reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
nogi to jest pikuś uwierz mi moja droga ja mam bardzo małą wanne i w czwartek poprosiłam ema żeby mnie tam wydepilował bo ja już za bardzo nie siegam a w zwiazku z tym że wydawało mi sie że tak bedzie ok to leżałam w tej wannie em ledow zaczął to sie opluł ze śmiechu bo stwierdził że jeszcze troche to nawet on nie dosiegnie:)

:-D:-D:-Dteraz to juz wogole jak siobie to wyobrazilam w naszym przypadku to moj to pewnie ucieknie z lazienki ze strachu ze mnie zatnie:-D ale sie teraz usmialam ojej! na serio to nie mam pojecia jak to zrobic? poprosic m?? na serio??:-)

a co tam proś jak zwieje ze strachu to przynajmniej bedziesz wiedziała żeby go na porodówke nie brac
ja tam lubie jak mój m to robi bo przynajmniej chrosty mi nie wychodza tak jak po mojej samoczynnej depilacji:)

Kumpela mi poradziła, żeby się przerzucić na krem do depilacji, że łatwiej i eM nie będzie miał obaw, że nas potnie ;)

Papciak a kupiłas te botki?? Ja to na razie jeszcze się męczę ze sznurówkami w moich jesiennych butach za kostkę, ale muszę mieć do tego krzesło i zarzucam sobie stopę na drugą nogę, bo jak się zginam, to maluch się buntuje, że go ściskam ;) Muszę pomyśleć o jakichś szybkowskokach albo łatwowsuwkach ;))))

ja puki co mam problem z głowy bo mam zakaz od gina depilacji tam wogóle jaja jak berety z tym wyszły na wizycie
kupiłam właśnie takie do kostki i na zamku innych nie byłam w stanie włożyć a zakładam je tak samo jak Ty
ogólnie to miałam plan całą ciąze przechodzić do końa w adidasach ale te sznurówki:(

Furry Snow Boot malina sprobuj poszukac takich ja chiba na nie zapoluje w pn bo tez musze kupic.. papciaraku a co tej depilacji to sprobuje zapytac i zobaczymy jego reakcje ale jakos juz mi sie chce smiac :-)jak siobie o tym pomysle bo go na tyle znam ale jak sie zgodzi to moze byc fajna gra wstepna:-D;-)-o ile sie z taj wanny potem wytaraskam z tymi kilogramami:-)a co do kremow to troszke sie boje na miejsca intymne zwlaszcza w ciazy macie moze jakies sprawdzone??

papciaraku obczaj te botki wygodne i na polska zime i nie maja sznurowek;-):tak: wlasnie sie boje tych kremow bo wiecie jakies reakcji alergiczne a tam skora jest b delikatna ale w sumie golenie to jak z deszczu pod rynne:baffled:

buziaczek nie ma szans takich wciągnąc uwierz mi sprawdzałam na właśnej skórze poległy każde które nie miały zamka i były dłuższe niż za kostke
może i ja sie skusze zbałamucić dzisiaj ema bo już mnie nosi ile można życ w celibacie :( ja juz nie daje rady

reklama
A ja powiem szczerze, ze specjalnie sie pytalam i :
ginka w Polsce mowe, ze nie wolno... wosku tez mi tu nikt nie zrobi... A na koniec pogadalam z moja instruktorka stara i tez powiedziala, ze w tym jest sama chemia i ze tak naprawde mozna ryzykowac, ale nikt nie sprawdzal reakcji na plod tak naprawde...a ja nie chce ryzykowac...

Nogi gole depilatorem...i jest masakra....

Do góry