reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

a ja jem neizdrowo jem hamburgery pizze i pije cole w końcu juz neidługo mi zostało do porodu a po porodzie tym bardziej tego nei bede jeśc więc trzeba sobie dogodzić hehe:-p:sorry2:

reklama
Skaba- Witaj spowrotem. Fajnie ze wszystko ok i ze jeszcze jestes 2 w 1 :-)

Giza- To dobrze ze z dzidzia wszystko dobrze. No i juz nawet sporo wazy. Tez mi sie wydaje ze dziewczynka moze byc troche mniejsza od chlopca i nie mysle ze to prawda ze drugie dziecko rodzi sie wieksze. Moj brat wazyl 4500, a ja bylam druga i wazylam 3600.

Mrowa- Ja tez wczoraj objadlam sie pizza i popilam cola.
Ale juz od paru dni nie mam zgagi to wiec musze troche podjesc takie smakolyki

Widze ze wszystkie sie wybieramy do fryzjera. Ja tez ide sie troche upieknic w Piatek :-) Mialam tylko podciac ale chyba sie skusze na jakas krutsza fryzurke

Ninja witaj!!!!:-)

ninja skaba - witajcie

ja już na końcówce porządków i łóżeczko można wstawiać trochę się przeliczyłam ze swoimi siłami to nie to samo co przed ciążą ale skorzystałam z pomocy teraz pomalutku resztówki :-)
w nocy miałam zgagę giganta a rano spowiedź do muszli :wściekła/y:
mam już nowe meble no i wszyscy co malowali wiercili poszli więc idę trochę poleniuchować :-D
pozdr.

hej kobitki.. siedze tu od rana i nie mam weny, żeby cokolwiek napisać... poczytałam co u moich sierpniówek i pół dnia zleciało... ale cieszę sie, że jestem już z wami.. przynajmniej będę na bieżąco:-):-):-)

ninja witaj i opowiadaj co u ciebie:-)

a mój małż zabrał sie do skręcania szafki na ubranka i kosmetyki maluchnej.. zaraz idę je układac.. wyprane mam wszystkie, ale niestety prasowanie musi poczekać około 1,5 tyg... no i potem zostanie jeszze pościel, rożki itp.

zauważyłam, że pod moją nieobecność objawilo nam się kilka córeczek:-):-):-) mamo serdecznie gratuluję!! no i trzeba by zrobić porządek na naszej Liście... dziewczyny prosze piszcie na priva co i komu zmienić czy dopisać...

No ogarnęłam!
Dobrze, że wszystko u Was dobrze! :-)
mrowa - bardzo się cieszę, że Twojej mamie tak podniosły się płytki :tak::tak::tak:
skaba - no to tu nas postraszyłaś - odpoczywaj!

Wróciłam dzień wcześniej, bo małżon mi wydzwaniał kiedy wrócę i kiedy wrócę :-p
Byłam u gina w poniedziałek i wszystko cacy :-) - szyjka 48 mm, Tymon zdrowy, 1,6 kg, przepływ żylny prawidłowy, wymiary odpowiadają terminowi :-):-):-) wprawdzie trochę nadpobudliwy ale może po prostu bardziej mu ciasno to się zwyczajnie rozpycha....

W domu rodziców mieszka teraz brat z żoną i moją śliczną bratanicą bo ktoś "mądry" zarządził w zimę wymianę pionów grzewczych w ich bloku i po prostu tam zimno ...

maminek
- witaj!

Majeczka i ciocia :-D:

ninja ale Majeczka śliczna:-):-):-) no i ciocia niczego sobie:-D:-D

a ja się popłakałam ze wzruszenia.. czytałam wiersz mojej szwagierki na jej blogu.. ona naprawde potrafi ująć uczucia w słowa:-) pisałam wam chyba o niej.. ma termin na 8 maja .. i marzyła o córeczce, a tu bedzie syn (drugi)... u nas odwrotnie... przyzwyczajam się do myśli o spineczkach.. ale ja zawsze byłam chłopczycą i nigdy nie miałam kucyków.. dam radę?

może któraś ma ochote poczytać
rysa na szkle - Onet.pl Blog

(miała mieć dzidziusia w lutym, ale poroniła - wtedy napisala wiersz Kiedyś będziesz... jak dla mnie niesamowity.. smutny, a pełen nadziei.. nadziei, ktora się ziściła rysa na szkle - Onet.pl Blog)

reklama
Do góry