reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
No wróciłam! Ledwo już ogarniam dzienne posty, bo nie miałam czasu cały dzień zajrzeć do neta.
W pracy ckliwie bardzo hahahaahaha, :-D:-D:-D:-D dostałam piękny serwis do kawy, piękne świece i przepiękne kwiaty - nawet nie wiem kiedy to załatwili, bo nie wyjeżdżałam dziś nigdzie z biura a całe przeszklone i otwarte :confused:

Teraz siedzi u mnie moja kumpela z pracy i mam chwilę popisać bo myje włosy :laugh2: Może to trochę dziwne ale takie układy hahahaaha.

Dziewczyny, rano jadę do rodziców pod Wawę i nie będę miała dostępu do neta, ale jak w czwartek poznam płeć Nygusa, to dam znać (mam wpaść do brata to dorwę się do kompa)!!!!

Papapapaapapa! Trochę tęsknić będę :-)

ello!! cieszę się, że pomysł z "płciami";-) się spodobał.. dopisałam już do listy płeć dzieciaczków dla AMK (syn), PrzyszłaMamusia (córcia), mamma80 (córcia), cicha (córcia), mrowa1 (syn).. jeśli któraś z mam zna już płeć, a o niej zapomniałam lub coś pomieszałam proszę o info - najlepiej na priva...

no właśnie cicha a co ty tak po cichu nam oznajmiasz, że córcia będzie???!!!! czy to już potwierdzone? czy przyjmujesz już oficjalne gratulacje?:-):-):-) a zatem: wieeeelkieee gratulacje:-):-):-):-):-)

PrzyszłaMamusia dałaś mi trochę do myślenia... no rzeczywiście podobnie tą ciążę przechodzimy... zobaczymy zobaczymy... choć póki co obstawiam faceta... córcia będzie trzecia... i wcale nie żartuję:-):-):-):-)

idę do łóżeczka.. ja to najlepiej w nocy funkcjonuje.. teraz to bym góry przenosiła.. no tyle, że o 6 rano pobudka:-:)-( dobrej nocy!!

no witam Was rankiem:-Ddzis weszłam oficjalnie w 18 tc wieć mierzenie ważenie (cisnienie wieczorem)... no i muka jak 150:wściekła/y:moje wymiary mnie rpzerażają - nie jestem przyzwyczajona do wzrostu takich danych:-(zwykle udawało mis ie bardziej tracic niż przybieać...jakos psychicznie nie mogę sobie z tym poradzić...jedno jest pewne - koniec z jabłkami na noc bo m.in. one mi tak w kg wchodzą łobuzy...fruktoza na noc??!!!Oj głuptas ze mnie i tyle:confused2:

mrowa1 przeraziłaś mnie tym postem:szok::szok::szok: a raczej godziną jego napisania:szok::szok: oj ja mam teraz fazę permanentnego snu.. gdybym mogła to spałabym cały dzień.. ale pobudzam twardo swoją aktywność, bo pewnie w nocy byłyby spacery i sprzątanie.. :szok::szok:

niekat głowa do góry!! jesczcze 22 tygodnie i zaczniesz wracać do swoich wymiarów:-):-):-) zresztą te nasze brzuszki (nawet z 20 kilogramową nadwagą) są najśliczniejsze na świecie!!:-):-)

dziewczyny ja dzisiaj idę do lekarza i cały świat jest temu podporządkowany:-):-) nie moge się skupi:-) jakoś tak podświadomie nastawiam się, ze dowiem się kto mi tam w środku tak szaleje:-) choć rozum podpowiada, ze ten lekarz nie chce zdradzać płci.... kurcze pewnie będę rozczarowana...​

Witam, dlugo sie nie odzywalam, ale po tym jak pojechalyscie po "mamach nie piszacych" postanowilam sie odezwac :-) Jestem obecnie w 18tc i nie czuje jeszcze ruchow, a bardzo bym chciala. Wiem ze nie ma obaw, ze to jeszcze wczesnie.
W zeszlym tyg bylam z mezem na usg :) Jak cudownie wygladal dzidzio, nozka o nozke pocieral :-):tak::-) - po prostu

Witam, dlugo sie nie odzywalam, ale po tym jak pojechalyscie po "mamach nie piszacych" postanowilam sie odezwac :-) Jestem obecnie w 18tc i nie czuje jeszcze ruchow, a bardzo bym chciala. Wiem ze nie ma obaw, ze to jeszcze wczesnie.
W zeszlym tyg bylam z mezem na usg :) Jak cudownie wygladal dzidzio, nozka o nozke pocieral :-):tak::-) - po prostu swietny widok!! Tylko Pani Dr powiedziala ze jeszcze za wczesnie na ustalenie plci, ale mam nadzieje ze to synio :-D
Co do leniuchowania - to ja niemalze od poczatku ciazy sie "obijam", pracuje w drukarni i byloby ciezko w tej sytuacji chodzic do pracy, dzidzius wazniejszy :blink:

reklama
Skaba to mapisz jak tam po wizycie ;-) może akurat gnowi sie coś wymskni i ci powie:-D:-)
ostatnio wogóle nei mogę spać w nocy buuuuuuuuuuu
a teraz czuję się wyspana :confused::blink:
Weronikaa co tam u ciebie super że wróciłaś " córko marnotrawna";-)

Do góry