K
koncia
Gość
witam mamusie:-)
zobaczcie o której ja muszę wstawać, żeby na cmentarz dojechać w mniejszych korkach
Obudziłam się z bólem głowy. Pewnie przez to, że wciąż nie mogę się uspokoić po wczorajszej wizycie u teściowej...
Zaczynam wierzyć w to, że teściowej po prostu nie da się lubić.
Mój M się ze mnie śmieje, że mam do dupy kondycję.
Wy tu o butach, a ja się wczoraj męczyłam, żeby paznokcie u nóg uciąć. To był taki wyczyn, że potem leżałam i sapałam 15min
Ja na zimę kupiłam takie wciągane kozaki do kolan. Łatwo się je zakłada, same wskakują na nóżkę i mają uchwyty po bokach na 1 paluszek, nie trzeba się schylać. Wkładam stopę w cholewkę na siedząco i dociągam chwytając za te uchwyty.:-)
ale ze zdejmowaniem już gorzej, tylko na to jest więcej czasu zawsze A wyglądają jak buty do jazdy konnej.
papciarku, to zaszalałaś z tym woskiem ja zawsze czytam każdą ulotkę, takie mam skrzywienie.
Hars, biedna koleżanka, ale historia komiczna, kulam się
malinka, śliczna sukienka
poziomki, mi ból głowy nie przeszedł, nauczyłam się z tym żyć
zobaczcie o której ja muszę wstawać, żeby na cmentarz dojechać w mniejszych korkach
Obudziłam się z bólem głowy. Pewnie przez to, że wciąż nie mogę się uspokoić po wczorajszej wizycie u teściowej...
Zaczynam wierzyć w to, że teściowej po prostu nie da się lubić.
buziaczek raczej ci sie nie wydaje bo dziecko powoli zaczyna wszystko uciskac w tym przepone tym bardziej że Ty masz wysoko brzusio ja tam teraz bardzo szybko sie mecze o zadyszce podczas chodzenia nie wspomne
a ja właśnie poijam maślanke truskawkowa mniam
Mój M się ze mnie śmieje, że mam do dupy kondycję.
Wy tu o butach, a ja się wczoraj męczyłam, żeby paznokcie u nóg uciąć. To był taki wyczyn, że potem leżałam i sapałam 15min
Ja na zimę kupiłam takie wciągane kozaki do kolan. Łatwo się je zakłada, same wskakują na nóżkę i mają uchwyty po bokach na 1 paluszek, nie trzeba się schylać. Wkładam stopę w cholewkę na siedząco i dociągam chwytając za te uchwyty.:-)
ale ze zdejmowaniem już gorzej, tylko na to jest więcej czasu zawsze A wyglądają jak buty do jazdy konnej.
papciarku, to zaszalałaś z tym woskiem ja zawsze czytam każdą ulotkę, takie mam skrzywienie.
Hars, biedna koleżanka, ale historia komiczna, kulam się
malinka, śliczna sukienka
poziomki, mi ból głowy nie przeszedł, nauczyłam się z tym żyć