reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Wiem ale jutro jak nie przejdzie mamy iść do naszej lekarki na kontrolę,zobacze jak nocka,jak nadal będzie źle to po pogotowie będę dzwonić,narazie śpi słodko,ale jak będzie źle w nocy to macie rację,lecimy do szpitala:-( kurcze boję się o nią...martwię się że to coś poważnego a jak byliśmy u naszej lekarki to się dopiero rozwijało i nic nie było widać a teraz się pogarsza:-(

anetkadg, powodzenia w tych staraniach. A robicie siostrzyczkę czy braciszka dla Filipka?
Agunia, jak nie będzie poprawy, to albo do szpitala, albo do lekarza. I dobrze byłoby od razu rano mocz do badania zanieść. A do uszek lekarka zaglądała? Bo jak na zęby to trochę za długo to trwa.
PM, przy ząbkowaniu mogą być luźniejsze kupki i więcej w ciągu dnia. Fanie, ze jeszcze karmisz. Ja już się zastanawiam nad odstawieniem Babeczki od piersi. Jak mi wróciły @ to ilość mleka dość mocno zmalała i już tylko karmię ją w nocy lub nad ranem. No i jeszcze wydaje mi się, że nie bardzo się najada.
Babeczka już dużo lepiej. Oczka już prawie nie ropieją. Katar też już prawie przeszedł. Ale musimy zakrapiać przez tydzień, żeby to dobrze wyleczyć.

giza mnie w sumie obojętnie, przy Filipku się nie nastawiałam a i teraz to byłoby mi wszystko jedno bo czy chłopiec czy dziewczynka kocha sie tak samo :-). Narazie staramy sie i rozgladamy za wiekszym mieszkaniem. No i własnie nie wiem czy nie odlozymy drugiego dzieciaczka na przyszly rok - 2010 zeby juz w nowym mieszkanku było zrobione. Jutro jest sylwester i gdy Filipek pojdzie spac mam zamiar porozmawiac z mezem i spisac rzeczy ktore chcielibysmy zrealizowac w nowym roku. Takie nasze noworoczne postanowienia. Wybierzemy dwie lub trzy rzeczy i bedziemy dazyc do tego by je zrealizowac :-) Starania o maluszka trwaja więc jeśli się uda to super i będziemy mieli dwójeczke. Moim i męża marzeniem jest budowa domu ale poki co finanowo nie mamy takiej mozliwosci. Mam nadzieje że z czasem uda sie zrealizowac i to marzenia.

Cześć Kobietki:-)
Wpadam złożyć Wam serdeczne życznia wszystkiego, co najlepsze w Nowym Roku oraz szampańskiej zabawy w Sylwestra:-)
Ja już ledwo na oczy patrzę, bo pakuję nas na wyjazd:-D Jutro o tej porze będziemy na koncercie na plaży w Świnoujściu:-) Trzymajcie się zdrowo i ....trzymajcie kciuki, żeby mi się udało spakować 4 osoby w jedną torbę:baffled: Nie wspomnę o tym, że jeszcze jestem z tym pakowaniem w....nawet nie w lesie, tylko w czarnej d..pie;-)

reklama
Kasik wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy dla was duzo miłości i szczęścia:happy:
zdrówka dla was
Weronika mój tez stawiał ale an zewnatzr i byłam z nim u ortopedy i niewidział nic niepokojacego mówił ze dzieci często łapia w taki sposób równowage a buciki z twardym spodem kazal anm ajk najpóżniej zakładac najlepiej na "bosaka" ja ubieram Kondziowi z miekkim spodem z H&M.
Kra udanego sylwestra:happy:
Agunia ja bym pojechała do lekarza lub szpitala .
Beti dobrze ze to tylko zatrucie udanej zabawy:rofl2:
Buziaki dla Jolci na miesiaczek:-******

my sylwestra spedzamy u nas i przyjezdzaja znajomi z dzieciaczkami i bedzie wesoło ;-)
ja tez wam zycze zeby ten rok był lepszy szczęsliwszy od poprzednich!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry