MamaR
Fanka BB :)
Szkoda bo liczyłam że się uda ale cóż , nowy cykl nowe nadziejeUff no ale w końcu jest![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szkoda bo liczyłam że się uda ale cóż , nowy cykl nowe nadziejeUff no ale w końcu jest![]()
O i tego się trzymajmy!Szkoda bo liczyłam że się uda ale cóż , nowy cykl nowe nadzieje![]()
Moja córka kończy w marcu 4 latkaDziewczyny, a w jakim wieku macie dzieciaki?
WitajCześć dziewczyny ! Wracam do gryMieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją
także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne
A co tam u Was słychać ? Bo dawno mnie nie było.
Super wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowekCześć dziewczyny ! Wracam do gryMieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją
także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne
A co tam u Was słychać ? Bo dawno mnie nie było.
Oj kochana, ale mi tu wróżyszSuper wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowek
Co u mnie ? Trochę lipa , cykl 40 dni mi się trafił dziś myślałam że okresu dostałam ale okazało się że jednorazowo krew była przy podcieraniu ok 19 i teraz cisza. Tak miałam w poprzednim cyklu przez trzy dni i potem normalny okres. Więc czekamMąż stwierdził że to znak i widocznie trójka dzieci nam starczy więc nie wiem czy w kolejnym cyklu będziemy się starać. Ja bym chciała ale jak znów mam znosić jego humory to wolę odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego :-)
Ja tak liczyłam na ten październik a tu klops. Listopad, grudzień , styczeń i luty to chyba najgorsze miesiące na rodzenie bo wizja ubierania takiego delikatnego małego człowieka mnie przeraża. Więc może być tak że w maju / czerwcu wrócę do starańOj kochana, ale mi tu wróżyszAkurat listopada nie lubię
ale nie wybrzydzam, będę przeszczesliwa jakby się udało
O kurcze, 40 dni cykluidzie ocipieć
ja w grudniu miałam 33 dni cyklu jak akurat siedl staraliśmy. W styczniu był cykl jak w zegarku, 28 dni, ale nie staraliśmy się ze względu na te moje bóle wyrostka i diagnozę. Mam nadzieję że tym razem też bedzie normalny cykl.