak::tak:

Harsharani- śliczna pościel:):-)

Latife- tylko nie zamęcz tego swojego chłopa dzisiaj:)

Agacina- właśnie mi przypomniałaś ze leci dzisiaj "mam talent", ale M juz ogląda na canal "13 dzielnice" wiec nie będę mu przerywać. Moze zdarzę jutro po szkole obejrzeć powtórkę:):tak:

Papciarkowa- biedaczku Ty nasz:) Głowa do góry będzie wszystko dobrze:tak::tak::tak:- przytalam...

p.s. link nie działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Papciarkowa a to jest data na pobranie ten 6.11 czy to znaczy ze ważny kupon jest tylko 6.11???????????? Odpisz

p.s. anuluje pytanie- dopatrzyłam się co tam pisze drobnym drukiem na dole- ze kupony do wykorzystania do 14.11:):)

Ostatnia edycja:
Do góry