reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ojej! Już Marcówki 2008! Ale ten czas leci! Spokojnej ciązy życzę! Za miesiąc się pewnie Kwietniówki zaczną ujawniać... Ech te sentymenty!
Ewa! Gratuluję zafasolkowania! A pisałaś że ten cykl stracony... Jednak coś w tym jest... Buziaki dla wszystkich wiosennych mamuś!
Pozdrawiam!

reklama
ja jeszcze raz gratuluje wszystkim marcowym mamusiom

- Marzec to fajny okres na pojawienie się dzidzi - początek wiosny , spacerki jest cudownie a latem szczęście jest już na tyle duże, że można je zabrać na wakacje

bo przecież wiosna = nowe życie
chciałam bardzo do Was dołączyć ale niestety znów się nieudało - czekamy dalej

mama marcowa 2006

ojjj, ale tu cisza na tych marcówkach...:-):-):-)
dziewczyny przyłączać się.. i pączkujemy wspólnie:-):-) w grupie raźniej!!:-):-)

dobrze, że chociaż mamuśki z lat i miesięcy minionych do nas zaglądają:-)
dziękujemy za życzenia i ciepłe słowa:-)

Ewa-Krystyna, serdeczne gratulacje z zafasolkowania.:-D Na czerwcówkach gadałaś z nami o wózkach i pomagałaś wybierać, a teraz sama będziesz kupować dla siebie! Jeszcze raz gratulacje, niech Dzidzia zdrowo rośnie.:tak:

Dzagud-bardzo dziekuje! jestem w szoku ciagle ale powoli sie przyzwyczajam.... juz sie nie moge doczekac kiedy bede mogla korzytac z tych wszystkich cudeniek dla malucha.... szczegolnie wozka :-D:-D

Ja również oficjalnie WITAM na podforum marzec2008.Nie wiem jak wy ale mnie od tygodnia dopadły mdłości i jest fatalnie:sick:Trzyma mnie od rana do południa...Help!!!Pozdrawiam

witam w czwartkowy ranek.... wreszcie minela mi migrena i moge sie na nowo usmiechac i byc szczesliwa.... ;-):-D
Irlandia- dziekuje.... bo on mial byc stracony!! najpierw bakteria,pozniej hsg,pozniej strach przed laparo i chyba ten strach pomogl najbardziej :tak::-D jednak przyznaje,ze cos w tym jest,bo nie ja pierwsza zafasolkowalam w takim straconym cyklu.....
Skaba1- powoli sie rozruszamy.... a w grupie rzeczywiscie duzo razniej :tak::-)... jak sie czujesz?

mamma80- wspolczuje.... u mnie jeszcze nic poza sennoscia i momentami troche mnie mdli i mam wrazliwe piersi,ale nic szczegolnego.... jedynie co mi doskwiera to wizyty na siusiu kilka razy na godzine.... ale i to minie wkrotce zeby powrocic w 3 trymestrze...

reklama
Ewa-Krystyna ja walcze ze sobą usilnie, żeby pracować.. siedze przywalona papierami i muszę to skończyć przed urlopem.. ogólnie to czuję się super, tylko troszkę bym pospała..:-):-):-)

a jak u ciebie? jak się czujesz?

Do góry