reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hip, hip... HURA!!! Kolejny miesiąc kończą : Marysia, Konradek i Fifi
36_3_11.gif

Ps. Sorka Mrowa, ale w ogóle nie zakumałam
16_5_18.gif
o czym napisałaś:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego naj na kolejny miesiączek dla Marysi,Konradka i Filipka :-D
Dziewczyny mam do was prośbę,przekażcie dalej lub jeśli same chcecie i możecie to pomóżcie,To jest córeczka bardzo bliskiej osoby mojej koleżanki.Dam wam link do stronki o niej,tam jest więcej dokładnych informacji.Nasza Kochana Nikola Pomóżcie jeśli możecie.Teraz doczytałam,informacje o dokładnym przebiegu choroby itd. są w zakładce "o nas"

Ostatnia edycja:
Beti mówiłas zeby maz mnie natarł spirytusem ;-)a ja jeszcze karmie Kondzia i boje sie z emzoe pokarm mi "spalic" i bede miec juz mniej;-)dziekujemy ślicznie za zyczenia ;-)

Wpadłam złożyć życzonka naszym solenizantom: Marysiu, Konradku i Filipku dużo zdrówka na kolejne miesiączki Wam życzymy!:-):-):-)

Zmykam zaraz z Zuzą na urodzinki jej koleżki, więc zapowiada się fajny wieczór!;-):tak:
Nie widziałyśmy się z fumfelami chyba z miesiąc, więc znowu nie będziemy się mogły nagadać, hehe:-D:-D

Miłego wieczorku, papa

Mrowa, chodzi mi o to... chyba mam dzisiaj problem z czytaniem ze zrozumieniem albo między wierszami:sorry2: czy chodziło o zawiezienie materiału do laboratorium:confused: rutynowe badania czy coś się dzieje:confused:
a ja dzis byłam a labie zawieśc Meli materiał zeby sprawdzic czy nie am nieporzadanych lokatorów:-p:dry:
Agunia, aż się popłakałam jak przeczytałam o Nikoli... dzielna dziewczynka tyle zniosła i jeszce ma do zniesienia
Stefanna, miłej imprezki i pogaduszek z psiapsiółami:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Konradka, Marysi i Filipka!!!! No i dla wszystkich wczesniejszych solenizantow i solenizantek.

Nie bylo mnie pare dni a tu tyle naskrobalyscie. Przeczytalam wszystko ale juz nie mam sily zeby kazdemu odpisac, sory dziewczyny.
Zacza mi sie semestr wiec teraz mniej czasu. Ale dzisiaj nas zasypal snieg wiec zajecia odwolane, i leniu****e z malym w domu.
W poniedzialek bylismy u lekarza no bo od ostatniej wizyty mienlo 2 tygodnie no i bral ten syrop co mu przepisala no i katar znikl ale kaszel zrobil sie o wiele gorszy wiec pojechalismy i okazalo sie ze infekcja w obu uszkach no i antybiotyk. Juz niewiem skad on lapie te zapalenie uszu przeciez chodzi w czapce.
Michal coraz wiecej rozrabia. No i tak ja wasze maluchy tez go interesuja schody i jak jestem u mamy to wchodzi na nie bez problemu na gore. U nas w domu jest bramka bo mamy schody na dul no i nieraz sie zlosci na ta bramke.

Sorry dziewczyny ze tak tylko o nas ale musze isc robic obiad dla meza bo zaraz wraca z pracy a musze wykorzystac moment puki maly drzemie ;-) wiecie jak to jest :-D

Dusia ale czapka nie ma nic do zapalenia uszek;-) Uszka moga byc od wewnatrz tylko:-( czyli od kataru, gardła migdałów ulewania itp:tak:Mysle ze Michas załapał od kataru jak mu sie tak długo utzrymywał:-( Mela moja dość często własnie miala od kataru:baffled:zdrówka dla Misia :-)
Stefanna udanej imprezy:happy:
Beti a to:-D wiec robie Meli badania na becnosc pasozytów owsików i zawiozłam dzis do laboratorium co by obczaic lokatorów;-):-p

dzieki dzieczyny za życzonka :-)

reklama
Witam!Najlepszego dla dzieciaczkow-Filipka,Marysi i Kondzia i wszystkich okołodzisiejszych dzieciaczków!!
stefanna udanej imprezki z kumpelami małymi i dużymi;-)
beti dużo zdrówka dla Jolci co by już nie chorowałą
mrsF dusia też wychodzcie już z tych wirusów(tzn.one z was;-))
niekat olej tą starą torbę i głowa do góry bodobrze vci w obu fryzurkach
ninja ja bym chciała chociaż do 8 pospać-fajnie że ci mama smyka zabiera |(niekiedy;-))rano
Ja wszystkich położyłam spać i czekam na małżona.Byliśmy dzisiaj z Gabi na szczepieniu(pneumokoki)-wykorzystałam fakt że wreszcie wszyscy zdrowi w domu-bo zbieram się od listopada do tego.Jutro znowu z Jaskiem na badanie bo coś za często mi się skarży że go nogi bolą-zrobię te rózne CRP itp.i zobaczymy.Poza tym jutro mam mały sajgon bo przychodzą nam montować szafę do sypialni-a podobno trochę taka zabudowa zajmuje,ale cieszę się bo moja dotychczasowa malenka ,na pół z małżonem, to porażka.
Dobrej nocki-a zapomniałam ciekawe jak chorowite kra-niątka bo nienawidzę jelitowek i mam nadzieję że im mija to cholerstwo.

Do góry