reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Befatka - ja tez miałam tylko raz takie badanie jak własnie sie skarzyłam na skurcze i lekarz chciał dokłądnie zbadac czy szyjka sie od niech nei skraca:tak:jak widac nie jest to badanie koneiczne wiec chyba nie ma co sie przejmowac;-)
MonikaA - zalezyc to będzie od pogody ale ja obstawiam ciepły welurowy najlepiej pajacyk z kapturkiem i w rozek albo fotelik i kocyk...:tak:
OSTATNI DZIEN W PRACY - ciasto w lodówce sie chłodzi a ja chodze szcześcliwa jak skowronek:-D:-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Niekat- zobaczysz jaka jutro będziesz szczęśliwa jak nie będziesz musiała wstać ;), no chyba, że jak na złość z przyzwyczajenia nie będziesz mogła spać.

skaba - przeczytałam te wiersze z linków które pdoałas trzy strony temu... no i poleciałam do łazienki poprawic makijaż bo mi letko rozmył:sorry2:pieknie...

niekat - dzięki za pączka teraz muszę iść i kupić bo mam smaka :-D

taaaa ja sobie też obiecywałam że sobie dziś pośpię a tu kicha w nocy 4 razy do wc potem jak mąż wychodził do pracy to też wstałam a o 8 zadzwoniła moja mama czy mam mi coś kupić w sklepie :-) normalnie to tak wcześnie nie dzwoni ale ją przyzwyczaiłam że od kilku tygodniu o 7 to ja już jestem gotowa do wyjścia

obudziłam się z opuchniętymi dłoniami ( nogi normalne) może od sprzątania ??

już 35 tydzień oj coraz bliżej:-)
idę na zakupy to tylko małe drobiazgi ale zanim się zakulam tam to trochę czasu minie Miłego dnia i dużo pączków:)

Witam z rana:-).

Zaraz lece do gina:-) ciekawe co powie:confused: no i wyniki odbieram.

niekat-no kochana wreszcie sobie odpoczniesz:tak::tak::tak: fajnie!!

Cześć Dziewczyny

u mnie dziś właśnie zaczyna się 35 tc:szok: to juz duuuzo bliżej niz dalej :-)

Niekat dzięki za pączka to pierwszy dzisiaj:-D no i juz od teraz wypoczywaj :-)

Zycze pieknej słonecznej pogody na dziś :-)

Hej
Monika ja ubieram w kombinezon bo moje raczej lutowe bedzie;-)
Niekat to same dobre rzeczy cie dziś spotkaja koniec pracy i wizyta u gina;-):-)
dzięki z apączusia ja zaraz jade do miasta to sobie sprawie hehe;-)
Mamma to niezła ta twoja Gabrysia:tak::-)
ja wczoraj poszalałm z dziewczynami w kanjpie ośmiałam sie strasznie było bosko:tak:
a zaraz ide na KTG:baffled::sorry2:

Witam w pochmurny poranek! Cały ten tydzień ciężko mi się wstaje, całe szczęście, że jutro juz piątek.
Niekat - troszkę zazdroszczę, że już kończysz pracę. Ja postanowiłam jeszcze tydzień popracować. Dzisiaj koniec stycznia, więc ostatni dzień, kiedy muszę dotrzymać terminów i od piątku zajmę się już sprawami, które nie wymagają pośpiechu.
Pozdrawiam, i uciekam popracować.

reklama
Witam
Niekat dzieki za pączka smaka mi narobiłas zaraz wysle J do sklepu;-)
No to odpoczywaj kochana i delektuj sie wolnoscią ,odpoczywaj i dogadzaj sobie jak mozesz bo juz niedługo koniec z błogim lenistwem:tak:;-)
Ja mam termin na 29marca i chyba tez polarowy kombinezon a pod spód jakias koszulka i spiochy ,najwyzej jak bede szła do samochodu kocem opatule.Nie znam sie ale u nas ciagle wieje wiec chyba ok

Do góry