reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam Was Kochane Marcóweczki. Jestem stycznówką 2007 i przyznam ze mialam nadzieje ze bede marcówką 2008 ale dlatego ze karmie róznie to bywa z moimi cyklami. Moze bede Kwietniówką 20008.....

reklama
serdeczne Gratulacje:-):-):-) Jestem Mamą Marcową 2007:-)
Trzymam Za Was Dziewczyny Kciuki, Spokojnej Ciąży I Szybkiego Przebiegu Porodu:-d
SKABA 1 POZDRAWIENIA Z CZĘSTOCHOWY

roksi23 Pozdrawiam Częstochowę:-):-):-) jak to miło spotkać ziomala:-):-)

Buziaki dla Natalki!!

dziewczyny,zalozylam watek: Poznajmy sie...
mam prosbe,zebyscie wpisaly uwagi co dodac a co moze zmienic tutaj,a w watku tylko kazda wpisywala informacje w kolejnosci jaka razem ustalimy... i tak zawsze mozemy edytoowac swoj post i go uaktualniac... co o tym myslicie?

jak będzie nas tu troszkę więcej to może ułożymy kalendarz naszych ważnych dat - urodzinki, imieninki, nasze i naszych dzieci, daty ślubu i co nam jeszcze przyjdzie na myśl, a przede wszystkim daty narodzin naszych dzieci, a potem będziemy uzupełniać co komu na świat przyszło:-) co wy na to?? tylko chyba trzeba poczekać na zaludnienie wątku:-)

widziałam dzisiaj serduszko mojego dziecka:-):-):-) nawet nie przypuszczałam, że aż tak się wzruszę:-):-)
ale niestety chyba nie dane mi jest spokojne przeżywanie ciąży.. tydzień temu lekarz podejrzewał puste jajo płodowe, a teraz na usg wyszło coś podobne do włókniaka...
ale lekarz optymista.. więc i ja jestem dobrej myśli...:-):-)

skaba1, trzymam kciuki, żeby nie było żadnych przykrych niespodzianek. Skoro lekarz jest dobrej myśli, to wszystko musi być dobrze

reklama
Skaba1- zgadzam sie z Giza,jak lekarz mowi,ze bedzie dobrze to tak bedzie i trzeba sie tego mocno trzymac! oszczedzaj sie i uwazaj na siebie! ja zobacze moja fasolke dopiero w 11-13 tc na usg...

Do góry