reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Dziewczyny ja jutro wyjeżdzam do rodziny nad Dunajec :-)
Odezwę się w przyszły weekend.
Trzymajcie sie i uważajcie na siebie i na swoje fasolki.

reklama
Ewa-Krystyna strasznie mi przykro, całym sercem jestem z Tobą, zobaczysz zaświeci jeszcze słońce;-)
skarba dlaczego mnie nie ma na liscie:confused2: 6 marca poproszę
A tak wogóle to witajcie wczoraj wróciliśmy z urlopu, było wspaniale ale jak w takich wypadkach bywa za krótko:-( Pochodzilismy po Bieszczadach, a na łódce płaywaliśmy tylko godzinę:errr: Ale nic straconego bo zaklepaliśmy sobie na weekend za tydzień. Muszę tylko kamizelkę ratunkową kupić dla Przema:happy2:
No i muszę polatać po allegro poszukać jakichś łaszków dla siebie bo strasznie brzuszek mi wywaliło:-D

Wróciłam po tygodniowej nieobecności a tu takie rpzykre wiadomosci:(Ewa-Krystyna... przykro mi ale mam nadzieję ze nas nie zostawisz i jak tylko wszystko wróci do normy to wrocisz z nowa nadzieją:tak:
U mnie to tak:mdłości powoli ale przechodzą.brzuch czasem pobolewa.czesto marzy mi się leżenie.idę sobie ide i nagle nachodzi mnie taka mysl żeby sie połozyc....teraz tez tak mam - a pierwszy dzien w pracy po urlopie to najgorszy dzień w pracy:wściekła/y:ehh te zaległości.Kolezanki nic za mnie nie zrobiły...szkoda gadać
brzuszek rośnie i rośnie juz sporo osób pyta wzrokiem czy dobrze widzi;-)i ja z radościa potwierdzam:)waga nadal wskazuje tyle samo.nie nie tyje w kg tylko brzuszek odstaje:)i to mi sie podoba:)az mam ochote sie nim chwalic:)buziale Mamusie kochane:-D

a czy ktos mnie wtajemniczy w zaistaniały wątek o terminach... bo ja bym sie chętnie wpisała ale nie chciałbym zaburzać porządku:(

skarba dlaczego mnie nie ma na liscie:confused2: 6 marca poproszę

a czy ktos mnie wtajemniczy w zaistaniały wątek o terminach... bo ja bym sie chętnie wpisała ale nie chciałbym zaburzać porządku:(

milla29, niekat lista marcowych mamuś została zrobiona na podstawie danych z wątku przyklejonego "Poznajmy się". Bardzo was prosze o wpisanie się na ten wątek zgodnie z układem tam panującym:-) a ja czym prędzej naniosę wasze dane na listę mamuś:-):-) chyba, że was tam przeoczyłam:zawstydzona/y:, ale zrzucę to wtedy na roztargnienie ciążowe;-)

gdyby ktoś znalazł na liście mamuś jakieś nieścisłości albo przeoczenia to bardzo prosze o info na priva...

reklama
Do góry