reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Asze i jak Milo?
Giza oj to Przemko miał pobudke:no: moja tez o tej sie przebudziła ale naszczęscie jeszcze poszła spac ufff dobrze ze juz po atrakcjach kupkowych:tak:
Wiola juz ci pisze priwa i dziękuje z całego serca:-)

reklama
Dziewczyny dzięki za zaproszenia do NK! :-D
Kasia S - Ciebie też już znalazłam! No i cieszę się, że z Twoją dzidzią wszystko ok!:tak:
PrzyszłaMamusia - takich pięknych włosów się nie obcina! ;-)
Wiola78 - dziękujemy!!!
Giza, Asze - zdrówka dla Waszych chłopaków!

Proszę, niech reszta dziewczyn, które jeszcze nie wypowiedziały się na temat wątków zamkniętych, określiła, jakie ma zdanie na ten temat.
- który wątek miałby być zamknięty
- czy chcecie, żeby utworzyć zamkniętą galerię brzuszków (taką bez komentarzy)

Lecę niedługo do szkoły rodzenia, a dopiero wstałam (wyjątkowo wcześnie!!!) więc muszę się ogarnąć :-D

Przyszła Mamusiu ninja ma rację!!!:-)co do tych włosów - super masz ta fotke na NK a ja z wrazenie pełno błędów w komentarzu narobiłam:zawstydzona/y:
jak ja sie jeszcze nie wypowiedziąłam to się teraz wypowiem że wątek ze zdjeciami maluszków i ew, naszych rosnących brzuszków niech bedzie zamknięty i pomysł z zamknieta galeria brzuszków jest gites:tak::-)
a jak juz sie wypowiadałam to sie po prostu w tym momencie powtórzyłam:sorry2::-p

ninja, mrowa dzięki za zaproszenia na NK :-) choc poczatkowo się zdziwiłam;-)ale na szczeście po zdjęciach Was rozpoznałam :-D

Mrowa - właśnie Cię odnalazłam na NK i tak przeglądam Twoją galerię i stwierdzam, że śliczna ta Twoja Melcia!! :-):-):-) Zresztą urode odziedziczyła po mamusi ;-):tak::cool2:
Oj będziesz musiała ją nieźle pilnować bo z taką buźką to od facetów to się kiedyś nie odgoni :-):-D:-):-D:-):-D

reklama
Weronika dzięki wielkie miło słyszec takie komplementy:-)
Gize mam na samym początku znajomych musisz szukać po zdjęciach;-)

Do góry