Witam się i ja
Ja od rana dzwonię po urzędach i szlak mnie trafia. Zus mi dzisiaj oświadczył że ma czasdo 12 listopada z decyzją o moich pieniądzach bo teraz to oni jeszcze nie są pewni czy ja byłam w ogóle ubezpieczona. Normalnie jakaś parodia z tym Zusem! I kasy dalej nie ma kolejny miesiąc!
Na uczelni podanie już ponad tydzień ale też jeszcze nie rozpatrzone i dalej muszę czekać na decyzję czy mogę bronić tą podyplomową czy nie...
Zaraz idę na spacer żeby trochę ochłonąć od tych informacji i wpadnę do komisu dziecięcego. Może dzisiaj nie zasłabnę...
Futrzakowa dawaj kawałek tego zlecenia bo ja tu z nudów umieram!!! A tak przynajmniej będę miała co robić i nie będę się dołować. To co mam robić
Malina ja miałam podobną sytuację tylko mi uszyli za długie o kilka cm i zgubiłam paragon więc reklamacji mi nie chcieli uwzględnić. Ale po praniu firanka sie zbiegła i teraz jest idealna
a Ty reklamuj bo z rozciąganiem po praniu to chyba gorzej...
Papciorkowa ja dopóki widzę ją spod brzucha to usuwam wszystko regularnie bo nie lubię i nie wyobrażam sobie inaczej. Przyzwyczajenie po kilku latach. Raz przyszła moja koleżanka i tak sobie luźno rozmawiałyśmy przy mamie która uznała że to okropne i że tylko prostytutki tak robią haha, ale miała minę jak obie powiedziałyśmy że tak robimy i jak brat krzyknął "jakby moja dziewczyna miała busz to bym jej nie dotknął dopóki by się nie ogoliła" i mama zbaraniała
ale to kwestia gustu. Mam też koleżankę której mąż uważa że natura ją taką stworzyła i on ją chce naturalną. Najgorsze że na nogach i pod pachami to też natura i też mu się podoba... Ale każdy lubi co innego.
Witam nową koleżankę
Basię
Skarletka dobrze że się udało z mandatem
kasa w kieszeni i mąż nie suszy głowy " to gdzie Ty kobieto parkujesz, prawa jazdy nie masz?" ja tak raz miałam i udało mi się też uniknąć a 200zł mi dali i 2 punkty karne za parkowanie na zakazie i na chodniku
Teraz jak byłam na uczelni też tak zaparkowałam i wsadziłam kartkę : "Musiałam tu szybko zaparkować bo jestem w ciaży i muszę uniknąć zasikania się. Litości!Zaraz wracam!" plus karta ciąży haha. Jak narazie nie ma mandatów... Ale pewnie jak ktoś to czyta to sobie myśli że jakaś nawiedzona
Marta ale sen brrrr... Nie chciałabym żeby mi się nieboszczyk śnił. Ja mam ostatnio same głupie sny ale nie aż tak straszne.