reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A na imprezkę rodzinną 13ego listopada zakupuję tę oto cud sukienkę :D

sukienka.jpg

wooow ale laski skrobią:)nie nadrobię was Gwiazdy:/
rzuciło mi się w oczy puchnięcie marty, nie wolno tego bagatelizować i lepiej sprawdzić czy wszystko jest w porządku. ja w ciąży z Piotrusiem na samym końcu strasznie zapuchłam, pojawiło się białko w moczu i przeszłam zatrucie ciążowe:/ a powiedz mi kochana jakie masz ciśnienie, bo u mnie było przy tym bardzoo wysokie:/ trzymam jednak kciuki żeby u ciebie było wszystko dobrze.

a u nas dzionek minął bardzo miło: wspólne śniadanko, sprzątanko, gotowanko, pogoda piękna, to i spacer się udał, potem zahaczyliśmy o sklep, a wieczór wspólna kolacja i dvd. Bardzo mi ostatnio brakowało takich chwil kiedy emek był taki zarobiony.
jutro wybieramy się na groby, a potem na imieniny więc też się nie pojawię.
całuję kochane!

Cześć babolki,wpadłam się przywitać. Troche nie mam kiedy albo nie mam siły żeby posiedzieć na BB i poczytać.
Mdłości zaczynają odpuszczać więc mam nadzieje że wrócę do żywych o ile przejdą jeszcze okropne bóle głowy.
Całuje Was mocno i kolorowych snów:********

Harszka wygodne te eskimoski muszą być, ale czy one nie będą przemakać na deszczu albo na śniegu??

Poziomeczko jeszcze trochę cierpliwości i wrócisz do "żywych" ;) Buziaki :*******

Scarlet też lubię takie milusie dni z moim hasbendem :D I dopiero wtedy ten dzień, nawet mega przeleniowany, wydaje się miec sens!

Ostatnia edycja:
jesli zainwestujesz w troche drozsze i dodatkowo je zaimpregnujesz (mozna kupic spray np) to nie...
szczerze mowiac to ja mialam je raz i byly super cieple i w ogole..tylko zdeptalam piete.

super sukienka! duzo kosztuje???

reklama
Do góry