reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Nie,nie nie prowadzę nocnego trybu życia:-)po prostu mój mężuś z teściową stwierdzili,że nie powinnam przed kompem spędzać więcej niż 4godz;-)
A jak wstaje się 12-13 to zanim,śniadanko,mycie,ubranie to już obiad,a potem jak się czymś zajmę to czas leci i siadam na neta wieczorkiem.A też nie mogłam się tu dostac to pewnie przez tą awarię:wściekła/y::confused:
Dzisiaj zajęłam się odpicowaniem sukni ślubnej,chciałabym ją sprzedać i kupić coś za to Malutkiej,np.huśtawkę-leżaczek:tak:.Ostatnio za każdym razem zanim usnę to biedaczysko ma czkawkę:baffled:.Padam już na twarz a tu jutro muszę wstać rano i iść badania zrobić do szpitala.Jak wrócę to postaram się w ciągu dnia po uczestniczyć a nie tak biernie na koniec dnia podsumować.Dobranocka;-)

reklama
ostatnio troszke mnie tu mniej... wczoraj na dobre zaczelismy remont kuchni (nie pamietam czy się chwaliałam ze planujemy) i starałam się mężowi co nieco pomóc podajac elementy do montazu profili itp..:sorry2:nietstey tak mu pomogłam ze wieczorem wylądaowałam na łózku z bólem brzucha i kręgosłupa i doopa blada teraz z mojej pomocy.Łuaksz się jeszcze wudarł na mnie ze w ciązy a się łapię za szafki zeby przenosic.A ja tak instynktownie - nigdy nie bałam się pracy fizycznej i francuskim pieskiem nie ejstem a w ciazy czasem zapominam ze mi tego nie wolno:dry:no i teraz nie wiem.Łuaksz tez narzeka ze go boli gardlo i zaczyna go łamac - jak na złość!:wściekła/y:dopiero zaczęlismy.na razie profile sa na jednej scianie wiec zostaly jeszcze 4 (z sufitem) a gdzie płyty a gdzie wykonczenie, płytki i cała reszta... ehh mam nadzieję ze jakoś to się dziś ułozy lepiej.czuje się caly czas nie bałdzo i jeszcze przyłapałam łuaksza z fajką w domu......:wściekła/y:

Giza daj znać jak z Przemka uszkami:-)
Niekat oj ty niedobra kobito zamiast wypoczywac to dzwigasz cięzar nie ładnie oj nei ładnie:no: a mężusiowi tos ie pewnei dostało za ta fajke nie;-):sorry2:
Sabincia na KTG jeszcze czas ja chyba zaczełam mieć w 35 lub 36 tyg.
a ja chyba ide sie zdrzemnąc bo Mela wstała o 5,30:no::wściekła/y:
i ledwo patrze na oczy:confused:

Niekat oj ty niedobra kobito zamiast wypoczywac to dzwigasz cięzar nie ładnie oj nei ładnie:no: a mężusiowi tos ie pewnei dostało za ta fajke nie;-):sorry2:
walneła focha bo nawet nie chce mi się z nim sprzeczać:dry:powiedziałam że wiem i zeby nie kłamał mi w oczy ze nie pali bo mam dowód i na tym zakonczyła sie dyskusja.jak wysiadałam z auta do pracy to widziałam że mu głupio... i DOBRZE!!!jak wcześcniej draznił mnie zapch fajek tak teraz sama świadomosc ze on oali mnie wytrąca z równowagi... tym bardziej ze mi obiecał:-(

Marteczka, mój Filip też ma często czkawkę, a wieczorem to standard. Mój mąż mówi, że nie uważam co jem i pewnie mu to szkodzi, ale podobno czkawki są normalne.
No i Filipowi umormował się już chyba tryb życia - pobudka ok 5:30 - 6:00 i boksowanie dopóki mama nie wstanie:baffled::baffled: O boziu, ja nie chcę tak wcześnie wstawać!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Niekat a ty kobieto uważaj na siebie!:tak:
Wybrałam się wczoraj na zwiedzanie marketów, z nadzieją, że znajdę coś ciekawego dla maluszka, ale tylko się umęczyłam i w dodatku taka byłam zakręcona, że zapomniałam wziąć z kasy jednej reklamówki z zakupami:angry::angry: Ech, ja to już do niczego się nie nadaję, tylko w domu siedzieć i najlepiej nic nie robić:angry::frown:

Marteczka, mój Filip też ma często czkawkę, a wieczorem to standard. Mój mąż mówi, że nie uważam co jem i pewnie mu to szkodzi, ale podobno czkawki są normalne.
No i Filipowi umormował się już chyba tryb życia - pobudka ok 5:30 - 6:00 i boksowanie dopóki mama nie wstanie:baffled::baffled: O boziu, ja nie chcę tak wcześnie wstawać!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
czkawka pomaga rozwijac sie jakiejs tam czesci w brzuszku dzidizolka ale nie pamieam - ze malenstwo w ten sposób coś ćwiczy...:confused:Mój maluszek tez czesto ma a jak w tym czasie siedze to czuje ta czkawke w posladkach:-ptak nim rzuca;-)

Hello.
Cieszyłam sie niedawno ze mnie choróbsko omineło choc w domu przeszlismy juz 2grypy i 1angine a ja byłam ok tak teraz gardło mnie napierdziela i mam lekka temperature:baffled:Wezme polopirynke i bedzie ok mam nadzieje.
Siwona loozik kazdy ma gorsze dni a jesli to nie był supermarket to moze podejdz do tego sklepu dzisiaj moze Cie pamietaja i ktos zatrzymał te torbe dla Ciebie
Niekat mały cwiczy przepone i płucka podobno gdzies cos czytałam.A z facetaem mam to samo i jak czuje fajki to mnie na wymioty zbiera,a sama paliłam jakis rok przed ciążą:szok:

u mnie pierwsze opóźnienia w pracach remontowych bo wolno gładź schnie ale dziś nikt tu robić nie będzie więc wreszcie po obiadku sobie poleżę:-)
ja też zawsze sama sprzątam bo lubię więc mnie skręca że ktoś mi pomaga ale po tym moim remoncie to sama nie dam rady:-(
Zuzia wczoraj miała chyba dzień zabawy jakby mi chciała z brzucha wyskoczyć mnie to tam nie przeszkadza bo omija w kopaniu te wrażliwe miejsca
co do płci to już od października wiedziałam że dziewczynka a od listopada to na każdym usg się potwierdza:-)
ide trochę ogarnąć mieszkanie i po obiadku drzemka
pozdr.

ja wiedziałam ze bedzie chłopak w 12 tyg ale to wtedy nie było na 100%
bo u chłoapka jaderka nawet moga sie dopiero pokazać w 30 tyg;-)
Siwona no cóz takie jesteśmy rotargnione w ciązy:-p:dry:

reklama
siwona tez keidys zostawiłam paczke pieluszek pod punktem TP... na szczescie mimo ze wracalam sie az z domu to one tam jeszcze były:sorry2:nie mogłam sie nie wrócic bo to był pierwszy zakup dla Marcelka i jakbym go tak głupio straciła to byłoby mokro pod oczami;-)

Do góry