reklama
cliford
Fanka BB :)
Masala...nie bój żaby jak coś to się porozmawia z Twoim M. ;-) ale myślę ,że tak źle nie będzie ;-)
Olcia...ja też dziś bez M....i tak jakoś smutno ;-( no ale damy radę....miłego weekendowania również i Tobie ;-)
A ja zmykam sprzątać...;-/
Olcia...ja też dziś bez M....i tak jakoś smutno ;-( no ale damy radę....miłego weekendowania również i Tobie ;-)
A ja zmykam sprzątać...;-/
K
koncia
Gość
Weekendowe sprzątanie, pranie, gotowanie i zakupy jak zawsze, ale postaram się, żeby było miło tylko, że dochodzą do tego 2 dni stania w korku na cmentarz ehh
Wszystkim również życzę udanej soboty, u mnie pogoda piękna, słoneczko zapodaje.
Miałyście tak, że wam dzidziol skakał po pęcherzu w trakcie sikania? Mój taki dowcipny, regulował nasilenie strumienia
Wszystkim również życzę udanej soboty, u mnie pogoda piękna, słoneczko zapodaje.
Miałyście tak, że wam dzidziol skakał po pęcherzu w trakcie sikania? Mój taki dowcipny, regulował nasilenie strumienia
Clifordzik, olka dzieki za dobre slowo. Chyba musze zaczac myslec pozytywnie..
koncia zaczynam miec wyrzuty, nastepna zabrala sie za porzadki, a ja siedze nad ksiazkami, chociaz bardziej siedze przed laptopem... nawet zapomnialam, ze w Polsce Wszystkich Swietych za chwile... zaluje, ze mnie tam nie ma... zawsze lubilam ten dzien i ten zapach... chociaz w sumie w obecnym stanie wcale mogloby mi sie tam nie podobac
koncia zaczynam miec wyrzuty, nastepna zabrala sie za porzadki, a ja siedze nad ksiazkami, chociaz bardziej siedze przed laptopem... nawet zapomnialam, ze w Polsce Wszystkich Swietych za chwile... zaluje, ze mnie tam nie ma... zawsze lubilam ten dzien i ten zapach... chociaz w sumie w obecnym stanie wcale mogloby mi sie tam nie podobac
cliford
Olcia...zazdroszczę chęci do prac ogrodowych bo mnie to w ogóle nie pociąga ;-)
Koncia...widzę,że i u Ciebie porządki pełną parą czyli sobota w roli głównej :-)
MAsala...pozytywne myślenie to primo pierwsze!!!!!!!!!!!;-)
Ja zaś pomału wychodzę na prostą z sobotnimi zmorami :-) no i myślę co by tu dobrego na obiad wszamać - macie jakiś pomysł??? Choć kurka Was tu nie wiele dziś ;-)
Koncia...widzę,że i u Ciebie porządki pełną parą czyli sobota w roli głównej :-)
MAsala...pozytywne myślenie to primo pierwsze!!!!!!!!!!!;-)
Ja zaś pomału wychodzę na prostą z sobotnimi zmorami :-) no i myślę co by tu dobrego na obiad wszamać - macie jakiś pomysł??? Choć kurka Was tu nie wiele dziś ;-)
Clifordzik z tym zapałem to nie jest najlepiej;-),mamy malutki ogrodek (50m) ale to własciwie M go chciał i on w nim ma robic,no i robi ,głownie trawe;-),ja zasadziłam dwa bzy,magnolie,roze pnace,wrzos,tulipany i dzis te szafirki.Od czterech lat planujemy zrobic pergole pod bluszcz zeby troszke sie odgrodzic bardziej bo płotek ma tylko połmetra i jakos tak odkładamy to co roku,juz miało byc na ta jesien a tu dzidzia pokrzyzowała plany finansowe;-).
Ja dzis mam bigosik:-) w koncu doczekałam sie i M przywiozł od swojej mamusi;-)
Ja dzis mam bigosik:-) w koncu doczekałam sie i M przywiozł od swojej mamusi;-)
cliford
Aaaaaaaa no właśnie- bo ja to jak ogród to tylko rekreacyjny ;-)
A bigosiku to raczej nikt mi nie przywiezie ani nie zrobi...;-/ zazdroszczem ;-)
A bigosiku to raczej nikt mi nie przywiezie ani nie zrobi...;-/ zazdroszczem ;-)
Harsharani, ekipa już chwała Bogu poszła. Zostawili tonę pyłu drzewnego, bo mimo najlepszych pomiarów i tak musieli coś dociąć na miejscu, zestresowali mi koty, ale za to w łazience jest bosko! Mam teraz szafę wnękową z drzwiami z lustra od sufitu do podłogi i to był najlepszy pomysł, na jaki mogłam wpaść. Nie dość, że pralka schowana i mam masę miejsca na szpargały, kosmetyki i ręczniki, to na dodatek łazienka wydaje się dwa razy większa! Polecam pomysł każdemu!
opa
Mieszkanie już wysprzątaliśmy, powyciągaliśmy koty spod kanap i powoli zbieramy się do drogi. Trochę nas objazdów rodzinnych czeka, więc do poniedziałku mnie może nie być. Zależy, czy znajdę u rodziców czas na wyciągnięcie laptopa.
Jakby co - spokojnego weekendu i pięknej pogody życzę!
opa
Mieszkanie już wysprzątaliśmy, powyciągaliśmy koty spod kanap i powoli zbieramy się do drogi. Trochę nas objazdów rodzinnych czeka, więc do poniedziałku mnie może nie być. Zależy, czy znajdę u rodziców czas na wyciągnięcie laptopa.
Jakby co - spokojnego weekendu i pięknej pogody życzę!
reklama
cliford
Bosa...wszystko zrozumiałe i ostrożnie jedźcie !! Miłego dłuuugiego weekendu ! ;-)