reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

reklama
Okazało się że ta krew była jednorazowa i póki co czysto. Ale tak miałam w poprzednim cyklu że trzy dni było jednorazowo krwi przy podcieraniu i potem dopiero okres się rozkręcił.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

A co tam u Was słychać ? Bo dawno mnie nie było.

Cześć dziewczyny ! Wracam do gry 😁 Mieliśmy mieć w lutym pauzę ze staraniami ze względu na moją dzisiejszą kolonoskopię, ale, że wyniki kolono wyszły dobre, jelita w porządku to możemy od jutra działać, bo jestem akurat w trakcie płodnych i przed owulacją 😁 także od jutra wjeżdżają paski owulacyjne 😅

Witaj 😁 ja właśnie po owulce, szanse są małe no ale skoro mam potwierdzenie że ta owu była w weekend, to nieśmiało zatestuje tak za 5 dni 🫣

Super wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowek 😍

Co u mnie ? Trochę lipa , cykl 40 dni mi się trafił dziś myślałam że okresu dostałam ale okazało się że jednorazowo krew była przy podcieraniu ok 19 i teraz cisza. Tak miałam w poprzednim cyklu przez trzy dni i potem normalny okres. Więc czekam 😆 Mąż stwierdził że to znak i widocznie trójka dzieci nam starczy więc nie wiem czy w kolejnym cyklu będziemy się starać. Ja bym chciała ale jak znów mam znosić jego humory to wolę odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego :-)

Super wieści ! Coś czuję że założysz wątek listopadowek 😍

Co u mnie ? Trochę lipa , cykl 40 dni mi się trafił dziś myślałam że okresu dostałam ale okazało się że jednorazowo krew była przy podcieraniu ok 19 i teraz cisza. Tak miałam w poprzednim cyklu przez trzy dni i potem normalny okres. Więc czekam 😆 Mąż stwierdził że to znak i widocznie trójka dzieci nam starczy więc nie wiem czy w kolejnym cyklu będziemy się starać. Ja bym chciała ale jak znów mam znosić jego humory to wolę odpuścić dla swojego zdrowia psychicznego :-)
Oj kochana, ale mi tu wróżysz 😄🥰 Akurat listopada nie lubię 😜 ale nie wybrzydzam, będę przeszczesliwa jakby się udało 😁

O kurcze, 40 dni cyklu 🙈idzie ocipieć 🙈😅 ja w grudniu miałam 33 dni cyklu jak akurat siedl staraliśmy. W styczniu był cykl jak w zegarku, 28 dni, ale nie staraliśmy się ze względu na te moje bóle wyrostka i diagnozę. Mam nadzieję że tym razem też bedzie normalny cykl.

reklama
Oj kochana, ale mi tu wróżysz 😄🥰 Akurat listopada nie lubię 😜 ale nie wybrzydzam, będę przeszczesliwa jakby się udało 😁

O kurcze, 40 dni cyklu 🙈idzie ocipieć 🙈😅 ja w grudniu miałam 33 dni cyklu jak akurat siedl staraliśmy. W styczniu był cykl jak w zegarku, 28 dni, ale nie staraliśmy się ze względu na te moje bóle wyrostka i diagnozę. Mam nadzieję że tym razem też bedzie normalny cykl.
Ja tak liczyłam na ten październik a tu klops. Listopad, grudzień , styczeń i luty to chyba najgorsze miesiące na rodzenie bo wizja ubierania takiego delikatnego małego człowieka mnie przeraża. Więc może być tak że w maju / czerwcu wrócę do starań 🤣

Do góry