reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam w środę!!
skaba1 pisze:
choć póki co obstawiam faceta... córcia będzie trzecia... i wcale nie żartuję
U mnie to jest warunek żeby mieć 3 dzieci. Jak teraz będzie facet to Małżon zgodzi się na 3 a jeśli będzie parka to tak niestety....
Ale już przyzwyczaiłam się do myśli że będzie teraz dziewczynka.
cicha no właśnie ja tez czytałam ale po cichutku bo nie wiem czy to przeczucia, czy juz coś wiadomo.
mrowa przeciez Ty o 12 padniesz na nos
niekat ja wolę zjeść 2 jabłka i się zapchać niż zjeść 2 kanapki z masłem orzechowym. A zgdanij na co mam większą ochotę
weronikaa No gratuluję odwagi że się w końcu do nas odezwałaś. Zapraszamy częściej!
Ja też dziś mam usg potem wizytę u gina. Do popołudnia chyba wyczyszczę sobie cąłe mieszkanie żeby czas szybcej płynął

reklama
Witam, dlugo sie nie odzywalam, ale po tym jak pojechalyscie po "mamach nie piszacych" postanowilam sie odezwac :-) Jestem obecnie w 18tc i nie czuje jeszcze ruchow, a bardzo bym chciala. Wiem ze nie ma obaw, ze to jeszcze wczesnie.
W zeszlym tyg bylam z mezem na usg :) Jak cudownie wygladal dzidzio, nozka o nozke pocieral :-):tak::-) - po prostu

no właśnie taką miałam nadzieję, że kogoś tu zmobilizuję:-):-):-):-):-) wiem, ze marcówki maja duże tempo wypowiedzi i czasem ciężko dogonić, ale choc czasem melduj co u ciebie, jak się czujesz i jak dzidzia:-):-):-) mamusie podczytujące dajcie znak życia!!!!!!:-):-):-)

mrowa kobieto i teraz jeszcze nie śpisz:szok::szok:Całą noc buszować i teraz czuć się wyspaną:oo::eek:Choć powiem ci że jak byłam z Jaskiem w ciąży to też wstawałam,herbatki po nocach robiłam i takie tam;-)
skaba,milla no to piszcie zaraz po wizycie!!!!!!!!!
A ja jutro do Zgierza na całe 4 dni-buuuuuuuuu:-:)-:)-(Nie lubię tak wyjeżdzać sama na długo.Jeszcze jak mam dziecinę chorą:no:Ale będę miała do nadrabiania czytania...

Hej Dziewczyny!
Niekat- odpisałam Ci na wątku o wadze!:-):-):-)
Mrowa- normalnie szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak masz okazję, to się kładź! A jak Amelka, bo albo nie doczytałam albo nie pisałaś czy wróciła do przedszkola?
Skaba, Milla- nie dziwię się,że pogoniłybyście czas:-D:-D:-D! Tylko po wizycie się odezwijcie, bo my też jesteśmy ciekawe!
Ninja- bardzo ładne pożegnanie Ci przygotowali, tylko pozazdrościć. No i przyjemności u rodziców. Odezwij się jak będziesz mogła! Czekamy
Mamma80- a jak syncio w ogóle, tzn. ma się lepiej czy choróbsko się rozwinęło?
Weronikaa-no super,że się odezwałaś i jak dasz radę, to pisz częściej!
Może jeszcze jakieś marcówki się się odezwą?

Miłego dzionka marcóweczki, pa

Telma od poniedizałku Mejas wróciła do przedszkola i za godzinke idę po nia:-)
mam wolną chwilę ale co z tego ajk mi się neichce spać pewnie wieczorem padnę jak kawka:-p;-) a mamy meić dzsiaj jeszcze gości wiec mam andzieję ze długo nei zabaluja:-)

Mrowa- czyli mała chodzi tak na kilka godzin? Super pomysł! A jak jej się podoba?
Może położysz się z Melką popołudniu?!:-);-)
Mamma- kurcze to Ci nie zazdroszczę- spokojnego wyjazdu mić nie będziesz! A kto zostaje z Jasiem? Mężulo czy babcie?

reklama
Skaba1, milla29 no to precyzuje, ze corcia to juz nie spekulacje ale prawie pewnosc bo wedle lakarza robiacego usg corka bedzie na 90-99%:-) Tak wiec w sumie chyba trzeba przyjac to za pewnosc. Napiaslam o tym na watku chlopiec /dziewczynka ale tam chyba malo kto zaglada albo ja jestem niezbyt rozgarnieta ostatnimi czasy i pisze jakos zawile albo wlasnie tak cichaczem. W kazdym badz razie dzieki za gratulacje:-)

Mrowa mam nadzieje, ze Ci ta bezsennosc przejdzie no bo wstawac o drugiej i zabierac sie za sporzadki to brzmi jak czyste szalenstwo.... Mnie czasem meczy z lekka brak snu - glownie po tym jak wstane w nocy do toalety a potem ponownie probuje zasnac -no ale nie jest zle.

Witam wychodzace z 'ukrycia' marcoweczki:-)

Ja dzis tak na krociotko bo wlasnie sie pakuja i w poludnie ruszam do znajomych do Warszawy na kilka dni. Tak wiec na BB wroce pewnie dopiero w poniedzialek albo wtorek rano jak juz dotrzemy do domu bo wiadomo jak to u znajomych - bedzie czas na ploty na zywo i nadrabianie 'socjalnych' zaleglosci:-)
I jeszcze dodam tylko,ze waga mi niezle podskoczyla na domowych specjalach no ale zwolnie tempo przyboru jak wroce do domu a narazie 'wciagam' wszystkie specjaly i nasze specjalnosci niemal na zapas az czasem miejsca brak. Ciekawe jak to sie odbikje na wdze bo tu nie bardzo mam jak sprawdzic (jedynie po ciuszkach czuje;-))

No to zycze milego konca tygodnia i weekendu:-)

Do góry