reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Boszzzzzzz jak ten czas wolno płynie.
Co do przedszkol to niestety ilość dzieci rośnie a przedszkoli maleje. A poza tym jest coraz więcej ludzi którzy wolą zapłacić te 500 zł i wiedziec że dziecko bawi sie dobrze z rówieśnikami niż siedzi z nianią w domu i bajki ogląda.
Niestety u mnie na wsi nie ma prywatnego żadnego

reklama
darinia ale mi smaka na ten barszczyk zrobiłaś mmniiiaaaammm... pakuj do słoika i wysyłaj mi tu prędziutko:-):-):-) z tym spaniem to chyba globalny, nawet "nieciążowy" problem.. oj ja to bym też tylko kimała...:-)

milla29 u mnie też nie ma prywatnego przedszkola.. a w tych co są jest coraz ciaśniej.. ostatnio dzwoniłam do tego, do którego miałby iść Bartek i zapisy sa od kwietnia do wyczerpania miejsc, a pani sama przyznała, że w ubiegłym roku szybko się wyczerpały.. no i planuje uderzyć w marcu... może kobiecie w 9 mies. ciązy nie odmówi:-) :-)

cholender posta mi wciło :-(
Nie mam czasu pisac teraz drugiego odezwe sie jak będę po wizytach
A jednak nie wcięło, kurcze ale jestem zakręcona.
skaba ja wątpię żeby tu mi przyjeli Przemka jak ja nie pracuję, nie jestem niepełnosprawna ani samotnie wychowująca
Dobra idę zupę robić może ten czas szybciej pobiegnie

Witam wszystkie marcóweczki! Chciałam dołączyc do waszego grona - mam termin na 25 marca 2008 i już nie mogę się doczekać!

Telma chodzi do państwowego przedszkola a przyjeli ją za interwencja teściowej bo pracuje ona w gminie a nasze przedszkole podlega pod nią;-) inaczej by mi jej nei przyjeli bo nie mieli miejsc a w pierszej kolejności idą dzieci które ukończyły 3 latka ale naszczęście udało się bo miejsce się zwolniło i pierwsza w kolejności była Melcia:-) i widze jak sie zmieniłą teraz jak wróci do domu to jest jej wszędzie pełno:szok::szok::szok: śpiewa sobie tańczy itd sa tez złe nawyki jak plucie i wystawianie jężyka:dry::-p
ja płaciłam za przedszkole w tym miesiacu 110 zł wiec to nei ejst tak dużo ale ile dziecko moze sie tam nauczyć:tak:
Witaj Doris i zaglądaj do ans częściej i wkrećaj sie i pisz co tam u ciebie i maleństwa:-)
Elip u mnie tez super pogoda aż chce się zyć:-D
Zdrzemnełam się z Melcią całe 1,5h:-)

siemka doris rozgośc sie i zapraszamy na inne temty w naszym wątku czy tam inne wątki w naszym temacie jak kto woli;-) u mnie humor juz ok na całego bo i dziewczynom w pracy sie odmieniło i sa milsze i męzus kochany posmyrał po brzusiu i fotki pstryknął heheh sa juz załadowane w odpowiednim wątku/temacie:-)

Dziewczynki ja po wizycie.
Maleństwo w dalszym ciągu o tydzień większe niż wg OM. Zgadnijcie jaki mam termin porodu - 29.02.08.
Poza tym wszytko gra i trąbi. sreduszko i inne organy w normie kręgosłupik ładny, buziaczek też śliczny. No i niestety cipeczka :-( Trochę zawiedziona jestem no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.
Niestety fotek nie mam
Cukier po obciażeniu wzorcowy, żelazo też niestey znów mam podwyższone leukocyty (z Przemkiem przez całą ciążę też miałam) trochę się martwię bo nie mam żadnego stanu zapalnego zęby też ok, nie jestem przeziębiona więc nie wiem od czego to. Lekarz kazał mi zrobić białko CRL czy CRP podobno to białko u ciężarnych wywołuje podwyższone leukocyty.
No to tylę. Idę kłaść spać mojego chłopaczka

reklama
Milla to gratuluję laseczki w brzuszku;-):-) najważniejsze żeby było zdorwe a płeć to drugorzedna sprawa;-) to 3 bedzie synuś:-) choć kto wie moze ejszcze sie przeobrazi w chłopca;-)
Ja tez miałam białko w moczu ale to było od tego że śluz sie dostał do moczu:-p
będzie dobrze:tak::-)

Do góry