reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2011

Harsah...Agacina jeszcze zaczęła mówić o Victorze ;-) więc póki co są dwa z tego co zanotowałam ;-)

Pinka...no to w końcu może będziesz częściej z Nami ;-)

Ależ tu przeciągi ....uuuuuu....,że hoho ;-) w końcu!!!!!! Yeah ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie kobietki,że popadląbym w taka depreche przez te słabsze ruchy małej że maz zwolnił sie z pracy i pojechał ze mną do szpitala klinicznego.tam zbadali mnie,posłuchali tętna,zrobili usg i okazało sie że mała zmieniła pozycje i tak jej dobrze widocznie.stąd czuje ją tak nisko bo przyjęła połozenie miednicowe-tak mowił p.doktor.teraz jestem spokojna o moją kruszynkę,ale strachu narobiła mi niezłego.MIŁEJ SOBOTY KOBIETKI.

Marta, a wiesz moze dlaczego Ci te rece puchna? Pierwszy raz sie to zdarzylo???? Tak sie wypytuje, bo ja tez cierpie z tego powodu (ale szczegolnie palce i twarz).
Nie martw sie, jutro bedzie lepiej! Na tesciowa mozemy klatwe jakas zeslac jak chcesz :)
Na teściową najlepsze jest to ;-)
HAM_GRW10%281%29.JPG

Marta ja nie chce Cie straszyc ale mi polozna powiedziala, ze jak puchna rece to nie ejst zbyt dobrze, do tego jak masz bialko w moczu...to jest oznaka czegos...ale nie pamietam czego. Wybralabym sie na Twoim miejscu do lekarza, albo chociaz zadzwonila. Bedziesz spokojniejsza...
Spokojnie, dzwoniłam do ginka i kazał zrobić badanie na elektrolity, białko, mocz i morfologię, ograniczyć ilość płynów i soli i skonsultować z nim:tak:. Więc czekam do poniedziałku żeby badania porobić.
Jeny ale pustki, widać ze dłuuuugi weekend się zbliża.

Marcia- to dobrze ze w poniedziałek idziesz na badania przynajmniej bedzie wiadomo od czego to puchniecie.........

ja jeszcze godzinke w pracy i do domku ale narobilam sobie smaka na zapiekane kotlety z dzika z bułką wrocławska:tak::tak:

juto wykombinuje na obiad tylko mieso kupic musze:tak::tak:

Hej laseczki-marcóweczki
Ja dzis rano byłam w stajni- cudna pogoda:) Trochę podyrygowałam moim synem i jakąś dziewczynką na padoku (chociaż tyle skoro nie mogę jeździć) a potem byłam na zakupkach i kupiłam sobie piżamke do szpitala, szlafroczek i staniki do karmienia triumpha za 27 zł :)
Życzę wszystkim miłego wieczoru

Vetka to poszalałas kochana pochwal nam sie tu szybciutko co tam kupilas.........

juz mam plana na kolacje Jajecznica a bekonem i pomidorkami.....do tego chrupiące pieczywko

Erwina...no przecież każda z Nas Tobie mówiła ,że to nic niepokojącego i ,że pewnie maleństwo zmieniło pozycje...ajjjj kobietko.....no ale dobrze ,że jesteś spokojniejsza:tak:;-)

MArta...to czekamy na wieści skąd te puchnięcie!! :tak:;-)

Vetka...widzę ,że dzień więc udany skoro zakupy się udały i wypad do stajni :-) również miłego!!!

Pinka
...ostatnio mam fazę na pomidory - a raczej na pomidory smażone na oliwie z oliwek z samą Vegetą i bazylią...coś pysznego i rozpływają się w ustach:tak:;-)

reklama
a jak juz sie rozpisalam to musze nadrobic to co stracilam przez kilka dni przepracowanych:) mogem zapytac czy moze mi c=sie wydaje ale coraz ciezej sie zaczyna chodzic i oddychac ... macie tez cos podobnego?

Do góry