siwona
Zadomowiona(y)
Dziękuję Kochane za słowa otuchy - jakoś to pociągniemy... Niestety jakby tego było mało, to teraz dopadła jelitówka Wszyscy po kolei - ja, mąż i Filip Boże, jak mi żal tego maleństwa:---( A jeszcze niedawno pisałam, że Tosia tak mało zjadła, a teraz już wiem co to znaczy, jak pół godziny błagam synka, żeby zjadł choć kilka łyżeczek jakiegoś kleiku Cieszę się, że Filip przyzwyczaił się do nocnika, bo w obecnej sytuacji, to tylko na nocniczku potrafi sobie ulżyć, bo w pieluchę, to chyba się krępuje Boję się tylko, żeby się nie zraził do niego Ech, szkoda gadać...
Niekat ja też dołączam do grona posiadaczek srebrnych nauszników z H&M I jeszcze wrócę do sprawy włosów, chyba Ninja napisała, że w prostych wyglądasz bardziej "oficjalnie" i w 100% ją popieram - naprawdę ślicznie, ale duużo poważniej niż w naturalnych kędziorkach
Stefanna no rzeczywiście bijesz rekordy w nieobecności, czyba tylko Sabincia Cię przebija;-) Przyznaj się lepiej, że z Zakopca wracacie od razu do nowego domu, bo przy takim tempie, to pewnie już ostatnie szlify
Niekat ja też dołączam do grona posiadaczek srebrnych nauszników z H&M I jeszcze wrócę do sprawy włosów, chyba Ninja napisała, że w prostych wyglądasz bardziej "oficjalnie" i w 100% ją popieram - naprawdę ślicznie, ale duużo poważniej niż w naturalnych kędziorkach
Stefanna no rzeczywiście bijesz rekordy w nieobecności, czyba tylko Sabincia Cię przebija;-) Przyznaj się lepiej, że z Zakopca wracacie od razu do nowego domu, bo przy takim tempie, to pewnie już ostatnie szlify