Zdrówka dla wszystkich chorych!!!
Siwona - ja też porobiłam trochę zakupów na wyprzedażach, tylko chyba źle wyliczyłam, bo kupiłam np. sukienkę Emilce na 116 - chyba będzie dobra dopiero za 2 lata...
Weronika - udało się coś ugrać w pracy?
Ninja - trzymam kciuki za wcześniejszy powrót Małżona. Ja też mam w planie teatr, Emilka potrafi się na tyle skupić i spokojnie siedzieć, że myślę, że spokojnie wytrzyma, już nie mówiąc jakie to będzie wielkie wydarzenie dla niej. Dlatego też myślałam o teatrze z okazji jej urodzin, a potem dnia dziecka. Tych sztuk dla 3-latków nie jest za dużo (sprawdzałam w Guliwerze są raptem dwie). A bilety wcześniej rezerwowałaś?
Ewa - gratuluję dobrych ocen, mam nadzieję, że kolejne zaliczenie do przodu
Niekat - dlaczego tak się martwisz, że Marcel sprawi kłopot w przedszkolu? Na pewno do przedszkola przychodzą różne dzieci i opiekunowie muszą sobie z nimi umieć radzić. My, jeśli chodzi o kolejne dziecko, to nie mamy za bardzo warunków mieszkaniowych, ale jak będziemy z tym czekać jeszcze nie wiadomo ile, to może się okazać, że już będzie za późno. Na pewno sobie poradzimy tak, jak jest.
PM - Emilka też lubi puzzle, ale sama układa 24-ro elementowe. Jednak jej ulubioną zabawką są klocki - nie ma dnia bez budowania.
Beti - trzymaj się, dużo siły Ci życzę.
Jakoś nie mogę zabrać się za wstawienie zdjęć, ale mam chociaż nowy suwaczek.