reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

sto lat!..sto lat!dla ROCZNEJ juz ZUZI!!:tak::tak::tak:
no i na kolejne ostatnie m-ce dla Julci i wczorajsze dla Ani:-):-)
giza no to faktycznie wyglada na dość duża kurteczkę:tak:..i juz Milence w niej ładnie;-):tak:..więc na przyszłą zime powinna być w sam raz..
Ja jednak myslę o 98..zobaczymy,...bo faktycznie jak pisze beti rozmiar rozmiarowi nie równy:tak:
..niewiem czy bym sobie poradziła z dziećmi sama u dentysty:szok::no:..więc niech faktycznie mąż idzie z tobą..(wami)..Alexa umówie na początku marca na wizytę(kontrolna)..miała byc za pół roku...
Zreszta w kwietniu zaczynam pracę..to będę mieć większość spraw pozałatwiane..
A ja niemam dzis mojej Tosi!:tak:..teściowa ja "ukradła":-D.była wczoraj u nas na noc..i dziś rano Piotrek jechał do pracy..więc miał ją odwieźć..a ona,że zabiera Tosię..A niech ją bierze..Może z Alexem cos więcej zrobię.w domu..
A..! kolorek to była czekolada...więc mało widać,bo ja mam podobne..ale najważniejsze włosy(;-)) pokryło..:tak:

reklama
Giza - super że Przemko tak chętnie do dentysty chce chodzić, chyba to żadkość u dzieci:baffled:
Beti - zaglądaj częściej!
Jola spryciula, już informuje co zrobiła:-)
Ewa - to będzie dziś pusto/cicho w domu:szok:

WIELKA BUŹKA DLA NASZEJ
ROCZNEJ WALENTYNKOWEJ ZUZANKI ;-******

Słoneczko rośnij zdrowo i nie łobuzuj mamusi

Ostatnia edycja:
hej hej!

ZUZIACZKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! WIELU POWODÓW DO UŚMIECHU I RADOŚCI! BUZIAKI OD E-CIOTEK!:-):-):-):-):-):-)

Zuziu wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek buziaki ogromniaste :-*****

Giza faktycznie duza ta kurteczka:tak:powinna spokojnie na nastepna zime posłuzyc:tak:
Ewa to Alex bedzie zadowolony ze bedzie mial mame tylko dla siebie ;-)
Beti wróciłas wreszcie:happy:

dla Juleczki miesaczkowe buziaczki :-****

kochane! podcztuję co u was, ale z pisaniem kiepsko... ostatnio chyba mam przesilenie zimowe, bo o 21 zasypiam.. a i czasem cały dzień mam problem z obudzeniem się.. a od kiedy Mary osiągnęła komunikacyjną niezależność musze ją mieć non stop na oku, bo pomysły ma niezłe:szok: do tego idą jej wszystkie zęby na raz i marudna strrrasznie.. byle do wiosny!

no właśnie.. w poprzedni piątek wiosna do nas zajrzała.. małzonek mój miał urodziny i wzięliśmy sobie urlop i postanowiliśmy się wyrwać - restauracja, kino.. na drugi dzień byliśmy na ślubie u znajomych i na wspominki nas wzięło, więc uczucia uległy gwałtownemu odświeżeniu:-D:-D:-D a do tego Pan Okienny zadzwonił z wieścią, że będą okna wstawiać.. a teraz klapa.. zaspy po pas!:-(

dziś idziemy na imprezę walentynkową.. ale sobie potańczę!:-) miłego dnia!

Czesc dziewczyny ja znów tylko na moment staram sie podczytywac na bierzaco z pisaniem same wiecie.
Zuziaczku kochany duzo zdrówka ,slonka i samych radosci na Twoje 1sze urodzinki:*************
I dla zaleglych solenizntów :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:a duzo ich oraz dla dziesiejszej Juleczki
Ninja duzo zdrówka dla Tymonka
I dla wszystkich naszych chorowitków

Terz juz uciekm na zakupki.Milych Walentynek kobitki u mnie zaczelo sie rewelacyjnie sniadanie zrobione przez J.z szampanem i rózyczkami:szok::szok::szok::szok::-):-):-):-):-):-):-)
Zajrze pozniej i obiecuje poprawe

Nie mam za bardzo czasu bo dziewczyny szaleją, więc napiszę tylko:

Sto lat Zuziu!!!!!!

Witajcie Mamuśki!:-)
Ja jeszcze w Zakopcu, ale wpadłam szybciutko złożyć najserdeczniejsze życzenia dla Zuzanki!

Kochana przesyłamy Ci dużo zdrówka, uśmiechu, samych radosnych dni, słonka i wielu prezentów z okazji 1-ych urodzinek!!!!:-):-):-):-):-):-):-)

P.S.
My to dopiero jesteśmy zasypani...!:szok::szok::szok: Pada od naszego przyjazdu, czyli od zeszłej niedzieli i nie ma zamiaru przestać...:no: Zastanawiamy się jak sobie jutro poradzimy z wyjazdem, po zaspy są koszmarne, a o chodnikach w wielu miejscach można zapomnieć...:sorry2:
Pozdrawiam i do poniedziałku, papa

reklama
a122.gif
h080.gif
h075.gif
k015.gif
Sto lat Zuziu zdrówka i uśmieszku na twarzy:-) i na kolejny miesiaczek wszystkiego naj dla Julci
i wszystkiego naj z okazji walentynek
f025.gif

Do góry