reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Miałam mieć dziś teleporade , czekałam cały dzień bo nie powiedzieli mi o której godzinie i się nie doczekałam.. nikt nie zadzwonił nawet odwołać a wczoraj dostałam smsa że dziś wizyta zaplanowana 🫣 Dziś 40 DC 😁
Współczuję 😏
Ja myślę proga powtórzyć, zobaczyć czy rośnie aby potwierdzić ta owulke z niedzieli, w sumie nie wiem po co zamiast spokojnie czekać, ale wiecie jak jest 😉
Piersi bola niesamowicie więc czuję że ten progesteron 14 to jeszcze nie była górna granica...

reklama
Współczuję 😏
Ja myślę proga powtórzyć, zobaczyć czy rośnie aby potwierdzić ta owulke z niedzieli, w sumie nie wiem po co zamiast spokojnie czekać, ale wiecie jak jest 😉
Piersi bola niesamowicie więc czuję że ten progesteron 14 to jeszcze nie była górna granica...
Ja też idę dziś zbadać proga , w środę był 6.14 więc liczę że jeszcze urósł :-)

Ja od wczoraj 🐒 miała być dzisiaj ale chociaż to 1 dzień mniej czekania 🙈 w tym cyklu widzę że mąż bardziej przeżył mój okres niż za sama😬

Ja właśnie po...zobaczymy, ale już więcej nie badam, bo zobacze spadek i będzie niepotrzebny stres 🫣
Ja tak samo dziś ostatni raz badam. Jak dziś nie wyjdzie beta pozytywną to nawet jeśli progesteron urośnie to ciąży z tego nie będzie. Na teście jakiś cień którego tylko ja widzę więc pewnie nie ten cykl.

reklama
Do góry