reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ja na chwilunie bo odwiedzin ciag dalszy
CHCIALAM CI WERONIKAA POGRATULOWAC :-):-):-) DASZ RADE KOCHANA u nas z 2 bywa roznie ale to jak wszedzie czego sie nie robi dla dzieci i wiesz podwojna radosc!!!:-):-):-)
I chcialam jeszcze napisac ze jutro spotykamy sie z niekat:-):-):-) wiec postaram sie jutro wieczorkiem jakies wspolne foty wrzucic buzki i oj zdrowiejcie nasze maluszki kochane:tak:

reklama
Sto lat dla dzisiejszych zolenizantow Kondzika, Marysi, i Filipka!!!
Niedlugo bendziemy skladac zyczenia naszym bobasom na roczke, ale to leci.

Weronika- Jeszcze raz Gratulacje!!!

PM- gratulacje dla Tosi pierwszych kroczkow. No i super ze wyjazd sie udal, tez bym gdzies sie wyrwala w jakas podroz haha

My dzisiaj leniu****emy w domu caly dzien, tak jakos pochmurno i nic sie niechce robic, ale za to bardzo cieplo na dworze 13 stopni. :-) Michalek nadal ma katarek i jest troche marudny ale mam nadzieje ze szybko przejdzie no i maz i ja tez przeziebieni wiec mamy maly szpital w domu.
Oby reszta marcowych dzieciaczkow juz wracala do zdrowia.

Dziękujemy za życzonka na kolejny miesączek i dołączamy się do życzeń dla naszego imiennika i dla Marysi i Kondzika!!
Nas też dopadły choróbska - ja już drugi dzień w łóżku z prawie 40 stopniową gorączką:no::no: i mężulek też zaczyna narzekać. Narazie nasza iskierka jeszcze dzielnie się trzyma - oby tak dalej!!:tak::tak:
Tak więc zdrówka dla wszystkich marcówek i ich pociech!!!
Weronika - raz jeszcze serdeczne gratulki!!!
Mykam dalej do łózia, bo coś cherlać zaczynam bez kołderki:crazy:

Dusia ,siwona-zdrowka dla was i waszych rodzinek:tak:
i ups ale zmoke walnelam gdzies mi umknal dzisiaj ten nasz Kondzioszek:zawstydzona/y: przepraszam:zawstydzona/y:
KONDZIKU DLA CIEBIE TEZ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA KOLEJNY MIESIACZEK:tak:

Byłyśmy właśnie u lekarza:-( stwierdziła nam że ta gorączka jest od ząbków i kaszel też ale mnie tu coś śmierdzi...Wątpie żeby ten kaszel był od zębów bo jest taki jakby z oskrzeli taki mocny dosyć:-(zastanawiam się czy nie iść jeszcze raz jutro do zwykłej przychodni...gorączkę ma 38.2 dość kiepskim termometrem mierzoną...Jak sądzicie?

wpadam na chwilkę
kasik niekat- bawcie się dobrze:-)
weronika - biedna Nelka dużo zdrówka niech już nie choruje:-(
siwona - dla Ciebie też zdrówka trzymaj się i nie daj się;-)

Jak tam u was kobiety??Ja mam dosć..w nocy robiłam Anulce okłady na kark i czoło a i tak niewiele pomagało...gorączka ok39...Mam już dość,lecimy zaraz na kolejną wizytę u lekarza,zobaczymy co nam nasza lekarka powie...Trzymajcie kciuki,plis:-)

Hej
Michałku i Kubusiu buziaki na kolejny miesiaczek :-*****

dziekujemy za życzonka :happy:
Weronika kochana dasz rade:tak: bedzie dobrze a my zawsze bedzimey cie wspierac:tak:
PM fajnie ze zajrzałas i ciesze sei ze urlopik sie udał zdrówka dla ciebie i gratulki dla Tosi juz niedługo sama zacznie chodzic zobaczysz:tak:
Kasik Niekat udanego spotkania:happy:
Siwona zdrówka dla was :happy:

a my tez dzis sie byczymy w domciu ;-) zaraz mamy wizyte duszpasterska i mela sie cieszy strasznie:-D

reklama
Hej dziewczyny!

Buziaczki dla Solenizantów na Kolejny miesiąc. Już niedługo będzie roczek :-) My mamy chwilowo problem z netem a i weny mi jakos brakuje.

mrowa my tez sie byczymy bo trzeba korzystac poki jest okazja :-)

kasik niekat zazdroszcze spotkania :-) Moze kiedys i nam sie uda poznac osobiscie :-)

Weronika wszystkiego najlepszego kochana, i niech ci te 9 miesiecy minie w spokoju i radosci. Napewno bedziemy cie wspierac a ja napewno zazdroscic bo nam sie tym razem nie udalo a chcemy miec jeszcze jedno dziecko i zeby byla mala roznica wieku. No my sie musimy jeszcze "pomeczyc" ;-)

siwona zdrowiej szybciutko bo sylwester za pasem :-) buziaki :-*

agunia smigaj z mala do lekarza.

Wiecej nie dam rady odpisac bo maz mnie przegania - bedzie neta robil bo cos wywala :-(

Dla wszystkich Obijajacych sie dzis - JESTEM Z WAMI :-)

Do góry