reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Wracam umęczona.
Teściowa dała mi dziś popalić, ale nie będę się teraz rozpisywać, muszę się uspokoić i M mi tu kuka, więc w odpowiednim czasie się wyżalę.
Dobranoc mamusie :*

reklama
buziaczek raczej ci sie nie wydaje bo dziecko powoli zaczyna wszystko uciskac w tym przepone tym bardziej że Ty masz wysoko brzusio ja tam teraz bardzo szybko sie mecze o zadyszce podczas chodzenia nie wspomne

a ja właśnie poijam maślanke truskawkowa mniam

Witajcie łikędowo :)

Zabiegana jestem, to i nie mam czasu lapika odpalić aż dopiero wieczorem..

Harszka czytałam Twoje zapiski po urodzeniu Olafka i łezka mi się w oku zakręciła - pięknie to napisałaś :)

Milusia przesyłam najserdeczniejsze życzenia i całusy na jutro już, żebyś zobaczyła jak rano odpalisz kompa, bo dzisiaj pewnie imprezka na całego ;)

happy birthday.jpg

I torcik dla Solenizantki :D

tort.jpg

ojoj ja to bym lody waniliowe zjadla z sosem malinwym ymmm!!! nio zauwazylam ze tak mi sie ciezko chodzi w sumie to juz bym tego chodem nie nazwala hmmm chiba bardziej to spacer i biadolenie przy zginaniu lub probie wziecia glebszego oddechu niz chod:no: mam nadzieje ze nasi maly mezczyzni i kobietki u co poniektorych docenia kiedys jak bardzo ich mamusie dostaly w du.ke jak byli w brzuszku i nas za to wycaluja ze to wszystko dla nich:-D

reklama
malina to żaluj że nie widziałaś mnie w czwartek kupujacej botki w gre wchodziły tylko botki do max kostki ocieplane i na zamku a i tak miałam problemy żeby je założyć emek tylko na mnie patrzył ze wspólczuciem a mi sie w pewnym momencie już śmiac chciało a skarpetki to specjalnie na ten okres zostawiam takie stare rozciągniete bo szybko sie wciągaja:)

Do góry