reklama
Myślisz, że to aż taki wyznacznik?U mnie bóle podbrzuszea i piersi po owulacji już się uspokajają, także kolejny cykl raczej stracony. Okres za 5-6 dni. Chyba nawet nie mam co testować. Ech..
Ja pamiętam w ciazy z corka, to mi wszelkie objawy ciąży zniknęły jak ręką objął, nawet kawa zaczęła znowu smakować, a jednak nie zwiastowało to niczego złego

93kora
Fanka BB :)
Mnie np bolało wczoraj jak rwa kulszowa a planowo okres powinnam mieć 14 lutego. Także wiedziałam ,że dzisiaj dostanę.Myślisz, że to aż taki wyznacznik?
Ja pamiętam w ciazy z corka, to mi wszelkie objawy ciąży zniknęły jak ręką objął, nawet kawa zaczęła znowu smakować, a jednak nie zwiastowało to niczego złego![]()
Wgl jak stara babka się robię

Ja obserwując swoje ciało tyle lat, to już doświadczyłam w tym temacie chyba wszystkiego i tak jak od dobrych 3 lat miałam odczuwalna owulke jak w zegarku, tak w styczniu co? Nic nie czułam nagle, w momencie kiedy zaczęliśmy starania, ja myślę, że w tym temacie to jeszcze wiele może nas zaskoczyć, jestem natomiast pewna, że dużo łatwiej jak się człowiek nie wsłuchuje w ciało, ale wiem, że tak się już nie da@Lunaa09
Może nie wyznacznik, ale od kiedy się staramy to mam tak co cykl.
W pierwszej ciąży ból piersi nie odpuszczal aż sie nasilal i to w sumke byl jedyny objaw ciąży u mnie.

Waska93
Zaangażowana w BB
Na pewno masz duzo racjiJa obserwując swoje ciało tyle lat, to już doświadczyłam w tym temacie chyba wszystkiego i tak jak od dobrych 3 lat miałam odczuwalna owulke jak w zegarku, tak w styczniu co? Nic nie czułam nagle, w momencie kiedy zaczęliśmy starania, ja myślę, że w tym temacie to jeszcze wiele może nas zaskoczyć, jestem natomiast pewna, że dużo łatwiej jak się człowiek nie wsłuchuje w ciało, ale wiem, że tak się już nie dajak się zacznie to kaplica..
No właśnie tak wspominam wcześniejsze ciążę, kiedy to okres mi się spóźniał i dopiero test robiłamNa pewno masz duzo racjiPrzy pierwszej ciąży, nie czułam owulacji, nie ludzilam się że się uda za szybko a tu pach za pierwszym podejściem. Jedynie co wtedy używałam to aplikacja do śledzenia cyklu

No ale trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Waska93
Zaangażowana w BB
To fakt. Dlatego ostatnio mocno się dystansuje. Na początku starań leciałam 7dpo robił proga i od razu dorzucałam betę, porobiłam wszystkie możliwe badania i szukałam problemu u siebie.. A wszystko wyniki bardzo dobre, no oprócz mutacji mthfr I pai, ale na to biorę acard od owulacji I tak z miesiąca na miesiąc uspokajam głowę, nie chodzę na monitoring, nie robię testu owu, bo tyle razy co to sprawdzalam to owulacja zawsze jest, prog wysoki, a ciąży tak czy siak. No, ale okazało się że to czynnik męski jest winny. I działamy z mężem aby się to poprawiło, tylko no właśnie z tym czynnikiem męskim jest trochę trudniej..No właśnie tak wspominam wcześniejsze ciążę, kiedy to okres mi się spóźniał i dopiero test robiłama teraz najchętniej bym próbowała robić 4 dni po owulacji
![]()
No ale trzeba zachować zdrowy rozsądek.
Jedynie to ostatnio obserwuje właśnie swoje ciało.. Ale faktycznie organizm też potrafi plątać figle.
reklama
Nicky95
Fanka BB :)
Rety, to musi być strasznie frustrujące dla CiebieMiałam mieć dziś teleporade , czekałam cały dzień bo nie powiedzieli mi o której godzinie i się nie doczekałam.. nikt nie zadzwonił nawet odwołać a wczoraj dostałam smsa że dziś wizyta zaplanowanaDziś 40 DC
![]()