reklama
ninjacorps
Marcóweczka 2008
Dziewczyny dzięki za zaproszenia do NK!
Kasia S - Ciebie też już znalazłam! No i cieszę się, że z Twoją dzidzią wszystko ok!
PrzyszłaMamusia - takich pięknych włosów się nie obcina! ;-)
Wiola78 - dziękujemy!!!
Giza, Asze - zdrówka dla Waszych chłopaków!
Proszę, niech reszta dziewczyn, które jeszcze nie wypowiedziały się na temat wątków zamkniętych, określiła, jakie ma zdanie na ten temat.
- który wątek miałby być zamknięty
- czy chcecie, żeby utworzyć zamkniętą galerię brzuszków (taką bez komentarzy)
Lecę niedługo do szkoły rodzenia, a dopiero wstałam (wyjątkowo wcześnie!!!) więc muszę się ogarnąć
Kasia S - Ciebie też już znalazłam! No i cieszę się, że z Twoją dzidzią wszystko ok!
PrzyszłaMamusia - takich pięknych włosów się nie obcina! ;-)
Wiola78 - dziękujemy!!!
Giza, Asze - zdrówka dla Waszych chłopaków!
Proszę, niech reszta dziewczyn, które jeszcze nie wypowiedziały się na temat wątków zamkniętych, określiła, jakie ma zdanie na ten temat.
- który wątek miałby być zamknięty
- czy chcecie, żeby utworzyć zamkniętą galerię brzuszków (taką bez komentarzy)
Lecę niedługo do szkoły rodzenia, a dopiero wstałam (wyjątkowo wcześnie!!!) więc muszę się ogarnąć
Przyszła Mamusiu ninja ma rację!!!:-)co do tych włosów - super masz ta fotke na NK a ja z wrazenie pełno błędów w komentarzu narobiłam
jak ja sie jeszcze nie wypowiedziąłam to się teraz wypowiem że wątek ze zdjeciami maluszków i ew, naszych rosnących brzuszków niech bedzie zamknięty i pomysł z zamknieta galeria brzuszków jest gites:-)
a jak juz sie wypowiadałam to sie po prostu w tym momencie powtórzyłam
jak ja sie jeszcze nie wypowiedziąłam to się teraz wypowiem że wątek ze zdjeciami maluszków i ew, naszych rosnących brzuszków niech bedzie zamknięty i pomysł z zamknieta galeria brzuszków jest gites:-)
a jak juz sie wypowiadałam to sie po prostu w tym momencie powtórzyłam
po nr gg ;-)wyśle ci na prw moje imie i anzwisko więc jak mnei znajdziesz to po nitce do kłebka;-)Laski - powiedzcie jak Was znaleźć na NK?
Mrowa - właśnie Cię odnalazłam na NK i tak przeglądam Twoją galerię i stwierdzam, że śliczna ta Twoja Melcia!! :-):-):-) Zresztą urode odziedziczyła po mamusi ;-)
Oj będziesz musiała ją nieźle pilnować bo z taką buźką to od facetów to się kiedyś nie odgoni :-):-):-)
Oj będziesz musiała ją nieźle pilnować bo z taką buźką to od facetów to się kiedyś nie odgoni :-):-):-)
reklama