reklama
nulcia
marzec 2008
Witam Mamusie te rozpakowane i te 2w1
Nocka w miarę przespana,ale myślę ze z dnia na dzień mała przyzwyczai sie do swojego nowego otoczenia. Jak na razie pamięta, to co w brzuszku i śpimy bliziutko siebie.
Ja właśnie czekam na położną , bo do 12 ma przyjechać i trochę mnie "oświecić" w tej nowej sytuacji.
P.Mamusiu- masz rację ,że miała być Tosia, ale przez ogólne niezdecydowanie i długie debaty pozostała Olga-Antonina.
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MARCÓWECZKĄ
I czekamy na pozostałe, w końcu już prawie połowa marca!!!
Zuzia wszystkiego naj........
Nocka w miarę przespana,ale myślę ze z dnia na dzień mała przyzwyczai sie do swojego nowego otoczenia. Jak na razie pamięta, to co w brzuszku i śpimy bliziutko siebie.
Ja właśnie czekam na położną , bo do 12 ma przyjechać i trochę mnie "oświecić" w tej nowej sytuacji.
P.Mamusiu- masz rację ,że miała być Tosia, ale przez ogólne niezdecydowanie i długie debaty pozostała Olga-Antonina.
GRATULUJE WSZYSTKIM ROZDWOJONYM MARCÓWECZKĄ
I czekamy na pozostałe, w końcu już prawie połowa marca!!!
Zuzia wszystkiego naj........
dorotaaa26
Fanka BB :)
NULCIA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No a my dziewczynki 2w1 jeszcze troche ale juz powoli sie zblizamy.:-)
Zobaczymy ktora nastepna.
Zobaczymy ktora nastepna.
beti1982
III'2008 i IV'2010
Dzisiaj to powinny się rozpakować Ewa i Kasia...
Kobietki, liczymy na Was
Kobietki, liczymy na Was
beti1982
III'2008 i IV'2010
Giza, masz teraz wolne ręce...
dobrze, że mała się przyzwyczaiła...
dobrze, że mała się przyzwyczaiła...
Marteczka wszystkiego naj dla Zuzi!!
Darinia moja Zuzia spi podobnie do Twojej - chyba Zuzie tak mają;-);-)
Giza super że się w końcu udało z tą chustą:-)
Ewa powodzenia!! oby to było już..!!
A gdzie Weronika i Kasia??? Rodzą???
Darinia moja Zuzia spi podobnie do Twojej - chyba Zuzie tak mają;-);-)
Giza super że się w końcu udało z tą chustą:-)
Ewa powodzenia!! oby to było już..!!
A gdzie Weronika i Kasia??? Rodzą???
kathi
Marcowe mamy'08
Witam witam.
Nulcia serdecznie gratuluję córuni. Opisuj wszystko jak znajdziesz czas. I co rodziłaś w św. Rodzinie. Czekam na relacje.
Marteczka wszystkiego naj dla Zuzieńki.
Ciekawe co z Weronika, jakoś jej nie widać.
I czy coś wiecie co u Mammy
U mnie nocka spokojna ale od rana ciężko mi się jakoś oddycha. i mała nie fika. Muszę ją obudzić, bo troche się denerwuję.
Dziewczynom w terminie życzę rozpakowania, a oczekującym cierpliwości.
Miłego dnia kochane.
Nulcia serdecznie gratuluję córuni. Opisuj wszystko jak znajdziesz czas. I co rodziłaś w św. Rodzinie. Czekam na relacje.
Marteczka wszystkiego naj dla Zuzieńki.
Ciekawe co z Weronika, jakoś jej nie widać.
I czy coś wiecie co u Mammy
U mnie nocka spokojna ale od rana ciężko mi się jakoś oddycha. i mała nie fika. Muszę ją obudzić, bo troche się denerwuję.
Dziewczynom w terminie życzę rozpakowania, a oczekującym cierpliwości.
Miłego dnia kochane.
PM ja nie bede szczepic na dodatkowe szczepienia tyle sie oczytałam w necie ze Kondzik bedzie szczepiony obowiazkowymi tylko :-(nie zeby nas było nie stac lub coś innego poprostu uwazam ze firmy farmaceutyczne przesadzaja ze szczepionkami ze sa konieczne na wszystko a reklama robi cuda a szczepienie Mela miała w nózke w udo. tutaj wkleje jeden artykuł http://www.melhorn.de/Impfen/indexpolnisch.htm#2 a kazdy zrobi jak uwaza ja napewno nie bede szczepić na pneumokoki ani na rota.
Zuziu wszystkiego najlepszego:-)
Kondzik lubi sapć jak odkurzacz chodzi
Zuziu wszystkiego najlepszego:-)
Kondzik lubi sapć jak odkurzacz chodzi
reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Kasia_S - RODZI! Między 4 a 5 zaczęły jej odchodzić wody i po 10 mieli jej podłączyć oksytoczynę! :-)
PM - Emla się sprawdziła u mnie jak robiłam głęboki kontur do dziary ;-) - nic nie czułam (tyle, że ona działa jakieś 15 min po starciu - trzeba o tym pamiętać)
PM - Emla się sprawdziła u mnie jak robiłam głęboki kontur do dziary ;-) - nic nie czułam (tyle, że ona działa jakieś 15 min po starciu - trzeba o tym pamiętać)