reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dziewczyny, ja Tymona już nie karmię 4 miesiące a stanik cały czas 75d :confused: A schudłam do wagi przedciążowej, czyli 48-9 kg. Udało mi się trafić jeszcze 2 sztuki staników mojego ulubionego modelu z HM bo już go wycofują. Kurde ciężko mi dopasować sobie stanik i jeszcze wycofują. Już nie wspomnę, że 75d to w ogóle wszędzie ciężko dostać :dry:

reklama
uwielbiam staniki z H&M i mam w tej chwili swój najukochańszy na sobie srebrny, gładki i taki jak kocham:-Dale jak szukałam go ostatnio to już nie znalazłam a chciałam inny kolerek:-(
agunia olej triumpha!poszperaj po sieci bo sa firmy kóre specjalizuja się w wiekszych rozmiarach i znają sie na tym!a sa tansze :-p

Remeny zdrówka:happy: to Irenka dba o mamusie:tak::happy:
Asze moja kolezanka tez jest tam zalogowana i jak skończe karmic to ma mi pomóc dobrac biustonosz;-)zeby uwydatnic moje rodzynki:-p

agunia torcik wyglądał ślicznie !:tak:..i napewno był przepyszny!:tak::tak:
Fajnie że chciny się udały..i wyglądaliście ślicznie:tak:,oczywiście Aniołek naj..naj..:tak:..
Asze ciekawe czy tak przed każdą@ człowiek będzie miał takie nerwy:crazy:..,bo ja też tak miałam teraz..:wściekła/y:
niekat popieram koleżanki..ślicznie wyglądasz w prostych:tak:..ale i w lockach ci ładnie:tak:..ładnej dziewczynie to we wszystkim ładnie:tak:..(a ja zawsze chciałam mieć kręcone włosy:-()
remeny zdrówka !.. no i fajnieże już niedługo się przeprowadzcie..
siwona bardzo mi przykro z powou teściowej:-(..napewno mąz bardzo przeżywa..,częściowo znam ten ból..(jak moja teściowa dowiedziała się o raku i musieli odjąć jej płuco)..
ninja to ty niezła laska jesteś:tak:,też bym chciała tyle ważyć..no..chociaż 58!:baffled:
A staniki z h&m też mam..ostatni zkup ..taki ciemno zielony..ładniutki:-)
U nas trochę lepiej..Tośka mi dziś spała do 8.30!:szok:..tylko o 5tej wypiła całe mleczko z butelki..i spała:tak:.
Ale ogólnie to nadal jeszcze mało je..dziś narazie było danio(duże) .i cała zupka 200g..zobaczymy co później..
ale juz śmiga po schodach..w expresowym tempie:-D,a najbardziej jej pasuje jak nikt na nią nie patrzy..to wejdzie ..siądzie na górze..i mammma!:tak:
Za to ja wczoraj zrobiłam sobie dzień dla siebie!..cały dzień poza domem! do poł.z Alexem na zakupy...z filiżankami do babć(spóźnione)..jak wrócilismy to już obiadek był zrobiony..zjadłam..i tym razem tylko z moją siostrą do Rz-wa..na sklepy:-D..Tośce wzięłam w H&M te kapciuszki\skarpetki.....
Piotrek stwierdził ,ze czesciej muszę gdzieś wybywać..bo po całotygodniowym siedzeniu w domu..to zaczynam być niedozniesienia..dobrze że sam do tego doszedł:tak:..No i wieczór też był baardzo udany..pierw winko..film..i suuper masaż;-):zawstydzona/y:
..no i dziś lepiej sie czuję...

Witam wszystkie dziewczyny i dziękuje za miłe powitanie;-)jestem tutaj po raz drugi.Bylam na tym forum jakies 2 tyg temu chyba a potem to jakos tak czasu zabrakło.Dziecko zajmuje prawie cały mój czas a jak tylko siąde do kompa to ona tez chce na klawiaturze pisac :)Teraz moja Juleczka się rozchorowała i mój facet też wiec mam dwoje dzieci na głowie:happy:
A jak wasze dzieciaczki sie czuja w tym czasie panującej epidemi grypowej.?
Mam nadzieje ze dobrze i mam pytanie czy macie jakieś pomysły żeby ulżyć dziecku w chorobie,bo mi jej tak strasznie zal kiedy widze jak ona sie męczy:-(

Martunja zdrówka dla Julci:tak:chyba nie ma patentu na to zeby dziecku ulzyc a szkoda:-(
Ewa to musisz częściej wychodzic z domu :tak: bedziesz i ty zadowolona i rodzina;-)fajnie ze zakupy udane:happy: i co najwazniejsze poprawiły humor:rofl2:
Kondzik tez uwielbia schody jak tylko widzi ze bramka otwarta to juz go nie ma:-p i nauczył sie schodzic tyłm ze schodow:szok:

mrowa1 dziekuje za pozdrowienia i szkoda ze niema żadnego złotego środka na poprawienie nastroju chorym maluszkom....coś tam tatus próbuje zabawić dziecko i pozdrawiam Ciebie i twoja pociechę :-)

reklama
Do góry