reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Wracam umęczona.
Teściowa dała mi dziś popalić, ale nie będę się teraz rozpisywać, muszę się uspokoić i M mi tu kuka, więc w odpowiednim czasie się wyżalę.
Dobranoc mamusie :*

reklama
buziaczek raczej ci sie nie wydaje bo dziecko powoli zaczyna wszystko uciskac w tym przepone tym bardziej że Ty masz wysoko brzusio ja tam teraz bardzo szybko sie mecze o zadyszce podczas chodzenia nie wspomne

a ja właśnie poijam maślanke truskawkowa mniam

Witajcie łikędowo :)

Zabiegana jestem, to i nie mam czasu lapika odpalić aż dopiero wieczorem..

Harszka czytałam Twoje zapiski po urodzeniu Olafka i łezka mi się w oku zakręciła - pięknie to napisałaś :)

Milusia przesyłam najserdeczniejsze życzenia i całusy na jutro już, żebyś zobaczyła jak rano odpalisz kompa, bo dzisiaj pewnie imprezka na całego ;)

happy birthday.jpg

I torcik dla Solenizantki :D

tort.jpg

ojoj ja to bym lody waniliowe zjadla z sosem malinwym ymmm!!! nio zauwazylam ze tak mi sie ciezko chodzi w sumie to juz bym tego chodem nie nazwala hmmm chiba bardziej to spacer i biadolenie przy zginaniu lub probie wziecia glebszego oddechu niz chod:no: mam nadzieje ze nasi maly mezczyzni i kobietki u co poniektorych docenia kiedys jak bardzo ich mamusie dostaly w du.ke jak byli w brzuszku i nas za to wycaluja ze to wszystko dla nich:-D

reklama
malina to żaluj że nie widziałaś mnie w czwartek kupujacej botki w gre wchodziły tylko botki do max kostki ocieplane i na zamku a i tak miałam problemy żeby je założyć emek tylko na mnie patrzył ze wspólczuciem a mi sie w pewnym momencie już śmiac chciało a skarpetki to specjalnie na ten okres zostawiam takie stare rozciągniete bo szybko sie wciągaja:)

Do góry