reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziewczyny ale ja na prawde sie boje, ze bede lysa... chyba zbyt wiele juz tych wlosow mi nie zostalo;/ Tlusty wieloryb jeszcze w dodatku łysy... maz mnie rzuci jak nic:pP

reklama
Masala...nie bój żaby jak coś to się porozmawia z Twoim M. ;-) ale myślę ,że tak źle nie będzie ;-)

Olcia...ja też dziś bez M....i tak jakoś smutno ;-( no ale damy radę....miłego weekendowania również i Tobie ;-)

A ja zmykam sprzątać...;-/

Masala popytaj lekarza moze zrob badania na tarczyce?ale ja mysle ze to sie jeszcze unormuje,łysa nie bedziesz;)

Ide zrobic cos pozytecznego,zasadze szafirki w ogrodku bo to juz ostatni ''dzwonek'' na prace ogrodowe.

Weekendowe sprzątanie, pranie, gotowanie i zakupy jak zawsze, ale postaram się, żeby było miło :-D tylko, że dochodzą do tego 2 dni stania w korku na cmentarz ehh

Wszystkim również życzę udanej soboty, u mnie pogoda piękna, słoneczko zapodaje.

Miałyście tak, że wam dzidziol skakał po pęcherzu w trakcie sikania? Mój taki dowcipny, regulował nasilenie strumienia :-D:-D:-D

Clifordzik, olka dzieki za dobre slowo. Chyba musze zaczac myslec pozytywnie..
koncia zaczynam miec wyrzuty, nastepna zabrala sie za porzadki, a ja siedze nad ksiazkami, chociaz bardziej siedze przed laptopem... nawet zapomnialam, ze w Polsce Wszystkich Swietych za chwile... zaluje, ze mnie tam nie ma... zawsze lubilam ten dzien i ten zapach... chociaz w sumie w obecnym stanie wcale mogloby mi sie tam nie podobac:p

Olcia...zazdroszczę chęci do prac ogrodowych bo mnie to w ogóle nie pociąga :shocked2:;-)

Koncia...widzę,że i u Ciebie porządki pełną parą czyli sobota w roli głównej :-)

MAsala...pozytywne myślenie to primo pierwsze!!!!!!!!!!!;-)

Ja zaś pomału wychodzę na prostą z sobotnimi zmorami :-) no i myślę co by tu dobrego na obiad wszamać - macie jakiś pomysł??? Choć kurka Was tu nie wiele dziś ;-)

Clifordzik z tym zapałem to nie jest najlepiej;-),mamy malutki ogrodek (50m) ale to własciwie M go chciał i on w nim ma robic,no i robi ,głownie trawe;-),ja zasadziłam dwa bzy,magnolie,roze pnace,wrzos,tulipany i dzis te szafirki.Od czterech lat planujemy zrobic pergole pod bluszcz zeby troszke sie odgrodzic bardziej bo płotek ma tylko połmetra i jakos tak odkładamy to co roku,juz miało byc na ta jesien a tu dzidzia pokrzyzowała plany finansowe;-).
Ja dzis mam bigosik:-) w koncu doczekałam sie i M przywiozł od swojej mamusi;-)

Harsharani, ekipa już chwała Bogu poszła. Zostawili tonę pyłu drzewnego, bo mimo najlepszych pomiarów i tak musieli coś dociąć na miejscu, zestresowali mi koty, ale za to w łazience jest bosko! Mam teraz szafę wnękową z drzwiami z lustra od sufitu do podłogi i to był najlepszy pomysł, na jaki mogłam wpaść. Nie dość, że pralka schowana i mam masę miejsca na szpargały, kosmetyki i ręczniki, to na dodatek łazienka wydaje się dwa razy większa! Polecam pomysł każdemu!
opa
Mieszkanie już wysprzątaliśmy, powyciągaliśmy koty spod kanap i powoli zbieramy się do drogi. Trochę nas objazdów rodzinnych czeka, więc do poniedziałku mnie może nie być. Zależy, czy znajdę u rodziców czas na wyciągnięcie laptopa.
Jakby co - spokojnego weekendu i pięknej pogody życzę!

reklama
Do góry