reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hej
Ninja i Kasia to gratuluje ze poczułyście swoje bejbiki super uczucie :-):tak:
Skaba niestey nie trafiłas z diagnoza bo siedizałm na klopiku i raz z jednej dziury leciało raz z drugiej:-p:no: ale dziś juz jest dobrze :-):tak: to już druga taka akcja w tej ciązy:eek::-p

reklama
ello! oj dzisiaj to pewnie pustki będą.. ja też się zastanawiam nad przerzuceniem się do rodziców.. jakoś tak mi smutno samej...

ninjacorps, kasia_s gratuluje kopniaczków:-):-):-) to naprawdę powód do radości:-):-) no chyba, że się ma takiego piłkarza czy boksera jak ja.. rzuca się cały jak szalony.. mąż mi mówił, że nawet jak się do mnie w nocy przytulał to czuł ko0pniaczki.. dobrze, że mi to w spaniu nie przeszkadza... jeszcze..:-):-):-)

Jeśli to nie tajemnica to napiszcie mi ile kosztują takie zajęcia? A może jest ktoś z Bydgoszczy kto orientuje się czy w "dwójce" tez jest taka szkoła?

w naszym szpitalu do niedawna szkoła rodzenia była bezpłatna, a teraz zbiertają po... 4 zł:-):-):-)

Hej
Skaba niestey nie trafiłas z diagnoza bo siedizałm na klopiku i raz z jednej dziury leciało raz z drugiej:-p:no: ale dziś juz jest dobrze :-):tak: to już druga taka akcja w tej ciązy:eek::-p

uuu to kiepski ze mnie znachor:-:)-:)-( bo każdy myśli o tych dziurach, które są mu bliskie... a że mnie raz leci z dziur nosowych, a za chwilę znów lecę siusiu to i diagnozę szybko postawiłam:-):-):-) w każdym razie mam nadzieję, ze już po... a leżanko i coś na poty w łóżeczku to na każdą chorobę dobre.. tylko zależy co się na te poty zastosuje;-);-);-)

no to miłego dnia i do wieczorka:-):-):-)

a zapomnaiłam napisać ja płaciłam za szkołe 300 zł bo chodziłam do prywatnej a przy szpitalu jast bezpłatna ale u nas właściwie to w szpitalu nic nie naucze totalna olewka:no::baffled: i nieżałuje wydanych pieniędzy:tak::-)

Hej, nie zaglądałam od rana, bo sobie myślę,że nikogo tu dziś nie ma- a jednak nie..

Gratuluję mamuśkom kopniaczków! Super!

mrowa-żyjesz?

No to i ja sie musze pochwalic, ze czuje ruchy dzidziusia i taka radosna caly dzien jestem.
Wczoraj tez przez to nie moglam zasnac, dzis od rana byla cisza az nie zaczelam grac w Play Station (czasami mi sie zdarza) i chyba podnioslo mi sie cisnieneie krwi...no i kopniaczki gotowe :-) niesamowite uczucie!!!

Dusia08 gratulacje, 6ty miesiac...to juz zaczyna coraz powazniej wygladac.

reklama
TEZ GRATULUJĘ WSZYSTKIM KOPNIACZKÓW!!!!!
Właśnie przed chwilą wstałam bo tak mnie złapało spanie po tej 'wycieczce'na cmentarz:tak:Jutro mamy gości w domu i wypadałoby coś podszykować,ale jak zwykle mam lenia.:rofl2::rofl2:
Trzymajcie się dziewczynki i do potem..............

Do góry