reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

sto lat!..sto lat!dla ROCZNEJ juz ZUZI!!:tak::tak::tak:
no i na kolejne ostatnie m-ce dla Julci i wczorajsze dla Ani:-):-)
giza no to faktycznie wyglada na dość duża kurteczkę:tak:..i juz Milence w niej ładnie;-):tak:..więc na przyszłą zime powinna być w sam raz..
Ja jednak myslę o 98..zobaczymy,...bo faktycznie jak pisze beti rozmiar rozmiarowi nie równy:tak:
..niewiem czy bym sobie poradziła z dziećmi sama u dentysty:szok::no:..więc niech faktycznie mąż idzie z tobą..(wami)..Alexa umówie na początku marca na wizytę(kontrolna)..miała byc za pół roku...
Zreszta w kwietniu zaczynam pracę..to będę mieć większość spraw pozałatwiane..
A ja niemam dzis mojej Tosi!:tak:..teściowa ja "ukradła":-D.była wczoraj u nas na noc..i dziś rano Piotrek jechał do pracy..więc miał ją odwieźć..a ona,że zabiera Tosię..A niech ją bierze..Może z Alexem cos więcej zrobię.w domu..
A..! kolorek to była czekolada...więc mało widać,bo ja mam podobne..ale najważniejsze włosy(;-)) pokryło..:tak:

reklama
Giza - super że Przemko tak chętnie do dentysty chce chodzić, chyba to żadkość u dzieci:baffled:
Beti - zaglądaj częściej!
Jola spryciula, już informuje co zrobiła:-)
Ewa - to będzie dziś pusto/cicho w domu:szok:

WIELKA BUŹKA DLA NASZEJ
ROCZNEJ WALENTYNKOWEJ ZUZANKI ;-******

Słoneczko rośnij zdrowo i nie łobuzuj mamusi

Ostatnia edycja:
hej hej!

ZUZIACZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU I RADOŚCI! BUZIAKI OD E-CIOTEK!:-):-):-):-):-):-)

Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek buziaki ogromniaste :-*****

Giza faktycznie duza ta kurteczka:tak:powinna spokojnie na nastepna zime posłuzyc:tak:
Ewa to Alex bedzie zadowolony ze bedzie mial mame tylko dla siebie ;-)
Beti wróciłas wreszcie:happy:

dla Juleczki miesaczkowe buziaczki :-****

kochane! podcztuję co u was, ale z pisaniem kiepsko... ostatnio chyba mam przesilenie zimowe, bo o 21 zasypiam.. a i czasem cały dzień mam problem z obudzeniem się.. a od kiedy Mary osiągnęła komunikacyjną niezależność musze ją mieć non stop na oku, bo pomysły ma niezłe:szok: do tego idą jej wszystkie zęby na raz i marudna strrrasznie.. byle do wiosny!

no właśnie.. w poprzedni piątek wiosna do nas zajrzała.. małzonek mój miał urodziny i wzięliśmy sobie urlop i postanowiliśmy się wyrwać - restauracja, kino.. na drugi dzień byliśmy na ślubie u znajomych i na wspominki nas wzięło, więc uczucia uległy gwałtownemu odświeżeniu:-D:-D:-D a do tego Pan Okienny zadzwonił z wieścią, że będą okna wstawiać.. a teraz klapa.. zaspy po pas!:-(

dziś idziemy na imprezę walentynkową.. ale sobie potańczę!:-) miłego dnia!

Czesc dziewczyny ja znów tylko na moment staram sie podczytywac na bierzaco z pisaniem same wiecie.
Zuziaczku kochany duzo zdrówka ,slonka i samych radosci na Twoje 1sze urodzinki:*************
I dla zaleglych solenizntów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a duzo ich oraz dla dziesiejszej Juleczki
Ninja duzo zdrówka dla Tymonka
I dla wszystkich naszych chorowitków

Terz juz uciekm na zakupki.Milych Walentynek kobitki u mnie zaczelo sie rewelacyjnie sniadanie zrobione przez J.z szampanem i rózyczkami:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-):-)
Zajrze pozniej i obiecuje poprawe

Nie mam za bardzo czasu bo dziewczyny szaleją, więc napiszę tylko:

Sto lat Zuziu!!!!!!

Witajcie Mamuśki!:-)
Ja jeszcze w Zakopcu, ale wpadłam szybciutko złożyć najserdeczniejsze życzenia dla Zuzanki!

Kochana przesyłamy Ci dużo zdrówka, uśmiechu, samych radosnych dni, słonka i wielu prezentów z okazji 1-ych urodzinek!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

P.S.
My to dopiero jesteśmy zasypani...!:szok::szok::szok: Pada od naszego przyjazdu, czyli od zeszłej niedzieli i nie ma zamiaru przestać...:no: Zastanawiamy się jak sobie jutro poradzimy z wyjazdem, po zaspy są koszmarne, a o chodnikach w wielu miejscach można zapomnieć...:sorry2:
Pozdrawiam i do poniedziałku, papa

reklama
a122.gif
h080.gif
h075.gif
k015.gif
Sto lat Zuziu zdrówka i uśmieszku na twarzy:-) i na kolejny miesiaczek wszystkiego naj dla Julci
i wszystkiego naj z okazji walentynek
f025.gif

Do góry