reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze i jak Milo?
Giza oj to Przemko miał pobudke:no: moja tez o tej sie przebudziła ale naszczęscie jeszcze poszła spac ufff dobrze ze juz po atrakcjach kupkowych:tak:
Wiola juz ci pisze priwa i dziękuje z całego serca:-)

reklama
Dziewczyny dzięki za zaproszenia do NK! :-D
Kasia S - Ciebie też już znalazłam! No i cieszę się, że z Twoją dzidzią wszystko ok!:tak:
PrzyszłaMamusia - takich pięknych włosów się nie obcina! ;-)
Wiola78 - dziękujemy!!!
Giza, Asze - zdrówka dla Waszych chłopaków!

Proszę, niech reszta dziewczyn, które jeszcze nie wypowiedziały się na temat wątków zamkniętych, określiła, jakie ma zdanie na ten temat.
- który wątek miałby być zamknięty
- czy chcecie, żeby utworzyć zamkniętą galerię brzuszków (taką bez komentarzy)

Lecę niedługo do szkoły rodzenia, a dopiero wstałam (wyjątkowo wcześnie!!!) więc muszę się ogarnąć :-D

Przyszła Mamusiu ninja ma rację!!!:-)co do tych włosów - super masz ta fotke na NK a ja z wrazenie pełno błędów w komentarzu narobiłam:zawstydzona/y:
jak ja sie jeszcze nie wypowiedziąłam to się teraz wypowiem że wątek ze zdjeciami maluszków i ew, naszych rosnących brzuszków niech bedzie zamknięty i pomysł z zamknieta galeria brzuszków jest gites:tak::-)
a jak juz sie wypowiadałam to sie po prostu w tym momencie powtórzyłam:sorry2::-p

ninja, mrowa dzięki za zaproszenia na NK :-) choc poczatkowo się zdziwiłam;-)ale na szczeście po zdjęciach Was rozpoznałam :-D

Mrowa - właśnie Cię odnalazłam na NK i tak przeglądam Twoją galerię i stwierdzam, że śliczna ta Twoja Melcia!! :-):-):-) Zresztą urode odziedziczyła po mamusi ;-):tak::cool2:
Oj będziesz musiała ją nieźle pilnować bo z taką buźką to od facetów to się kiedyś nie odgoni :-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Weronika dzięki wielkie miło słyszec takie komplementy:-)
Gize mam na samym początku znajomych musisz szukać po zdjęciach;-)

Do góry