Witam w środę!!
Ale już przyzwyczaiłam się do myśli że będzie teraz dziewczynka.
cicha no właśnie ja tez czytałam ale po cichutku bo nie wiem czy to przeczucia, czy juz coś wiadomo.
mrowa przeciez Ty o 12 padniesz na nos
niekat ja wolę zjeść 2 jabłka i się zapchać niż zjeść 2 kanapki z masłem orzechowym. A zgdanij na co mam większą ochotę
weronikaa No gratuluję odwagi że się w końcu do nas odezwałaś. Zapraszamy częściej!
Ja też dziś mam usg potem wizytę u gina. Do popołudnia chyba wyczyszczę sobie cąłe mieszkanie żeby czas szybcej płynął
U mnie to jest warunek żeby mieć 3 dzieci. Jak teraz będzie facet to Małżon zgodzi się na 3 a jeśli będzie parka to tak niestety....skaba1 pisze:choć póki co obstawiam faceta... córcia będzie trzecia... i wcale nie żartuję
Ale już przyzwyczaiłam się do myśli że będzie teraz dziewczynka.
cicha no właśnie ja tez czytałam ale po cichutku bo nie wiem czy to przeczucia, czy juz coś wiadomo.
mrowa przeciez Ty o 12 padniesz na nos
niekat ja wolę zjeść 2 jabłka i się zapchać niż zjeść 2 kanapki z masłem orzechowym. A zgdanij na co mam większą ochotę
weronikaa No gratuluję odwagi że się w końcu do nas odezwałaś. Zapraszamy częściej!
Ja też dziś mam usg potem wizytę u gina. Do popołudnia chyba wyczyszczę sobie cąłe mieszkanie żeby czas szybcej płynął