reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

doris pisz to na forum - na pewno nie tylko weronika jest zainteresowana.No aj akurat to za biurkiem siedze wiec najwyzej dokuczaja mi bóle kręgosłupa i oczu (od kompa) ale zawody sa przeciez przerózne a i przyda sie nam w razie porady dla znajomych jakby co;-):tak:

reklama
co to są te badania na HBs bo ide je robic a nie wiem jaka dają informacje macie jakąś wiedze na ten temat? co oznacza wynik dodatni co ujemny?

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Darina jeśli dobrze kojarzę badanie na obecność antygenu Hbs, świadczącego o nosicielstwie wirusa zapalenia wątroby typu B (tzw. żółtaczki ), dodatni ze jesteś nosicielem a negatywny ze nie

u mnie dopiero teraz słonce wyszło bo tak padał deszcz i było brzydko ze sie nie chciało w okno spojrzeć:dry:
ja sie zalewam woda mineralna bo jakos mnie na picie ostatnio mocno ciagnie:eek:ale w sumie to sie ciesze bo lepiej na picie niż na jedzenie:laugh2:;-)

reklama
mamma80 - nie martw się jak rozłożył to i poskłada ;-)
mrowa1 - dzięki za info:-)

a jak mamy po glukozie? bo ja dziś odebrałam wyniki i nie wiem czy mam już panikować ale wynik wysoki poza normę ten na czczo w normie a z glukoza jeszcze raz większy:-(
od dziś koniec z odkurzaniem przejechałam cały pokój i czułam się jakbym wróciła z maratonu inne czynności domowe mnie tak nie wykańczają:wściekła/y:

glitteryourway90d0b5c5vn7.gif

Do góry