iza&marcin
Fanka BB :)
Niekat- mysle ze Ci zwyczajnie zazdorscila, stara jedza. Niektorzy to maja tupet.
Darinia- mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
Dawid nosi w wiekszosci 80tki ale zdarzaja sie tez 74. Jak napisala Mrowa, zalezy od firmy. Łobuz zaczal piszczec ostatnio ze az uczy bola. Stoi i wydaje krotkie i glosne okrzyki i chyba mu sie ta zabawa podoba. Mnie troche mniej ale mysle ze mu przejdzie niedlugo.
No i zasypianiem ostatnio mamy klopot. Ja mu mleczko, kolysanke...
wypije mleko, otwiera oczy i jest juz wyspany :/
hulaj dusza piekla nie ma.
No i jeszcze jego zdolnosci akrobatyczne. Boje sie ze mi wyleci z lozeczka. Wspina sie, doslownie po szczebelkach . Podciaga sie, uwiesza na barierce i nogami wlazi do goryNiewiele mu brakuje zeby sie przechylic. Nie wiem co robic za bardzo
No a ze spac nie chce to juz nie bede zanudzac bo widze ze macie to samo.
Nawet meczu nie da w spokoju obejrzec... to ogladamy razem
Darinia- mam nadzieje ze juz bedzie tylko lepiej.
Dawid nosi w wiekszosci 80tki ale zdarzaja sie tez 74. Jak napisala Mrowa, zalezy od firmy. Łobuz zaczal piszczec ostatnio ze az uczy bola. Stoi i wydaje krotkie i glosne okrzyki i chyba mu sie ta zabawa podoba. Mnie troche mniej ale mysle ze mu przejdzie niedlugo.
No i zasypianiem ostatnio mamy klopot. Ja mu mleczko, kolysanke...
wypije mleko, otwiera oczy i jest juz wyspany :/
hulaj dusza piekla nie ma.
No i jeszcze jego zdolnosci akrobatyczne. Boje sie ze mi wyleci z lozeczka. Wspina sie, doslownie po szczebelkach . Podciaga sie, uwiesza na barierce i nogami wlazi do goryNiewiele mu brakuje zeby sie przechylic. Nie wiem co robic za bardzo
No a ze spac nie chce to juz nie bede zanudzac bo widze ze macie to samo.
Nawet meczu nie da w spokoju obejrzec... to ogladamy razem