reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej mamusie :-)
dziś jeszcze mam dzionek wolny, więc troszkę sobie popiszę prace mgr, bo jutro seminarium i muszę coś donieść.
M zrobił mi dziś śniadanko dwudaniowe :-D na 1 cini minis z ciepłym mleczkiem, a na 2 grzanki z jabłkiem i cynamonem i kawka z cynamonem. Więc mam cynamonowy poranek :rofl2:

Witam z rana Drogie Panie.
Wywloklam sie z lozka z perspektywa zakuwania... i wierze, ze tym razem sie uda, trzymajcie kciuki. Za dwa dni przylatuje do nas nasz przyjaciel wiec sie wtedy nie poucze;/ Ale chociaz fajne towarzystwo bedzie.
Martwie sie strasznie tymi moimi skorczami, macica strasznie sie stawia;/ Jak odpoczywam to ejst w miare ok. Nie ma tego bardzo duzo, ale ja juz wyjde z domu, chociaz na 40 minut to mam brzuch jak kamien. A w Polsce bede dopiero za troche ponad dwa tygodnie;/ Boje sie, ze cos jest nie tak. Dzidzia daje w kosc...kopie juz na calego wiec wiem, ze trzyma sie i ma sie chyba ok. Ale boje sie, ze cos sie stanie;/ To moje czarnowidztwo!!

Bosa... niezlych ludzi masz w pracy... po dwoch dniach sie nie zorientowali, ze cos sie z czasem zmienilo... hmmm widac, ze nawet tv nie ogladaja, bo po tym powinni sie zorientowac:p
Rodzinka tez fajowa, ja od malego tak mialam.
Kiedys po przylocie do Pl, nie wiedzieli mnie rodzice ponad 4 miesiace, a ja akurat bylam po odstawieniu tabletek i troszke spuchlam... wchodze do domu, a rodzice na to... " dziecko, czemu nie mowilas, ze w ciazy jestes" ja na to, ze nie ejstem, a oni " to bez powodu taki potwor sie z ciebie zrobil"
Grunt to rodzinka:pP

Fifronka...gratuluję ciociuni!!! ;-)

Agacina...ooo no to widzę ,że nic prostszego z tą zupą ;-) a imię...ja rodzę i ja wybieram ;-)

Koncia...aaaallllleeeeee Ci dobrze !!!!! ;-)

Masala...trzymam więc kciuki za naukę ;-) co do rodziny to chyba nie trzeba komentować ;-) a co do skurczy...a próbowałaś pobrać trochę ASPARGIN ( w aptece bez recepty) polecił mi ginekolog i bardzo pomogło!!

Ostatnia edycja:
Koncia za mną od wczoraj chodzą kluski z makiem;-):tak: a z cynamonem to wczoraj szarlotkę kończyliśmy:tak::-D:-D.
Masala, ja jak posiedzę i potem się położę to Pawełek pleckami do góry się wypina i mam twardy brzuch, poleżę chwilkę i się przekręci:tak::-). A ruchy coraz bardziej odczuwalne( szczególnie te w pęcherz;-);-)).

clifornidzik jak bede w pl to na pewno sobie kupie to co polecasz, chociaz sprawdze, moze tutaj tez cos takiego dostane.. poki co zjadam nospe co jakis czas ale to nie dziala;/
Marta to raczej nie jest wypinajaca sie Mala bo przy tych twardnieniach brzucha mam takie uczucie jakby cos mi sie mocno na brzuchu zaciskalo... a jak Mala sie wypina to inaczej to czuje

Masala...to o czym ja pisze działa podobnie jak magnez i nie szkodzi, natomiast wiem ,że no-spa w dużych ilościach nie wskazana ;-/ ale sama musisz sprawdzić czy Ci będzie odpowiadało, bo ja przez kilka pierwszych dni łączyłam ten lek z no-spą i jak ręką odjął ;-) A co do tego czy to ruchy to ciężko powiedzieć jak mówisz,że wtedy czujesz coś innego...ja jak mały mi się wypina to czuję lekki ból i takie mocne rozpychanie skóry...

reklama
Do góry