reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
nogi to jest pikuś uwierz mi moja droga ja mam bardzo małą wanne i w czwartek poprosiłam ema żeby mnie tam wydepilował bo ja już za bardzo nie siegam a w zwiazku z tym że wydawało mi sie że tak bedzie ok to leżałam w tej wannie em ledow zaczął to sie opluł ze śmiechu bo stwierdził że jeszcze troche to nawet on nie dosiegnie:)

:-D:-D:-Dteraz to juz wogole jak siobie to wyobrazilam w naszym przypadku to moj to pewnie ucieknie z lazienki ze strachu ze mnie zatnie:-D ale sie teraz usmialam ojej! na serio to nie mam pojecia jak to zrobic? poprosic m?? na serio??:-)

a co tam proś jak zwieje ze strachu to przynajmniej bedziesz wiedziała żeby go na porodówke nie brac
ja tam lubie jak mój m to robi bo przynajmniej chrosty mi nie wychodza tak jak po mojej samoczynnej depilacji:)

Kumpela mi poradziła, żeby się przerzucić na krem do depilacji, że łatwiej i eM nie będzie miał obaw, że nas potnie ;)

Papciak a kupiłas te botki?? Ja to na razie jeszcze się męczę ze sznurówkami w moich jesiennych butach za kostkę, ale muszę mieć do tego krzesło i zarzucam sobie stopę na drugą nogę, bo jak się zginam, to maluch się buntuje, że go ściskam ;) Muszę pomyśleć o jakichś szybkowskokach albo łatwowsuwkach ;))))

ja puki co mam problem z głowy bo mam zakaz od gina depilacji tam wogóle jaja jak berety z tym wyszły na wizycie
kupiłam właśnie takie do kostki i na zamku innych nie byłam w stanie włożyć a zakładam je tak samo jak Ty
ogólnie to miałam plan całą ciąze przechodzić do końa w adidasach ale te sznurówki:(

Furry Snow Boot malina sprobuj poszukac takich ja chiba na nie zapoluje w pn bo tez musze kupic.. papciaraku a co tej depilacji to sprobuje zapytac i zobaczymy jego reakcje ale jakos juz mi sie chce smiac :-)jak siobie o tym pomysle bo go na tyle znam ale jak sie zgodzi to moze byc fajna gra wstepna:-D;-)-o ile sie z taj wanny potem wytaraskam z tymi kilogramami:-)a co do kremow to troszke sie boje na miejsca intymne zwlaszcza w ciazy macie moze jakies sprawdzone??

papciaraku obczaj te botki wygodne i na polska zime i nie maja sznurowek;-):tak: wlasnie sie boje tych kremow bo wiecie jakies reakcji alergiczne a tam skora jest b delikatna ale w sumie golenie to jak z deszczu pod rynne:baffled:

buziaczek nie ma szans takich wciągnąc uwierz mi sprawdzałam na właśnej skórze poległy każde które nie miały zamka i były dłuższe niż za kostke
może i ja sie skusze zbałamucić dzisiaj ema bo już mnie nosi ile można życ w celibacie :( ja juz nie daje rady

reklama
A ja powiem szczerze, ze specjalnie sie pytalam i :
ginka w Polsce mowe, ze nie wolno... wosku tez mi tu nikt nie zrobi... A na koniec pogadalam z moja instruktorka stara i tez powiedziala, ze w tym jest sama chemia i ze tak naprawde mozna ryzykowac, ale nikt nie sprawdzal reakcji na plod tak naprawde...a ja nie chce ryzykowac...

Nogi gole depilatorem...i jest masakra....

Do góry