reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

dopiero teraz nadrobilam wasza korespondencje.Cosik mi nie wyswietlilo wszystkich listow.:wściekła/y: Ja nie wiem czy chce wiedziec co to za dzidz we mnie siedzi.Tzn ja bym chciala(chyba?) maz nie,wszyscy mowia ze fajniej poczekac do porodu.ehhhhhh glupia jestem

reklama
niekat a jak Oli? Co lekarz powiedział?:confused:
:-)
No że to nie jest typowa grypa jelitowa tylko jakieś zatrucie...:confused:w zwiazu z tym że juz nie wymiotuje mam jej tylko podawac lekkostrawne posiłki i rzeczywscie nic mlekowego:no: nie dostała zadych leków tylko jakies osłonowe cos co i tak juz miałam w domu:tak:
wczoraj jak wróciłam do domu a ona juz nie spała chciałam ja przytulic i podniosłam tego mojego Bąbla (17kg) aż mnie Motylek rypnał w brzuch i otrzeźwiałam w sekundzie:szok:Boshe jak ja sie zapominam!

kobitki ja tylko daję znak, że żyję... ale co to za życie...:-):-):-)
dzisiaj po raz pierwszy miałam bliskie spotkanie z muszlą klozetową i to zaraz po przyjściu do pracy.. a że miałam puściutki żołądek to mną tylko poszarpało i tyle...

za to ciśnienie mam chyba klęczące, bo nie mogę utrzymać oczu otwartych.. zaraz skocze do pielęgniarki na pomiar.. choć kawkę (bezkofeinową) już obróciłam..

ninja jak tylko możesz to idź na zwolnienie i nie zastanawiaj się ani chwili.. to naprawdę jedyna okazja.. ja tez przez moment marzyłam o zwolnieniu, ale po pierwsze i tak myślami będę w pracy, bo prowadzę dwa projekty.. no i wiecie instynkt macierzyński.. a poza tym dla mnie siedzenie w domu wcale nie oznacza odpoczynku.. ach jak to celnie któraś z was opisała - nawet na kibelku gazety poczytać nie ma jak:-):-):-)

resztę nadrobię wieczorem.. trzymam kciuki za wyniki badań i wizyt

a linijeczki dołożę pewnie w weekend...

Witajcie Dziewczyny, kurcze, ale naskrobałyście....
mamma- graaaaaaaaaaaaatulki, pareczka.... cóż marzenie wielu mam i tatusiów. I super,że badacie serduszko, w ogóle ta technika teraz... Trzymam kciuki za młodego,żeby jak najszybciej się wychorował!!!!
ninja- popieram przedmówczynie- na zwolnienie dziewcznyno poleniu**** sobie! No i zazdroszczę tego torta- zjadłabym:-D:-D:-D
niekat- dobrze,że Oli już lepiej! nic tak nie cieszy jak zdrówko naszych skrzatów.
skaba-ja również jestem za tym żeby płeć wpisać i nie wykreślaj tych mam, które tylko raz zajrzały, może sobie jeszcze o nas przypomną. Może faktycznie jakoś zaznaczyć te mamusie, które faktycznie się udzielają!
Witam również pozostałe mamusie

Ja wróciłam od gina wszystko ok tatus oglądnał synusia i zadowolony jest:-)
Dzidzius wyoglądany z kazdej strony i wszystko jest na miejscu:tak::-)
przytyłam 10 kilo :sorry::-(ale kazął mis ię nei przejmowac bo jest chuda i mi to neizaszkodzi a w 1 tyłam tak samo i wszystko zrzucilam wiec neiwidzi powodów do odchudzania i odmawiania sobie;-) Mam jeśc dużo produktów zawierających zelazo bo mam bliskie anemii:-p

No, Mrowa, najważniejsze,że dzidziulek zdrowiutki! To są najlepsze wieści!
Pij soczek z marchewki i buraka naprawde skutkuje! ile przytyłaś z Amelką?
Ja też już nie mogę się doczekać piątku i wizyty u ginka...

niekat tak czy siak niefajnie że Oli choruje :-(
Kindzia koszt badania w całej Polsce 200-300 zł. Wpisz po prostu w googlach "usg 3D/4D Kraków" i ci wywali gabinaty gdzie mają. Ja tak szukałam w Łodzi. Albo po prostu zapytaj na wątku "ranking lekarzy i szpitali w Polsce" gdzie dziewczyny polecają zrobić to badanie.
mrowa świetnie że maluch ma sie dobrze
Moje chłopaki jutro idą ze mną podglądać malucha, może Przemek nareszcie przyjmie do wiadomosci że w brzuszku dzidzia mieszka.

reklama
Do góry