reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Hip, hip... HURA!!! Kolejny miesiąc kończą : Marysia, Konradek i Fifi
36_3_11.gif

Ps. Sorka Mrowa, ale w ogóle nie zakumałam
16_5_18.gif
o czym napisałaś:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkiego naj na kolejny miesiączek dla Marysi,Konradka i Filipka :-D
Dziewczyny mam do was prośbę,przekażcie dalej lub jeśli same chcecie i możecie to pomóżcie,To jest córeczka bardzo bliskiej osoby mojej koleżanki.Dam wam link do stronki o niej,tam jest więcej dokładnych informacji.Nasza Kochana Nikola Pomóżcie jeśli możecie.Teraz doczytałam,informacje o dokładnym przebiegu choroby itd. są w zakładce "o nas"

Ostatnia edycja:
Beti mówiłas zeby maz mnie natarł spirytusem ;-)a ja jeszcze karmie Kondzia i boje sie z emzoe pokarm mi "spalic" i bede miec juz mniej;-)dziekujemy ślicznie za zyczenia ;-)

Wpadłam złożyć życzonka naszym solenizantom: Marysiu, Konradku i Filipku dużo zdrówka na kolejne miesiączki Wam życzymy!:-):-):-)

Zmykam zaraz z Zuzą na urodzinki jej koleżki, więc zapowiada się fajny wieczór!;-):tak:
Nie widziałyśmy się z fumfelami chyba z miesiąc, więc znowu nie będziemy się mogły nagadać, hehe:-D:-D

Miłego wieczorku, papa

Mrowa, chodzi mi o to... chyba mam dzisiaj problem z czytaniem ze zrozumieniem albo między wierszami:sorry2: czy chodziło o zawiezienie materiału do laboratorium:confused: rutynowe badania czy coś się dzieje:confused:
a ja dzis byłam a labie zawieśc Meli materiał zeby sprawdzic czy nie am nieporzadanych lokatorów:-p:dry:
Agunia, aż się popłakałam jak przeczytałam o Nikoli... dzielna dziewczynka tyle zniosła i jeszce ma do zniesienia
Stefanna, miłej imprezki i pogaduszek z psiapsiółami:tak:

Wszystkiego Najlepszego dla Konradka, Marysi i Filipka!!!! No i dla wszystkich wczesniejszych solenizantow i solenizantek.

Nie bylo mnie pare dni a tu tyle naskrobalyscie. Przeczytalam wszystko ale juz nie mam sily zeby kazdemu odpisac, sory dziewczyny.
Zacza mi sie semestr wiec teraz mniej czasu. Ale dzisiaj nas zasypal snieg wiec zajecia odwolane, i leniu****e z malym w domu.
W poniedzialek bylismy u lekarza no bo od ostatniej wizyty mienlo 2 tygodnie no i bral ten syrop co mu przepisala no i katar znikl ale kaszel zrobil sie o wiele gorszy wiec pojechalismy i okazalo sie ze infekcja w obu uszkach no i antybiotyk. Juz niewiem skad on lapie te zapalenie uszu przeciez chodzi w czapce.
Michal coraz wiecej rozrabia. No i tak ja wasze maluchy tez go interesuja schody i jak jestem u mamy to wchodzi na nie bez problemu na gore. U nas w domu jest bramka bo mamy schody na dul no i nieraz sie zlosci na ta bramke.

Sorry dziewczyny ze tak tylko o nas ale musze isc robic obiad dla meza bo zaraz wraca z pracy a musze wykorzystac moment puki maly drzemie ;-) wiecie jak to jest :-D

Dusia ale czapka nie ma nic do zapalenia uszek;-) Uszka moga byc od wewnatrz tylko:-( czyli od kataru, gardła migdałów ulewania itp:tak:Mysle ze Michas załapał od kataru jak mu sie tak długo utzrymywał:-( Mela moja dość często własnie miala od kataru:baffled:zdrówka dla Misia :-)
Stefanna udanej imprezy:happy:
Beti a to:-D wiec robie Meli badania na becnosc pasozytów owsików i zawiozłam dzis do laboratorium co by obczaic lokatorów;-):-p

dzieki dzieczyny za życzonka :-)

reklama
Witam!Najlepszego dla dzieciaczkow-Filipka,Marysi i Kondzia i wszystkich okołodzisiejszych dzieciaczków!!
stefanna udanej imprezki z kumpelami małymi i dużymi;-)
beti dużo zdrówka dla Jolci co by już nie chorowałą
mrsF dusia też wychodzcie już z tych wirusów(tzn.one z was;-))
niekat olej tą starą torbę i głowa do góry bodobrze vci w obu fryzurkach
ninja ja bym chciała chociaż do 8 pospać-fajnie że ci mama smyka zabiera |(niekiedy;-))rano
Ja wszystkich położyłam spać i czekam na małżona.Byliśmy dzisiaj z Gabi na szczepieniu(pneumokoki)-wykorzystałam fakt że wreszcie wszyscy zdrowi w domu-bo zbieram się od listopada do tego.Jutro znowu z Jaskiem na badanie bo coś za często mi się skarży że go nogi bolą-zrobię te rózne CRP itp.i zobaczymy.Poza tym jutro mam mały sajgon bo przychodzą nam montować szafę do sypialni-a podobno trochę taka zabudowa zajmuje,ale cieszę się bo moja dotychczasowa malenka ,na pół z małżonem, to porażka.
Dobrej nocki-a zapomniałam ciekawe jak chorowite kra-niątka bo nienawidzę jelitowek i mam nadzieję że im mija to cholerstwo.

Do góry