reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Ona ma cały czas gdzieś tak 38.5 w okolicy...nie wiem czy mnie w szpitalu nie wyśmieją że z ząbkującym dzieckiem zawracam gitare...ehh mam nadzieję że coś się poprawi...już raz sie przebudziła z krzykiem a o 22.30 zasnęła...bidulka widać że się męczy,oczka ma takie nierzytomne,jak się wtula to taki flak z niej że tak to powiem...ma przebłyski super humorku i wtedy gaworzy,bawi się i potem nagle płacz jest niesamowity,wtula się we mnie,pociera oczka i tak mogłaby cały dzień a jak ją kłade to przeraźliwy krzyk jest:-( jestem załamana:-( to nasza pierwsza choroba wsumie tak poważna bo wcześniej to jak miała lekką gorączkę po jednej dawce nurofenu przechodziło a tu od wczoraj ją to g....trzyma...ale zauważyłam że jej kieł się przebija a ponoć to najgorszy ząbek....

melduję że kawka u kasik była pyszniutka!!!no i te pierniczki:tak:okazało się że babka jest super w co zresztą nie wątpiłam ani rpzez chwilkę;-)juz jestesmy umówione na wakacyjne spotkanko a moze uda się zgromadzić wiecej bb - mamusiek bo takie zloty bardzo polecam - tematów rpzeciez nam nie braknie do rozmów;-):-)
weronika śniłas mi sie kochana z brzusiem a byłaś taka rozpromieniona że aż miło było patrzeć:tak::-)

Witam!
Czytam, ale nic nie pisze bo mam podły nastrój, dostałam @, czuje się fatalnie, dawno nie było tak źle:baffled: Zuzia zdrowa, katar wrócił na jeden dzień ale po kropelkach przeszło. Mam nadzieję, ze nie wróci. Teraz moje duże dziecię spaceruje z małym a ja piję kawkę:happy:, zaraz idziemy do sklepu, trzeba coś kupić bo małżon ma dzisiaj urodziny:-), pogoda sliczna, słoneczko świeci, mróz trzyma, oby wybił wszystkie tałatajstwo fruwające w powietrzu!
Bardzo Wam dziewczyny zazdroszczę spotkanka, oj chętnie bym was poznała na żywo:-)
Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka!!!
Weronika dasz radę!!! jesteśmy z Tobą!!
Skaba jak dzieciaki?
Ninja jak Tymon? Lepiej?
Spadam bo dzieciaki wołają, coś mi krótka ta wolność była....

Asze buziaki dla ciebie :-******* głowa do góry i złoż męzowi zyczenia ode mnie na urodzinki :tak::happy:
Niekat powiem szczerze ze niewatpie w to ze jestescie super dziewczyny;-):-D:rofl2:
Giza a jak dzisiaj Milenka?

Kayu i Martynko buziaki dla was na kolejny miesiaczek :-******

Dziewczyny doradźcie...ja juz nie mam sił:-( podaje małej nurofen,paracetamol w czopkach i owszem spadła jej temp.na noc a teraz znowu rozpalona siedzi:-( ja już nie wiem jak jej pomóc...czyszcze jej nosek a ona za chwilkę cała zasmarkana:-(

Agunia najlepiej skontaktować się z lekarzem:tak:
Mrówa dzięki:-), od razu mi lepiej:-)
Wszystkim solenizantom dużo zdrówka i słoneczka:-)

Zdrowka i radosci dla Kayusi i Martynki:-)
niekat-dzieki wielkie :-):-):-)
asze- zycze ci dzisiaj usmiechu na twarzy i wszystkiego naj dla mezulka:-)
Ja jeszcze wczoraj poslalam m do apteki po pulmex i Domis nawet spoko bo katarku prawie nic nie ma ale Arecki to taki smarkaty ze hej ale krzyczec ma sile wiec nie ma jeszcze tak zle:-D

reklama
przez te wolne dni od pracy ciągle mam wrażenie że dziś sobota :-)
dziękuję za wsparcie z remontem wiem wiem ciężko będzie ale już na moją łazienkę nie mogę patrzeć całe szczęście że rodzice zaprosili nas do siebie na czas remontu a że mieszkamy 5 minut spacerkiem od nich nie będzie tak źle;-) chyba:sorry2:
niekat kasik - super że spotkanie się udało :-) a dzieciaczki na zdjęciach wyglądaja zadowolone
asze- życzenia dla meża:-)
rodzinka zrobiła sobie drzemkę to lecę poprasować
zdrówka dla choróbek trzymajcie się ciepło :-)

Do góry