reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Chciałabym zobaczyć taka kreskę na innym teście 🤐
Dzień dobry....u nas miły początek dnia, najmłodszy syn chory, jutro miał mieć bal na który od tygodnia ma wymarzony strój policjanta 😏
Próbuje się łaskawie do przychodni dodzwonić, a ja rano zbadałam proga żeby zobaczyć czy ta owulka była jak myślę i morfologie bo walczę z anemia 🤨Zobacz załącznik 1687754
Teraz strasznie te wirusy panują. To czekamy na wyniki prożka , ja też byłam rano. Tym razem w diagnostyce więc pewnie wyniki będą późnym wieczorem.

reklama
Ja też w diagnostyce i też właśnie usłyszałam, że będą wieczorem, zobaczymy..
Chciałam zdążyć przed pracą i w jednym labo były kolejki to pojechałam do Diagnostyki i była przede mną babeczka tylko z moczem. Dosyć długo to trwało mimo że krwi nie pobierała i zdążyła przyjść po mnie pielęgniarka z ośrodka obok i jedna babeczka że chce tylko wyniki wydrukowac. Mówię jej że się spóźnię bo za 15 min muszę być w pracy w innej miejscowości to była oburzona bo ona też się spieszy a tylko wyniki chce wydrukowac. Mówię jej że jak ma kod to nawet w telefonie sprawdzi te wyniki ale ona mówiła że musi mieć je wydrukowane a nie ma drukarki. Jak wychodziłam to jeszcze się kłóciła z tą pielęgniarka co była po mnie że nikt jej nie chce wpuścić 😅

Chciałam zdążyć przed pracą i w jednym labo były kolejki to pojechałam do Diagnostyki i była przede mną babeczka tylko z moczem. Dosyć długo to trwało mimo że krwi nie pobierała i zdążyła przyjść po mnie pielęgniarka z ośrodka obok i jedna babeczka że chce tylko wyniki wydrukowac. Mówię jej że się spóźnię bo za 15 min muszę być w pracy w innej miejscowości to była oburzona bo ona też się spieszy a tylko wyniki chce wydrukowac. Mówię jej że jak ma kod to nawet w telefonie sprawdzi te wyniki ale ona mówiła że musi mieć je wydrukowane a nie ma drukarki. Jak wychodziłam to jeszcze się kłóciła z tą pielęgniarka co była po mnie że nikt jej nie chce wpuścić 😅
Jakaś bezczelna. Co to kogo obchodzi, dla takich osób nie ma przecież pierwszeństwa w kolejce.

U nas już chyba sezon chorób zamknięty, bo i grypa była i rsv...w przyszłym roku się szczepimy, za bardzo nas przeorało teraz.

Do góry