reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Wlasnie przeczytalam u Styczniowek:
"Chłopca ważącego aż 6,3 kg i mającego 65 cm długości urodziła Maria Woźniak ze Skorochowa pod Nysą. To jej dziesiąta pociecha i jak dotąd największa przy urodzeniu - czytamy w "Gazecie Wyborczej".
Chłopiec przyszedł na świat po trwającej cztery godziny akcji porodowej. 42-letnia pani Maria urodziła go siłami natury, bez komplikacji. Obeszło się bez cesarskiego cięcia."

A my myslalysmy ze napewno cesarka byla :-)

Ninja - witamy! No i chce Ci powiedzieć że śliczna bratanica, a Ty wyglądasz z nią uroczo! Wprawiaj się wprawiaj :tak::-):-D

WOW Dziesiąte dziecko - nic dziwnego że nie robili cesarki! :-D

Ninja i Skaba witajcie!

Ninja, jesli mozna spytac, to jak oni dlugosc szyjki mierzyli? Przez USG? Chyba tu nie mierza a poniewaz mam jakies podejzane skurcze to sie martwie czy sie moja przypadkiem nie kurczy. Ide zaraz do szpitala bo kazali przyjsc na badanie ale nie sadze zeby mi robili jakies usg...:confused:

Ninja!!!A to niespodziewankę nam zrobiłaś:-).Jejuu śliczna ta malutka ja już chcę byc po wszystkim i też sobie tak poleżec z dzidzią:tak:
Jeezu nie dosyc,że 10 to jeszcze takie ogromne:szok:ma kobita zdrowie jak sprzed 1wojny światowej!
Niekat super to po piątku wklej nam tą swoją pszczółkę:-)A jak z tymi twoimi oczkami w końcu?
Doris ja myslę,że jak nie miało się jeszcze ani takiego porodu ani takiego to ciężko coś porównywac;-).Musiałabym mamy zapytac bo 2 pierwsze miała sn a ze mną cc.:baffled:Będzie O.K moja kuzynka miała cesarkę i teraz mówi,że drugi raz to by chyba na żądanie chciała,bo dzidzia była"kształtna i nic jej nie uszkodzili"

Ninja i Skaba witajcie!

Ninja, jesli mozna spytac, to jak oni dlugosc szyjki mierzyli? Przez USG? Chyba tu nie mierza a poniewaz mam jakies podejzane skurcze to sie martwie czy sie moja przypadkiem nie kurczy. Ide zaraz do szpitala bo kazali przyjsc na badanie ale nie sadze zeby mi robili jakies usg...:confused:

Tak - zawsze najpierw gin robi mi usg dopochwowe i ogląda szyjkę a dopiero później to zewnętrzne.

mrowa - zapomniałam - piękne to nowe zdjęcie masz w podpisie!!! :-):-):-)

reklama
hello dziewczyny

odezwała się do mnie mamma80:tak: ponieważ nie ma dostępu do netu to chciała nas poinformować, że dziś była u gina i malutka waży 2800 i ułożyła się już główką w dół:tak::tak: no i co najważniejsze dalej jest dziewczynką:tak::tak::tak:. No i oczywiście mamma80 was wszystkie pozdrawia:-):-):-).

ninja-
śliczniusia Majeczka, obie wyszłyście ślicznie:tak:. I od razu widać, że to dziewczynka:tak:.

Do góry