reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

ja to tak ogólnie nie lubie kremów a z woskiem to zrobiłam kiedys w domu taki numer(i tu uwaga bo można sie opluć!)
że miałam próbke wosku do depilacji bikini pamietam jak dzis że był niebieski no i nie doczytałam że najpierw go trzeba rozgrzac rękoma i se chlasłam tam i zaczełam wcierac żeby sie dobrze włoski przykleiły i jakie było moje zdumienie jak ściagłam sam papierek a wosk został mi taki lepki na skórze ło matko ile ja sie szczoteczka naszorowałam żeby to dziadostwo zeszło od tego czasu woskom mówie totalne nie nikt mnie już do tego nie namówi

reklama
ja mam braun depilator ale mnie to bolalo i go olalam i wrocilam do maszynki czesciej ale bezbolesniej a co do sexu to ja ochote moze imam ale sil i oddechu mi brakuje i to goraco daje popalic a w polaczeniu ze zmeczeniem to mieszanka wybuchowa!!to jak sie tam na dole depilujecie tylko dzieki emka pomocy? nie zalamuj mnie z tymi butami ja juz sie na nie napalilam i nie wiem jak znalezc podobne tylko z zamkiem hmmmm???

ja depilator ma philipsa i puki uzywa sie go reguralnie to za każdym razem boli coraz mniej ale tera to nie bede ryzykowała takiego bólu wystarczy maszynka puki co do lata daleko

No właśnie też nie mam sprawdzonego kremu, bo od zawsze używałam żel i golarkę.. i boję się, żeby się reakcja alergiczna nie zrobiła.. Kiedyś jako małolata ogoliłam sobie nogi jakimś tam kremem i mnie potem wysypało :/
Mój eM psychicznie już nastawiony od jakichś 2 miesięcy na golenie mojego podwozia, ale jakoś do tej pory mu się nie złożyło ;) Zawsze jak go wołam do łazienki i mówie, że ma się przypatrzeć, żeby mnie nie pociął, to wymyśla sobie jakieś pilne zajęcie :p

Fajne te butki buziaku :) Zaraz coś wyczaję na allegro, to wkleję ;)

buziaczek oderwanie go to pikuś ale zeskrobywanie go takiego klejącego ze skóry to dopiero jest wyczyn
dobra uciekam sie legnąć koło tej mojej marudy bo z barku sexu już sie zmierzgły jak kot robi to do jutra brzucholki no chyba że mnie wkurzy i jeszcze tu wlece

nio wiem ze fajne butki ale podobne w nie mi bedzie ciezko sie wbic i nie wygodne ubieranie muszem sprobowac w sklepie moze jednak sie uda:) bede walczyc! nio wlasnie moj waz to tez nie chce do lazienki wtedy wchodzic kiedy sie gole a co dopiero jak sie go o to zapytam:-Dfajnie bedzie zrobie mu zdjecie i wam pokarze jego mine jak mu to powiem:-D

reklama
ja z przyjaciolka pierwszy raz woskiem robilam...
Najpierw ona..Ja juz sie nie zalapalam..
Nogi poszly nam calkiem gladko... Pozniej ona usiadla na jednym z paskow...w nowiusienkich spodenkach reebok...a pozniej wpadlysmy na...
genialny pomysl wywoskowania pach...akurat miala calkiem dlugie...no i zrobilam jedna pache...ponoc nie bolalo... robie druga...patrze...a tam z pierwszej strumien krwi normalnie leci....
Lodem ja oblozylysmy (z jej mama) i na pogotowie... Nie dosc, ze miala dupsko w wosku, krotka koszulke... to jeszcze jedna pache nieogolona, a pod druga lod...

A ja chce powiedziec jeszcze jedna rzecz.
Przypomnialo mi sie, ze kiedy Olo sie urodzil...i mial 3 dni... to mi sie i tak wydawalo...ze on byl w moim zyciu od zawsze... :) Ciekawe jak bedzie z tym dzieckiem...

Martus, jak bedziesz miala czas to napisz jak przechodzilas okres poporodowy z 2 dzieci...I co bylo ciezkie... A co Cie zdziwilo...Prooooosze :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry