reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej mamusie :-)
dziś jeszcze mam dzionek wolny, więc troszkę sobie popiszę prace mgr, bo jutro seminarium i muszę coś donieść.
M zrobił mi dziś śniadanko dwudaniowe :-D na 1 cini minis z ciepłym mleczkiem, a na 2 grzanki z jabłkiem i cynamonem i kawka z cynamonem. Więc mam cynamonowy poranek :rofl2:

Witam z rana Drogie Panie.
Wywloklam sie z lozka z perspektywa zakuwania... i wierze, ze tym razem sie uda, trzymajcie kciuki. Za dwa dni przylatuje do nas nasz przyjaciel wiec sie wtedy nie poucze;/ Ale chociaz fajne towarzystwo bedzie.
Martwie sie strasznie tymi moimi skorczami, macica strasznie sie stawia;/ Jak odpoczywam to ejst w miare ok. Nie ma tego bardzo duzo, ale ja juz wyjde z domu, chociaz na 40 minut to mam brzuch jak kamien. A w Polsce bede dopiero za troche ponad dwa tygodnie;/ Boje sie, ze cos jest nie tak. Dzidzia daje w kosc...kopie juz na calego wiec wiem, ze trzyma sie i ma sie chyba ok. Ale boje sie, ze cos sie stanie;/ To moje czarnowidztwo!!

Bosa... niezlych ludzi masz w pracy... po dwoch dniach sie nie zorientowali, ze cos sie z czasem zmienilo... hmmm widac, ze nawet tv nie ogladaja, bo po tym powinni sie zorientowac:p
Rodzinka tez fajowa, ja od malego tak mialam.
Kiedys po przylocie do Pl, nie wiedzieli mnie rodzice ponad 4 miesiace, a ja akurat bylam po odstawieniu tabletek i troszke spuchlam... wchodze do domu, a rodzice na to... " dziecko, czemu nie mowilas, ze w ciazy jestes" ja na to, ze nie ejstem, a oni " to bez powodu taki potwor sie z ciebie zrobil"
Grunt to rodzinka:pP

Fifronka...gratuluję ciociuni!!! ;-)

Agacina...ooo no to widzę ,że nic prostszego z tą zupą ;-) a imię...ja rodzę i ja wybieram ;-)

Koncia...aaaallllleeeeee Ci dobrze !!!!! ;-)

Masala...trzymam więc kciuki za naukę ;-) co do rodziny to chyba nie trzeba komentować ;-) a co do skurczy...a próbowałaś pobrać trochę ASPARGIN ( w aptece bez recepty) polecił mi ginekolog i bardzo pomogło!!

Ostatnia edycja:
Koncia za mną od wczoraj chodzą kluski z makiem;-):tak: a z cynamonem to wczoraj szarlotkę kończyliśmy:tak::-D:-D.
Masala, ja jak posiedzę i potem się położę to Pawełek pleckami do góry się wypina i mam twardy brzuch, poleżę chwilkę i się przekręci:tak::-). A ruchy coraz bardziej odczuwalne( szczególnie te w pęcherz;-);-)).

clifornidzik jak bede w pl to na pewno sobie kupie to co polecasz, chociaz sprawdze, moze tutaj tez cos takiego dostane.. poki co zjadam nospe co jakis czas ale to nie dziala;/
Marta to raczej nie jest wypinajaca sie Mala bo przy tych twardnieniach brzucha mam takie uczucie jakby cos mi sie mocno na brzuchu zaciskalo... a jak Mala sie wypina to inaczej to czuje

Masala...to o czym ja pisze działa podobnie jak magnez i nie szkodzi, natomiast wiem ,że no-spa w dużych ilościach nie wskazana ;-/ ale sama musisz sprawdzić czy Ci będzie odpowiadało, bo ja przez kilka pierwszych dni łączyłam ten lek z no-spą i jak ręką odjął ;-) A co do tego czy to ruchy to ciężko powiedzieć jak mówisz,że wtedy czujesz coś innego...ja jak mały mi się wypina to czuję lekki ból i takie mocne rozpychanie skóry...

reklama
Do góry