reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

witam kochane ja tylko na chwilke

zyczyc wam wszystkim udanego weekendu u mnie znów pracowity bedzie:tak::tak:

a ja na obiad dzis pomidorowa i placuszki ziemniaczane z borówkami i truskawkami + bita smietana bo dawno nie jadlam:-p

reklama
Witam sobotnio Marcjaneczki:happy2:. Humor i samopoczucie mam do bani, ból głowy z nerwów przez teściową, hormony szaleją, znowu głupie sny i rano (czyt. o 10-ej:szok:) obudziłam się ze spuchniętymi łapkami:tak::-:)-(.
Nic tylko zaszyć się pod kocem i przeczekać ciężkie chwile.
Nie będę Wam smęcić, jak poczuję się lepiej to wyżalę się.

Pinka....mmmmmm pomidorowa ;-) smacznego!!! A no i Tobie również miłego weekendu i nie przepracuj się!!

Martuś...głowa do góry bidulko, niestety i takie dni musimy przechodzić ...ale życzę by te złe chwilę minęły jak najszybciej!!!! ;-) pamiętaj ,że jesteśmy obok!!! ;-)

Marta, a wiesz moze dlaczego Ci te rece puchna? Pierwszy raz sie to zdarzylo???? Tak sie wypytuje, bo ja tez cierpie z tego powodu (ale szczegolnie palce i twarz).

Nie martw sie, jutro bedzie lepiej! Na tesciowa mozemy klatwe jakas zeslac jak chcesz :)

Pinka, nie kus tak, bo to Swansea to ja mam tylko kilka godzin drogi!
A wlasnie..masz jakis pomysl moze na spedzenie fajnego,rodzinnego weekendu w UK? Myslalam o Walii..tylko, ze pogoda niezbyt... K. ma wkrotce urodziny, najpierw mamy rocznie..no i pozniej moje urodziny..wiec zamiast kupowac durne prezenty chcemy zainwestowac w cos typu wyjazd :-)

Cliford, a wy o jakim imieniu myslicie dla synka? Chyba pisalas wczesniej...ale nie pamietam (czy to byl Dawid?)

Ja dzis mam dzien lezenia w lozku, w sumie juz od wczoraj i mi sie tak strasznie nudzi... No, ale jesli nie wyleze przeziebienia to dla mnie droga krotka do szpitala...

To chyba faktycznie jakaś dobra passa na te moje urodzinki. Dzisiaj odwołali nam jedne zajęcia i już jestem w domku. Jutro tez jedne zajęcia mniej a i juz jutro zaliczać będę jeden przedmiot- rewelka bo bede o jeden przedmiot spokojniejsza pod koniec sesji....martwi mnie jak sobie poradzę później. Czy juz sie rozpakuje czy jeszcze nie:tak:

Harsharani-
kończę dopiero 23 latka:)

Ola- dziękuje:) odwołali nam część zajęć na ten weekend:)- hihi

Uciekam sprzątać bo o 6 przychodzą goście:):-Da i tyłek mnie strasznie boli od tego paro godzinnego siedzenia w szkole!!

Marta ja nie chce Cie straszyc ale mi polozna powiedziala, ze jak puchna rece to nie ejst zbyt dobrze, do tego jak masz bialko w moczu...to jest oznaka czegos...ale nie pamietam czego. Wybralabym sie na Twoim miejscu do lekarza, albo chociaz zadzwonila. Bedziesz spokojniejsza...

Milusiu ale przepowiedziałam hihi;)
Marta i Harszka takie opuchlizny moga miec wiele przyczyn np nerki,tarczyca,problemy z układem limfatycznym,zatrzymanie wody w organizmie,krazenie.Mi ostatnio okropnie puchna nogi,zwłaszcza prawa i jest wtedy twarda jak kamien.

Sorry Clifordzie, bo ja nawet o tym pomyslalam,ale ktos inny tez bedzie mial Victora i mi sie w koncu pomieszalo:)

Ola, ja wlasnie wiem, bo mam problemy nerkowe (przewlekle zapalenie) i w pierwszej ciazy to samo mialam...A w ogole to jestem jeszcze przeziebiona i w ogole chce mi sie plakac, bo moi rodzice jak zwykle delikatni z tekstami typu 'ale ty pulasy dostalas...'...

I w ogole tak przezywam bardzo, bo mama sie na 1go szykuje (mieszkamy na tej samej ulicy co cmentarz i cala rodzina zjezdza sie u nas)...A tutaj...szkoda gadac.

reklama
wiiiiiiatmmmmmmmmmm popołudniowo męzus zalozył mi neta w sklepie i teraz moge klikac ahhh ale sie ciesze bo ja nie bylo ludzi to myslałam ze zasne:tak::tak: a tak moge popisac troszke

Marcia- puchniecie sprawdz koniecznie!!!!!!!!!! w ciazy to bardzo wazny objaw i nie wolno go lekcewarzyc:no::no: takze pytaj gina i juz sie sie smutaj:-D:-D:-D
haras- walia jest cała piekna cornwalia tez jak na wypad hotelik mozna wynajac nad oceanem u nas i pozwiedzac klify stare zamki itp.....

zobacz tu na tych stronach
visitswanseabay.com

Milutek - to wszystkiego naj naj kochana i udanego spotkanka;-)

Do góry