reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Kurde ja to was podziwiam:) duzo u was takie badania kosztuja ?
Progesteron z pobraniem 40zl, ja to ogólnie robię pierwszy raz w życiu żeby zobaczyć czy ta owulka w ogóle jest, mam 40 lat i to już może być ten wiek kiedy wszystko się będzie "psuc", no ale narazie jest ok, owulka była i to najważniejsze, mam nadzieję że w niedzielę i te jednorazowe seksy w sobotę to będzie złoty strzał 😁

reklama
U mnie sprawy ruszyły do przodu po w końcu potwierdzonym pcos i hiperglikemi reaktywnej mam dietę z niskim IG dostałam również letrox na tarczyce bo tsh wyszło 3,94, a 26 idziemy na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności. Zastanawia wszystkich i mnie również jak to jest możliwe że teraz mam takie problemy jak w 2 poprzednie ciąże zaszłam bez problemu 10 i 8 lat temu

U mnie sprawy ruszyły do przodu po w końcu potwierdzonym pcos i hiperglikemi reaktywnej mam dietę z niskim IG dostałam również letrox na tarczyce bo tsh wyszło 3,94, a 26 idziemy na pierwszą wizytę do kliniki niepłodności. Zastanawia wszystkich i mnie również jak to jest możliwe że teraz mam takie problemy jak w 2 poprzednie ciąże zaszłam bez problemu 10 i 8 lat temu
Tak chyba czasem jest 🤷 2 pierwsze ciążę - pierwszy cykl starań, a potem dopiero w 3 cyklu ale poronienie, wyszło od groma problemów zdrowotnych, teraz znowu w 3 cyklu się udało. Mam nadzieję że tym razem będzie ok. Ale tak już chyba jest że nie mlodniejemy.

Mam tego proga 🫣 owulka wg mnie 5 dni temu, to jaki on by był za dwa dni 😵‍💫
Screenshot_20250214_164153_Drive.jpg

Wiek i choroby mają na to ogromny wpływ.

reklama
Do góry