Kochana ja zaglądam codziennie lub prawie, niestety to Forum ma swoje minusy mianowićie te 100 tyś suwaczków w podpisach (u niektórych małżeński, pierwszego dziecka, ciąży wg miesiączki, ciąży wg usg i jeszcze jakieś) no i te mega zdjęcia w podpisachMoim zdaniem powinno być ograniczenie pixelowe w podpisacha wogóle to przywołuję do porządku wszystkie mamy marcowe - lista mamuś jest bardzo długa a na forum tylko kilka.. odzywajcie się choć tyle na ile czas wam pozwoli..
A chodzi mi o to że czesto kożystam z blueconnecta, a transfer poza Wawą, Gdańskiem, Łodzią i Katowicami wynosi ok 200 kb. Masakra normalnie zanim się otworzy strona już nie mówiąc o przeglądaniu zaległości. Moja mama ma Neostradę i w godzinach największej używalności też Forum godzinami się otwiera. A wogóle to mam dosyć jak otwieram i wyskakuje mi null to wtedy i już nie próbuję wcale.
A z przyjemniejszych rzeczy to poszalałam trochę wczoraj na Allegro, jak narazie kupiłam 4 bluzeczki i 1 parę spodni:-) 2 bluzki jeszcze się licytują i jedne spodnie. Nie moge doczekać się już paczek