reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Witam....
Nulcia serdeczne gratulacje:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Wszystkiego naj........ dla Zuziaczka Matreczkowego z okazji 1-go miesiąca:-D:-):-D
Kasia powodzenia zycze oby było jak najmniej bolało
Weronika a Ty gdzie sie podziewasz??
Mrsf- :szok::szok::szok:To Ty juz gotowa do rozpakowania!!!

Ja tez sie troche wczoraj przestraszyłam zaczeło mnie ,,czyscic'' i nasiliły mi sie skurcze w pachwinach sama nie wiem co o tym myslec.Ale raczej fałszywy alarm ale dzis jest lepiej.Ja chciałabym urodzic zaraz po swietach:-)

Kasiu powodzenia!!!
Befatka a ja bym chciała urodzić za chwilę, ale chyba nic z tego :no:. Chciałabym być z małą na święta w domu.

Weronika daj znać co u Was. Ale skoro tyle czasu Cie nie ma to pewnie się rozpakowałaś.

Witajcie Mamuśki!!!
U mnie noc spokojna i na szczęście bez niespodzianek:yes::yes::yes:! A teraz Mężuś wraca już do domku, więc jestem już spokojna :-)!

Kasiu_s powodzenia! Życzę Ci, żeby poszło szybko i mało boleśnie:tak:. Trzymaj się i czekamy z niecierpliwością na wiadomości!
Coś czuję, że Weronikaa też wróci do nas rozpakowana, bo za długo jej nie ma....:happy::confused:!! I martwiła się wczoraj , że Nelcia się nie rusza, więc pewnie wylądowała w szpitalu..:unsure::hmm:???
ewa33 w takim razie powodzenia jutro! Daj znać co zdecyduje lekarz i trzymaj się dzielnie:tak:;-)!!
Nulcia super, że nocka minęła Wam dobrze. Czekamy na opis porodu i fotki córuni:-)!
Befatka1982
jak też sobie wczoraj patrzyłam w kalendarz i stwierdziłam, że ten koniec marca nie jest taki zły...;-)! Bardzo podoba mi się data 28.03.2008, hehe:-D
No i pomyślałam sobie, że jakbym miała urodzić szybciutko, to mogę się nawet przeterminować:wink:
Dla Ciebie wszystko córeczko:yes::-):yes:!

Witam nadal w podwojonej wersji :-)
Stefanna nie martw się , jestem zapewne trochę przewrażliwiona, i drugą ciąże znosze o wiele gorzej niż pierwszą, dlatego też jakies bóle przed terminem były dla mnie dziwne, i te wszystkie objawy, w pierwszej ciąży do końca nie wiedziałam jak to jest z bólami porodowymi :-)

Bóle ostrzejsze minęły, więc zaliczam je do fałszywego alarmu.
Zresztą jak pisałam wcześniej chciałabym zamknąć listę ciążowych marcóweczek, więc urodzę w samym końcu marca lub na początku kwietnia :-)

Ale mam życzenia co ? :-D:-D

Życzę Wam kochane miłego dzionka na dziś, mimo iż znów robi się zimno na dworze. :-)

Monika A, ja mam bebybean. Teraz to się nazywa bebelulu model lulu. Dostałam od kolegi z pracy po jego synkach. Przy Przemku miałam nosidełko, ale się nie sprawdziło. Jak tylko go wkładałam to włączał syrenę i tyle.

reklama
Mazdaga gratuluję serdecznie drugiej córeczki!!!
Ale niespodziankę nam zrobiłaś:-)!
Czekamy na fotki i relację z porodu - marzenie:wink:!

Do góry