reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A na imprezkę rodzinną 13ego listopada zakupuję tę oto cud sukienkę :D

sukienka.jpg

wooow ale laski skrobią:)nie nadrobię was Gwiazdy:/
rzuciło mi się w oczy puchnięcie marty, nie wolno tego bagatelizować i lepiej sprawdzić czy wszystko jest w porządku. ja w ciąży z Piotrusiem na samym końcu strasznie zapuchłam, pojawiło się białko w moczu i przeszłam zatrucie ciążowe:/ a powiedz mi kochana jakie masz ciśnienie, bo u mnie było przy tym bardzoo wysokie:/ trzymam jednak kciuki żeby u ciebie było wszystko dobrze.

a u nas dzionek minął bardzo miło: wspólne śniadanko, sprzątanko, gotowanko, pogoda piękna, to i spacer się udał, potem zahaczyliśmy o sklep, a wieczór wspólna kolacja i dvd. Bardzo mi ostatnio brakowało takich chwil kiedy emek był taki zarobiony.
jutro wybieramy się na groby, a potem na imieniny więc też się nie pojawię.
całuję kochane!

Cześć babolki,wpadłam się przywitać. Troche nie mam kiedy albo nie mam siły żeby posiedzieć na BB i poczytać.
Mdłości zaczynają odpuszczać więc mam nadzieje że wrócę do żywych o ile przejdą jeszcze okropne bóle głowy.
Całuje Was mocno i kolorowych snów:********

Harszka wygodne te eskimoski muszą być, ale czy one nie będą przemakać na deszczu albo na śniegu??

Poziomeczko jeszcze trochę cierpliwości i wrócisz do "żywych" ;) Buziaki :*******

Scarlet też lubię takie milusie dni z moim hasbendem :D I dopiero wtedy ten dzień, nawet mega przeleniowany, wydaje się miec sens!

Ostatnia edycja:
jesli zainwestujesz w troche drozsze i dodatkowo je zaimpregnujesz (mozna kupic spray np) to nie...
szczerze mowiac to ja mialam je raz i byly super cieple i w ogole..tylko zdeptalam piete.

super sukienka! duzo kosztuje???

reklama
Do góry