To i my się wreszcie odezwiemy, bo chęci na nic nie miałam. Powód - nawracające wymioty u Neli - ale to na "chorobowym" żeby tu nie śmiecić.
Napiszę jeszcze że my już po Mikołajkach - mina dzieci jak zobaczyły paczki na balkonie - BEZCENNA - a co ich najbardziej uradowało - czekoladka
Poza tym, Ok
Ewa - pytałaś jak spanie na nowym .... pierwsza noc + Filip
druga + Filip i Nela i tak w kółko, ale to z powodu takiego, że M rozwalił pokój Nelci i teraz brzdące śpią w jednym pokoju. Jak któreś kaszle to budzi drugiego więc zgarniam do naszego łóżka.
Ale nie powiem - przetestowane już z każdej strony
Ty się kobietko oszczędzaj a zapuszczonym domem nie przejmuj!
PM - wow czytanie już teraz ... widzę że zacofana jestem
ale skoro Tosia ogarnia to czemu nie
Nela za to zna wiele literek. Ostatnio mnie zaskakuje jak na pasku w TV leci tekst a ona woła
"o MI jak MAMA!! MI jak NELA, M jak Filip itp" (nie potrafi powiedzieć F jak Filip ale literkę rozróżnia)
Ninja - to ja już dawno zdziadziałam bo mi ani tyle do pracy nie tęskno ... no ale w tej chwili atmosfera tam jest taka że na pewno nie wrócę tylko trzeba będzie szukać czegoś innego.
Rośnie Ci kruszynka
a imię.... dalej pertraktacje w toku? Zdążyłaś z paczką dla małżona?
Kasik - to szykuje się okrągła rocznica ... widzę że jest nas tu kilka 5 - rocznicówek
Siwona - początki są zawsze trudne, w końcu nie jesteście już tylko w trójeczkę.
Śliczniutka ta Twoja córunia a i Ty świetnie wyglądasz.
P.S. strasznie podobna jesteś do Ani Guzik ;-)
a co do spania to Nela śpi w podkoszulku na ramiączkach + bluzeczka z długim i skarpety.
Filip bodziak z krótkim + bluzeczka z długim i rajtuzki to strasznie się filka
No i u nas na wieczór jest chłodniej ok 19' bo my ogólnie nie lubimy ciepła do spania