reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Harsah...Agacina jeszcze zaczęła mówić o Victorze ;-) więc póki co są dwa z tego co zanotowałam ;-)

Pinka...no to w końcu może będziesz częściej z Nami ;-)

Ależ tu przeciągi ....uuuuuu....,że hoho ;-) w końcu!!!!!! Yeah ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
wiecie kobietki,że popadląbym w taka depreche przez te słabsze ruchy małej że maz zwolnił sie z pracy i pojechał ze mną do szpitala klinicznego.tam zbadali mnie,posłuchali tętna,zrobili usg i okazało sie że mała zmieniła pozycje i tak jej dobrze widocznie.stąd czuje ją tak nisko bo przyjęła połozenie miednicowe-tak mowił p.doktor.teraz jestem spokojna o moją kruszynkę,ale strachu narobiła mi niezłego.MIŁEJ SOBOTY KOBIETKI.

Marta, a wiesz moze dlaczego Ci te rece puchna? Pierwszy raz sie to zdarzylo???? Tak sie wypytuje, bo ja tez cierpie z tego powodu (ale szczegolnie palce i twarz).
Nie martw sie, jutro bedzie lepiej! Na tesciowa mozemy klatwe jakas zeslac jak chcesz :)
Na teściową najlepsze jest to ;-)
HAM_GRW10%281%29.JPG

Marta ja nie chce Cie straszyc ale mi polozna powiedziala, ze jak puchna rece to nie ejst zbyt dobrze, do tego jak masz bialko w moczu...to jest oznaka czegos...ale nie pamietam czego. Wybralabym sie na Twoim miejscu do lekarza, albo chociaz zadzwonila. Bedziesz spokojniejsza...
Spokojnie, dzwoniłam do ginka i kazał zrobić badanie na elektrolity, białko, mocz i morfologię, ograniczyć ilość płynów i soli i skonsultować z nim:tak:. Więc czekam do poniedziałku żeby badania porobić.
Jeny ale pustki, widać ze dłuuuugi weekend się zbliża.

Marcia- to dobrze ze w poniedziałek idziesz na badania przynajmniej bedzie wiadomo od czego to puchniecie.........

ja jeszcze godzinke w pracy i do domku ale narobilam sobie smaka na zapiekane kotlety z dzika z bułką wrocławska:tak::tak:

juto wykombinuje na obiad tylko mieso kupic musze:tak::tak:

Hej laseczki-marcóweczki
Ja dzis rano byłam w stajni- cudna pogoda:) Trochę podyrygowałam moim synem i jakąś dziewczynką na padoku (chociaż tyle skoro nie mogę jeździć) a potem byłam na zakupkach i kupiłam sobie piżamke do szpitala, szlafroczek i staniki do karmienia triumpha za 27 zł :)
Życzę wszystkim miłego wieczoru

Vetka to poszalałas kochana pochwal nam sie tu szybciutko co tam kupilas.........

juz mam plana na kolacje Jajecznica a bekonem i pomidorkami.....do tego chrupiące pieczywko

Erwina...no przecież każda z Nas Tobie mówiła ,że to nic niepokojącego i ,że pewnie maleństwo zmieniło pozycje...ajjjj kobietko.....no ale dobrze ,że jesteś spokojniejsza:tak:;-)

MArta...to czekamy na wieści skąd te puchnięcie!! :tak:;-)

Vetka...widzę ,że dzień więc udany skoro zakupy się udały i wypad do stajni :-) również miłego!!!

Pinka
...ostatnio mam fazę na pomidory - a raczej na pomidory smażone na oliwie z oliwek z samą Vegetą i bazylią...coś pysznego i rozpływają się w ustach:tak:;-)

reklama
a jak juz sie rozpisalam to musze nadrobic to co stracilam przez kilka dni przepracowanych:) mogem zapytac czy moze mi c=sie wydaje ale coraz ciezej sie zaczyna chodzic i oddychac ... macie tez cos podobnego?

Do góry