reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

moze i macie rację ale jakos mnie meczy to,zwłaszcza ze wczoraj miałam takie kłucia z boku i w podbrzuszu.dzis nawet chyba z tych nerwów to nie mam apetytu,śniadanie to wręcz żułam.dziwi mnie to jednak ze dała mi znak-ruchy czułam tez wczesniej bo juz chyba w 17tyg,teraz na poczatku 19 takie silne szturchnięcie a od dwóch dni musze sie wsłuchiwac czy mała tam jest,niekiedy tez mam wątpliwosci czy to nie jeżdzi mi w brzuchu tylko...

reklama
moze i macie rację ale jakos mnie meczy to,zwłaszcza ze wczoraj miałam takie kłucia z boku i w podbrzuszu.dzis nawet chyba z tych nerwów to nie mam apetytu,śniadanie to wręcz żułam.dziwi mnie to jednak ze dała mi znak-ruchy czułam tez wczesniej bo juz chyba w 17tyg,teraz na poczatku 19 takie silne szturchnięcie a od dwóch dni musze sie wsłuchiwac czy mała tam jest,niekiedy tez mam wątpliwosci czy to nie jeżdzi mi w brzuchu tylko...
Nic sie nie martw- im więcej będziesz się martwic i sobie wmawiać to tym więcej będziesz czuć rożnych dziwnych rzeczy!!!!!!!!! To sie nazywa: nakręcenie się!!! Ja tez ostatnio czuje ruchy ale bardziej w postaci bulgotania niz kopania- wtedy sie śmieje ze nogami smyrają mamę po wnętrznościach i kręgosłupie.

dzięki MILUTEK23-MIEJMY NADZIEJE ZE BEDZIE OK WSZYSTKO I BEDE JESZCZE SIE ŚMIAC ZE MAŁA MNIE TAK ROBI...IDE SIE UBIERAC BO NADAL SIEDZE W SZLAFROKU I NIE CHCE MI SIE NIC,A TYLE CHCIAŁAM ZROBIC.

Witam Panie:)
Nie bylo mnie kilka dni, bo probowalam sie uczyc, z marnym skutkiem. Juz za trzy tygodnie wizyta w Polsce, egzaminy sie szykuja, a ja tak jak nic nie umialam tak nie umiem;/ Do tego w przyszlym tygodniu na 4 dni nasz przyjaciel przyltauje, czyli sie nie poucze, a potem przeprowadzka, czyli kolejne dni wyciete z zyciorysu... tego jednak juz nie moge sie doczekac:pP
Dzien po tym jak dowiedzialam sie za fasolka jest fasolka a nie fasolem, poszlam na zakupy.... i tu moje wielkie rozczarowanie!! Nie kupilam nic... a tak chcialam zaszalec z kolorami... nie moglam jednak bo wszystko w sklepach bylo rozowe.... gdyby jeszcze bylo ladne... ale nie!! wrr... chyba musze pojechac do sklepow typowo dzieciecych, moze tam mnie olsni:)
W ogole zalaczam zdjecie, ktore znalazalm na ebayu... czego to ludzie nie wymysla, zeby dziecko wygladalo oryginalnie:))
w8s2tt.jpg

I jeszcze kochane mam takie pytanie... od kilku dni wlosy wypadaja mi na potege, leca garsciami i zaczynam sie martwic, ze zostane lysa... Nigdy wczesniej cos takiego sie nie zdarzalo... Owszem jesienia trosze wlosow wypadalo ale to co sie teraz dzieje nawet mojego meza przerazilo... Macie jakies sprawdzone sposoby na to? Jakies witaminy? Kiedys bralam skrzypowite ale podobno w ciazy nie mozna bo jako suplement dodaja witamine a... wie ktos cos?

Musze Wam pokazac geniusz mojej mamy, wczoraj sie dosc dlugo smialam....

Zobacz załącznik 296017

Masala, nie martw sie wlosami, generalnie to normalne ze wypadaja w ciazy...Nawet garsciami- ale oczywiscie lepiej jest skonsultowac u lekarza, bo moze masz wyniki nie tak?
Mi najbardziej wypadaly podczas karmienia...

Nie zazdroszcze nikomu siedzenia na uczelni...

Milutku, jestes az 30 dni ode mnie starsza ;) (konczysz 24 czy 23?)

Bosa pewnie walczy z robotnikami- trzymam kciuki, zeby szybko skonczyli i sobie poszli :)

Koncia, Clifordziku, Erwino i cala reszto! Milej soboty !

reklama
Witam sobotnio:-)
Słoneczny dzionek i nawet ciepły ale jeszcze fajniej byłoby jakby tak nie wiało znowu:tak:.Siedze sama w domku prawie cały dzien dzis bo M jest na egzaminie a ja sie nudze.Od tygodnia codziennie z rana znowu mam lekkie mdłosci i jakos sie tak zle czuje,zwłaszcza jak sie obudze i przeciagam kosci,moze mała juz jest taka duza ze uwiera na cos np na watrobe.Wczoraj w czasie kompieli miałam ''krzywy'' i ''ruchomy''brzusio;-)
Masala mi tez włosy wypadaja ale ja tez mam chora tarczyce takze u mnie to moze byc przyczyna.Generalnie w ciazy albo włosy robia sie piekne i geste albo wypadaja i nie chca sie układac,moze jeszcze nam tez sie poprawia;-)
Milutku miłej imprezki urodzinowej i zeby Ci skrocili dzis i jutro zajecia;-)
Erwina ja tez czuje ruchy z roznym natezeniem,moze Twoja dzidzia tym nagłym ruchem przeniosła sie w głab brzusia i dlatego teraz słabiej ja czujesz,nie martw sie jest dobrze:tak:

Wszystkim zycze miłego weekendowania:-)

Do góry